Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

920 keer bekeken

Halloween Sekshorrorscoop 2022

31 oktober 2022,

geschreven door

Happy Halloween! Wij hebben onze heksenhoeden opgezet, de glazen bol afgestoft en de sterren om griezelig advies gevraagd over jouw sterrenbeeld. Ben jij een gevaar tussen de lakens? Lust jij je partner wel rauw? En wat laat jouw bloed écht koken? Lees snel jouw horrorscoop, maar wel op eigen risico…

Sekshorrorscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

horrorscoop waterman

Dat jij vernieuwend bent, Waterman, staat als een paal boven water. Enkel, jouw rebelse aard kan nog wel eens in iemands vaarwater zitten. Tref je de verkeerde partner? Dan kunnen jullie elkaar wel wurgen. Maar jij houdt daar wel van, of niet soms, Waterman? Met hentai ter inspiratie ga jij spetterende kinky seks niet uit de weg!

En wat is het toch heerlijk om tijdens de seks te verdrinken in elkaars ogen. Het ultieme naspel? Intelligente gesprekken! Jij bent dan als een vis in het water en je partner kan jou zonder moeite in een oceaan van genot trekken. Zolang je partner niet aan jouw vrijheid zit, dan ben jij honderd procent on board.

Jouw horror match is… Cthulhu uit The Call of Cthulhu (1928).

Sekshorrorscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

horrorscoop vissen

Vissen, jij bijt je vast in de juiste partner als een haai die bloed ruikt. Jouw intuïtieve en sensitieve persoonlijkheid zorgt ervoor dat je jouw partner in bed kan verslinden, ook als die jou niet emotioneel tegemoet komt. Die hogere sferen komen vrij dichtbij het hiernamaals (voor de partner natuurlijk), maar ook dát kan best spannend zijn.

Pas op dat je niet te veel in dezelfde vijver naar partners blijft vissen, want op een gegeven moment zijn de lekkerste hapjes weg en vis je achter het net.

Jouw horror match isBruce, the Great White Shark uit Jaws (1975).

Sekshorrorscoop Ram (21 maart- 20 april)

horrorscoop ram

Niemand is zo vurig als jij, Ram. Al dat hellevuur maakt het nog weleens heet onder de voeten van potentiële partners. Maar als ze dat niet aankunnen, dan moet je gewoon advocaat van de duivel spelen. De jacht naar een nieuwe partner is al voorspel an sich voor jou en het is geen geheim dat dit jou ontzettend horny maakt.

Maar het moet niet te lang duren, want je houdt niet van al dat moeilijke gedoe. Je neemt de controle in handen en maakt van dat engeltje een duivel tussen de lakens. Hoe rauwer de seks, hoe beter.

Jouw horror match isBlack Phillip uit VVitch (2015).

Sekshorrorscoop Stier (21 april – 20 mei)

horrorscoop stier

Dat je een wild beest in bed bent, Stier, dat weet iedereen. Maar je hebt nog weleens moeite om je concentratie erbij te houden. Een appetijtelijke man of vrouw hoeft maar te zwaaien, en je verandert van koers! Daarbij komt dat je al gauw je horens laat zien als een ander hetzelfde doet.

Ondanks de tegenslagen van tijd tot tijd, ga je met een vastberaden stap vooruit. Zou je iets meer je best doen om minder koppig te zijn en de tijd nemen om je werkelijk aan iemand te hechten, dan is er niemand zo trouw als jij. En durft er dán iemand tussen jullie te komen, dan zal die niet aan jou kunnen ontsnappen! Je neemt hen te grazen, koste wat het kost.

Jouw horror match is… de Minotaurus uit Griekse mythologie.

Sekshorrorscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

horrorscoop tweelingen

Het liefst zou je willen dat er de hele dag met je gespeeld wordt, Tweelingen, want jij kunt doorgaan als een bezetene! Aan de ene kant geweldig, want je bereikt orgasmes van bovennatuurlijke proporties. Maar als die lustgevoelens in je hoofd blijven rondspoken, kan je ook nooit je rust vinden. Vervloek ook niet je partner als die moeite heeft om jouw oneindige dorst naar lichaamssappen te stillen.

Spreek jezelf eens eerlijk onder vier ogen. Misschien is monogamie gewoon niet voor jou weggelegd, of misschien zou je jezelf op een andere manier kunnen vermaken. Voor je het weet ben je weer als vier handen op één buik!

Jouw horror match isNorman Bates uit Psycho (1959).

Sekshorrorscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

horrorscoop kreeft

Hard van buiten, zacht van binnen. Dat ben jij in een notendop, Kreeft. Een beetje plagen kun je wel hebben – sterker nog, je bent er dol op om met een setje tepelklemmen tot het randje te worden gebracht! Kinky activiteiten, daar trek jij je niet voor terug.

Lukt het iemand om jouw hart te veroveren, dan gaat het al gauw van een beetje strelen naar passionele (orale) seks. Maar kwetst iemand jou, dan loopt alles compleet uit de klauwen en moet je jezelf inhouden om diegene niet levend op te eten!

Jouw horror match is… de Arachni-Lobster uit The Mist (1980).

Sekshorrorscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

horrorscoop leeuw

Jij bent een geboren jager, Leeuw. Met jouw zelfverzekerde energie, creativiteit en vastberadenheid heeft jouw prooi geen schijn van kans in het weerstaan van jouw charmes. Jij laat je namelijk echt niet zomaar afleiden als een zwarte kat jouw pad kruist. Want als jij je eenmaal ergens in vastbijt, laat je niet snel weer los.

Hoewel je altijd zorgt dat jouw bedpartners brullend van genot jouw slaapkamer verlaten, weet je zelf ook zeker wat je wil en ben je hier altijd open over. Je neemt graag de leiding en anderen moeten niet proberen om jou in een richting te duwen waar je niet heen wil, want dan laat jij zeker je tanden zien.

Jouw horror match is… de leeuw uit Prooi (2016).

Sekshorrorscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

sekshorrorscoop maagd

Je lijkt misschien netjes en bescheiden aan de buitenkant, Maagd, maar diep vanbinnen brandt een vurige passie. Jij offert je eigen genot soms op om conflicten en confrontatie uit de weg te gaan, maar je hebt ook een duidelijke grens. Als iemand daar overheen gaat, verandert die vurige passie snel in een duivels hellevuur.

Je houdt ervan om geheimen van anderen te ontrafelen en weet daardoor precies waar jouw potentiële partners naar verlangen. Je eigen gevoelens en verlangens deel je echter alleen met iemand die je echt vertrouwt. En als jij je openstelt voor iemand, kan die persoon maar beter respectvol met je omgaan, want anders zal jouw wraak zoet zijn.

Jouw horror match isCarrie uit Carrie (1976).

Sekshorrorscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

sekshorrorscoop weegschaal

Jij worstelt vaak met de balans tussen goed en kwaad. Je weet heus wel wat goed voor je is, maar je geniet er ook van om af en toe het stoute pad te betreden. Dat houdt het leven spannend, toch? Wikken en wegen past bij een Weegschaal, maar van dat eeuwige getwijfel kan je omgeving soms doodmoe worden, waak daarvoor! 

In de slaapkamer ben jij daarentegen erg evenwichtig en weet jij precies wat (en wie) je wilt! Je liefdesleven is als een sprookje. Soms zitten er rotte appels bij die wel vergiftigd lijken door een heks, maar soms vind jij die prins(es) op het witte paard die jouw wereld én slaapkamer op de kop zet!

Jouw horror match is… de Blair Witch uit The Blair Witch Project (1999).

Sekshorrorscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

sekshorrorscoop schorpioen

Oh, als blikken konden doden… Jouw death stare lijkt haast zo dodelijk als de steek van een schorpioen. Als jij iemand niet mag, steek jij dat niet onder stoelen of banken. Daarentegen laat jij het ook merken als iemand jou wél bevalt. Met je verleidelijke manieren krioel jij je subtiel in de armen van je prooi.

Jij kan heel veel hebben en hecht veel waarde aan eerlijkheid, maar waar jij écht giftig van wordt zijn mensen die liegen. Een relatie kan voor een schorpioen dan ook alleen werken als beide partijen 100% transparant en te vertrouwen zijn. In de slaapkamer laat jij graag jouw Dominante kant zien. Een Schorpioenenzwart latexpakje ontbreekt dan ook niet in jouw garderobe.

Jouw horror match is… mede-Schorpioen Jigsaw uit Saw (2004).

Sekshorrorscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

sekshorrorscoop boogschutter

Berekenend als jij bent, zal je niet snel je pijlen verschieten. Je denkt goed na over wat je doet en voor wie je dit doet. Je bewaakt je hart als een ware strijder, maar zodra iemand je pijlen weet te ontwijken, stel je jezelf helemaal open.

Jij bent avontuurlijk, enthousiast en inspirerend. Het komt dus niet vaak voor dat mensen met een boog om jou heen lopen, want de meeste mensen omringen zich graag met een Boogschutter. Maar pas op! De verkeerde mensen hebben hun pijlen op jou gericht en als je niet uitkijkt kan je je (hart) verwonden!

In de slaapkamer ga jij graag gericht te werk! Je laat jouw zelfverzekerde extraverte kant zien, en je experimenteert graag met outfits, standjes én personen.

Jouw horror horror match is… De Serial Slayer uit Claustrophobia (2003).

Sekshorrorscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

sekshorrorscoop steenbok

Soms lijkt het alsof je een hart van steen hebt, Steenbok, maar niets is minder waar! Jouw betrouwbare persoonlijkheid en praktische instelling zorgen ervoor dat jij een rots in de branding bent voor iedereen om je heen, en vooral voor je partner. Maar je kunt helaas niet alles voor elkaar krijgen met hard werken. Verliefd worden op iemand die onbereikbaar is of jouw gevoelens niet deelt, is een horrorscenario dat jou maar al te bekend voorkomt.

Jouw vastberadenheid en de hoeveelheid werk die jij bereid bent om te doen voor jouw eigen genot en dat van anderen, laat iedereen met bewondering achter. Je bent niet alleen in staat grote bergen te verzetten, maar gaat er ook dwars doorheen als het moet. Als jij een doel hebt gesteld, kan zelfs de duivel in hoogsteigen persoon je niet tegenhouden.

Jouw horror match isMedusa uit Medusa: Queen of the Serpents (2020).

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.858 keer bekeken

Geschreven door

Zomerse temperaturen betekenen hete nachten! In de meest sexy zin van het woord uiteraard ;) Stijgen de temperaturen ook in jouw slaapkamer deze maand? Of laat je de warmte nu toch even aan je voorbij gaan en moet je eerst een tijdje afkoelen? De ste…
4.858 keer bekeken