Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.640 keer bekeken

Sekshoroscoop April 2019

1 april 2019,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van april? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Waterman deze maand is het zonnetje bij jou in huis. Jij en je partner beginnen nieuwe kanten van elkaar te zien. Zowel in de slaapkamer, als in jullie gesprekken. Hou dit gevoel vast! De lente begint weer en met lente komt verandering. Het kan soms misschien wat teveel van het goede zijn, dus bewaak je grenzen. Je partner zal echter begripvol zijn. De single Waterman heeft zin in een verassing deze maand. Laat de drukte op werk even los en denk aan jezelf. Verras jezelf met een relax dag of ga op avontuur en probeer eens te speed daten! Wie weet kom je nog iemand tegen waarmee de vonken ervan af vliegen.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Vissen zullen een maand van ups en downs tegemoet gaan. Balans staat deze maand bij jou centraal. Je zult misschien merken dat jij en je partner elkaar niet zoveel zien. Jij en je wederhelft kunnen een kleine vakantie inplannen. Ga samen op reis, verwen elkaar. Jullie seksleven zal een prettige wending nemen. En het resultaat zal merkbaar zijn. Je zult je lekker in je vel voelen. De single Vissen zoeken deze maand vooral stabiliteit. Je mag heus wel een beetje kieskeurig zijn met je partners. Wees niet bang om een grens aan te geven en geniet van de positieve energie die je waarneemt.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Nu de lente weer begint heeft de Ram weer de kans om dingen te ondernemen. Als dit met een partner is dan zal dit zeker ook plaatsvinden in de slaapkamer. Rustig aan! Probeer je enthousiasme een beetje te controleren en hou er rekening mee dat je partner ook behoeftes heeft. De maand staat daarom luisteren bij de Ram centraal. De single Ram voelt misschien wat minder de lentekriebels. Er gaat veel om in je hoofd en soms is het lastig om overzicht te houden. Probeer er achter te komen wat je dwarszit en focus je lichaam. Voor jezelf zorgen is belangrijker dan een goede indruk maken op je nieuwe scharrel.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De Stier heeft deze maand eenvoud als focus nodig. Jij en je partner hoeven niet elke dag vuurwerk af te steken en elkaar te de liefde te verklaren. Je behoefte aan eenvoud en rust kan je bespreekbaar maken over de lunch op een zaterdag of zondag. Je zult zien dat de negatieve energie die je volgt sterk zal verminderen door open te zijn met je partner. Als je daarnaast eenvoud toestaat in je dagelijkse activiteiten zul je zien dat alles een stuk soepeler verloopt. De single Stier zal vooral nieuwe relaties moeilijker maken dan ze hoeven te zijn. Het ongemak wat dit veroorzaakt is echter makkelijk op te lossen door er wat minder over te malen.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De Tweelingen gaat een lastige periode tegemoet. Je zult je eenzaam voelen en de wereld lijkt helemaal niet zo interessant. Inspiratie staat deze maand dan ook centraal. Laat je inspireren door de relaties om je heen en sta open om te leren en te verbeteren. Niet alleen zal je partner dit als een romantisch gebaar zien, maar op langer termijn zal dit ook een goed leer moment voor jullie zijn. De single Tweelingen zal inspiratie een heel andere draai geven. Leef je in en ontdek nieuwe interesses. Potentiële partners zullen zich aangetrokken voelen tot je charisma en nieuwsgierigheid.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft zal zich deze maand een beetje benauwd gaan voelen. Je partner geeft je weinig bewegingsruimte en daarom staat onafhankelijkheid voor jouw deze maand centraal. Wees niet bang om te zeggen wat je denkt en laat je niet tegenhouden om te doen wat jij wilt doen. Je zult jezelf de vraag moeten stellen wat je nou echt wilt, voor wijsheid kun je je richten op de heerser van Kreeft de Maan. Deze planeet staat voor: instinct, groei, verandering en openheid. De single Kreeft zal ook streven voor onafhankelijkheid deze maand. Als je geen behoefte hebt om te settelen, wees dan niet bang om dit bekend te maken. Er is niks mis met het hebben van verschillende scharrels. Geniet van je vrijheid nu het nog kan.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

In April staat bij de Leeuw wilskracht op de voorgrond. Jij en je partner zullen merken dat wachten soms zowel het sensuele als het seksuele aspect van jullie relatie een stuk spannender kan maken. Hier zal je echter wat wilskracht voor moeten gebruiken. Ook in het dagelijks leven zul je goed gebruik kunnen maken van wat echte wilskracht. De single Leeuw voelt zich content deze maand. Je behoeftes worden voorzien en je geniet van de vrijheid die het single leven meegeeft. Deze maand zal je wilskracht op de proef worden gezet door potentiële partners. Luister niet alleen naar je hart maar ook naar je verstand!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De Maagd heeft deze maand als focus zorgzaamheid. Neem rust voor jezelf en als het leuk is neem je partner mee! Ga samen een dagje naar de spa of verwen elkaar met een heerlijke massage. Niet alles jullie relatie hoeft te draaien rond seks, neem rustig de tijd om een emotionele band op te bouwen en geniet van elkaar. De single Maagd voelt zich deze maand weer een beetje… tja een maagd! Zie dit echter als een uitdaging. De juiste sekspartner moet gewoon even gevonden worden. Spring niet direct in bed met de eerste beste persoon, leer elkaar eens kennen op een romantische avond en wie weet hoe dingen zullen verlopen.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

De Weegschaal heeft in April als focus punt loyaliteit. Hoeveel wil je investeren in je relatie? En wanneer moet je er nou eigenlijk er een punt achter zetten? Wees eerlijk en trouw aan jezelf en maak de keuzes die juist aanvoelen. Je doet niet alleen jezelf maar ook je partner hiermee een grote dienst. De single Weegschaal heeft ook een loyaliteit dilemma, zowel in het dagelijks leven als in de slaapkamer. Laat je niet verleiden door loze beloftes en wees open over je behoeftes. Alleen dan zal je succes vinden in de liefde.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

De Schorpioen moet deze maand werken aan flexibiliteit. Je relatie gaat rustig vaarwater in, en je planning zal af en toe niet helemaal tot zijn recht komen. Probeer in het moment te leven en laat je partner zien dat ook in de slaapkamer het reguliere schema niet altijd van toepassing is. Je partner zul je hiermee blij verassen! De single Schorpioen zal een lastige maand tegemoet gaan. Er zullen zich veel kansen voordoen maar eenzaamheid en het verlangen naar een vaste partner zullen je ambities beperken. Straf jezelf niet voor hoe je je voelt en pas je plannen er zo nodig op aan.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

In April staat voor de Boogschutter plezier centraal. Soms vergeten we wel eens dat onze partner niet alleen romantiek maar plezier met zich mee brengt. Doe iets geks, ga samen op avontuur en je zult zien dat deze vreugde mee wordt genomen naar de slaapkamer. De single Boogschutter voelt zich een beetje stuurloos, je begint je teveel te focussen op werk en op het gebied van daten loop het allemaal ook een beetje stroef. Laat stress achter je en spreek af en toe af met vrienden. Plezier in het leven zorgt tenslotte ook voor plezier in de liefde.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

De Steenbok focust zich deze maand vooral op improvisatie. In je relatie verloopt het allemaal niet zo lekker, maar een creatieve geest en een beetje improvisatie zullen jullie ver brengen! Ook in de slaapkamer is improvisatie deze maand aanwezig, dit kan door zowel ongeduld als spontaniteit ontstaan. Zorg er echter voor dat je partner wel mee wilt doen, om ongemakken te voorkomen. De single Steenbok improviseert deze maand veel in het daten. Types waar je normaal niet voor zou gaan beginnen je nieuwsgierig te maken. Wees niet bang om dit gevoel te volgen. Je zult misschien verrast worden met wie je tegenkomt als je voor meer mensen open staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.999 keer bekeken

Geschreven door

De geur van dennenbomen, glühwein en kerstkoekjes hangt in de lucht! Het jaar is voorbij gevlogen en we zitten alweer in de laatste maand van 2023. Maar wat heeft december voor jou in petto? Wordt het de most wonderful time of the year of een lonel…
5.999 keer bekeken
3.070 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van mei? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! S…
3.070 keer bekeken
4.200 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van maart? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier…
4.200 keer bekeken