Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

572 keer bekeken

Sekshoroscoop Maart

1 maart 2017,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van Maart? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Je straalt deze maand zoveel vertrouwen en kracht uit waardoor liefde vanzelf jouw kant op komt. Heb je een relatie? De kans is groot dat je deze maand een stuk meer gedaan krijgt bij je partner dan normaal gesproken. Misschien wordt het tijd om een lang gekoesterde fantasie uit te spreken? Voorkom in ieder geval dat je door je boost aan zelfvertrouwen te dwingend wordt richting je partner. Dit kan uiteindelijk tegen je gaan werken. Durft te luisteren Waterman! Singles voelen ook een verhoogde aantrekkingskracht. Ga erop uit en wie weet kom jij je ware liefde tegen deze maand!

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Op seksueel vlak is er deze maand potentie voor liefdevolle en sensuele vrijpartijen. Toch kun je ook heel gesloten zijn deze maand. Het kan voorkomen dat je vaak geen zin hebt of iets niet wilt doen tijdens de seks. Dat kan lastig zijn voor je partner. Probeer jezelf open te stellen en aan te geven waarom je even niet in de stemming bent. Grote kans dat je geliefde daar begrip voor zal hebben. Ben je single? Kijk dan uit met nachtelijke avontuurtjes. De kans bestaat jij gevoelens ontwikkelt voor je bedpartner, terwijl dit niet wederzijds is. Ook kan het zijn dat de ander alleen maar seks wilt. Pas dus op voor bedrog!

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

De maand maart is niet jouw maand. Je hebt zin in seks en er zal dan ook zeker geen tekort aan zijn. Maar je bent niet emotioneel betrokken en dat kan een vrijpartij voor jou minder bijzonder en passioneel maken. Jij bent op zoek naar persoonlijke seks dus! Geen zorgen, je kunt er zelf wat aan doen. Probeer bijvoorbeeld eens tantra seks of een erotische massage om de emotionele connectie met je partner terug te krijgen. Ook wanneer je single bent, is de kans groot dat je minder behoefte hebt aan seks. Omdat maart een sterk emotionele maand is, ben jij deze maand meer op zoek naar goede gesprekken met vrienden en familie dan seksueel contact.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Jouw lust naar seks is duidelijk voelbaar deze maand! Je bent passioneel en impulsief op seksueel. vlak. Dat kan leiden tot spannende seksuele avontuurtje buiten de deur, vluggertjes of dingen die jij nog niet eerder geprobeerd hebt. Houd er wel rekening mee dat je partner hier misschien niet altijd voor open zal staan. Ook singles ervaren een rijk seksleven deze maand. Vaker dan normaal wil jij je nog wel eens terugtrekken in de slaapkamer voor een spannend privémomentje. De kans bestaat ook dat jij een seksrelatie aangaat met iemand uit je omgeving. Een typisch gevalletje van friends with benefits!

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Jij hebt deze maand last van sexy lentekriebels. Dat kan tot gevolg hebben dat jouw seksleven heter en passioneler wordt dan anders! Maar er kunnen ook spanningen ontstaan deze maand. Je kan de neiging hebben meer te flirten met andere mensen dan je partner. Pas op: dat kan leiden tot jaloezie. Let er dus op dat jij je partner niet te veel links laat liggen. Singles kunnen zich deze maand beter niet binden. Op seksueel vlak beleef jij liever one night stands. Houd er rekening mee dat de ander misschien wel op zoek is naar vastigheid en zich gekwetst kan voelen wanneer bekend wordt dat jij alleen naar avontuurlijke seks op zoek was. Spreek daarom duidelijk uit wat jij wilt.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

In het begin van de maand kan het gebeuren dat – wanneer jij in een relatie zit – de maand begint met wat ruzietjes tussen jou en je partner.  Dit hoeft verder geen groot probleem te zijn. Een beetje gekibbel zorgt er in ieder geval voor dat je jouw gevoelens en inspanningen ziet en respecteert. Het is  geven en nemen in een relatie en het is belangrijk dat dit in evenwicht is. Seks is een uitstekende manier om jullie te laten ontspannen en om bestaande spanningen weg te nemen. Neem in de slaapkamer de tijd voor je partner en maak je er zeker niet te gemakkelijk van af. Verras je liefje bijvoorbeeld met een uitgebreid voorspel of een sensuele en ontspannende massage. Single Kreeften, durf je gevoelens uit te spreken! Door duidelijk te zijn over je gevoelens krijg je deze maand een hoop voor elkaar.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Jij kan deze maand heel ondeugend zijn. Dat zorgt ervoor dat je best eens nieuwe dingen zal willen proberen in bed. Bijvoorbeeld iets wat je eerder niet durfde of wilde! Ook dirty talk is misschien wel iets waar jij deze maand voor open staat. Vraag je wel af of je partner zich daar ook prettig voelt. Maak het eventueel gewoon bespreekbaar! Als single ben je ook op zoek naar passie en sensatie. Maar pas op: je kon nog wel eens spijt krijgen van je nachtelijke avontuurtjes. Ook kan het maar zo zijn dat jij veel terugdenkt aan je ex en de leuke tijd die jullie samen hadden. Denk goed na of een verzoening misschien de moeite waard is!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

In maart lukt het je eindelijk om wat aan je besluiteloosheid te doen. Je maakt sneller beslissingen en durft je ook sneller uit te spreken over bepaalde zaken. Het gevaar bestaat echter dat je hierdoor niet altijd even rationeel en overwogen beslissingen neemt. Kijk uit dat je mensen om je heen – en vooral je partner – niet tegen het zere been schopt. Probeer daarom ook naar de mening van je partner luisteren wanneer je in een relatie zit. Het gevaar bestaat anders dat hij of zij zich niet gehoord voelt. Gaat je dit lukken, dan heb jij het deze maand voor het zeggen in de slaapkamer! Single Maagden zetten zichzelf in de etalage met hun verhoogde aantrekkingskracht en temperament.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Jij bent zeer gevoelig deze maand en dat kan leiden tot heftige en sensuele vrijpartijen. Maar je zult daar wel zelf wat voor moeten doen. Doe met je partner bijvoorbeeld een erotische massage of houd een diner met erotisch voedsel. Prikkel al je zintuigen! Probeer je partner enthousiast te krijgen voor alles wat jij bedenkt en jullie romantische avonden worden onvergetelijk. De single Leeuw is ook op zoek naar passionele momenten. Het uitgaansleven kan daarom heel aanlokkelijk zijn. De kans is groot dat jouw aantrekkelijkheid zeker wordt opgemerkt. De kans is klein dat daar een vaste relatie uit zal rollen deze maand.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

In het begin van je relatie gingen jij en je partner met sprongen vooruit. De laatste tijd kan het soms lijken alsof jullie tegen een muur aanlopen. Hoog tijd om samen het avontuur op te zoeken dus! De kans is groot dat jij en je partner nieuwe vrienden ontmoeten en samen een grotere gemeenschappelijke band ontwikkelen. Om het ook in de slaapkamer wat spannender te maken is het zaak dat jullie uit je comfort zone proberen te stappen. Doe het eens op een ander tijdstip of trek een spannend setje aan zonder je partner daarover in te lichten. Een seksspeeltje die jullie samen kunnen gebruiken kan natuurlijk ook! Het kost misschien wat meer energie maar met goede wil van jullie van beiden gaan jullie in maart stappen zetten op liefdesgebied!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Boogschutter, schuif die drukke agenda eens aan de kant en maak eens wat tijd vrij voor je partner. Sta een keer eerder op en verras hem of haar met een ontbijtje op bed of geef eens wat vaker een spontane kus of knuffel. Door de liefde bewust op te zoeken deze maand ga je een stuk beter in je vel zitten en ervaar je meer innerlijke rust. Verleng jullie vrijpartij door het voorspel wat uitgebreider aan te pakken. Bouw de spanning en intimiteit langzaam op in de slaapkamer en durf je gevoelens voor je partner in woord en daad uit te dragen. Singles voelen zich deze maand aangetrokken tot personen die er een andere levensvisie op na houden dan zichzelf. Een relatie aangaan met zo iemand kan een succes worden, maar er is ook kans dat jullie uiteindelijk teveel van elkaar verschillen. Neem geen overhaaste besluiten als het aankomt op liefdesgebied in ieder geval!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Wat betreft aantrekkingskracht heb je deze maand niks te klagen. Dit betekent dat je uit verschillende hoeken overladen wordt met complimenten en niet alleen door je partner! Er wordt van meerdere kanten met je geflirt en je zelfvertrouwen gaat met sprongen vooruit. Je zit hierdoor goed in je vel, bent minder geremd en problemen waar je al langere tijd mee rondloopt lijken je minder te boeien. Voorkom dat je te makkelijk met bepaalde zaken omspringt. Soms is het misschien beter om problemen direct aan te pakken Steenbok! Met je verhoogde aantrekkingskracht krijg je in ieder geval veel gedaan deze maand! Wanneer jij je wensen op het gebied van liefde en intimiteit durft uit te spreken, is de kans groot dat je relatie deze maand een boost gaat krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.939 keer bekeken

Geschreven door

Augustus – ook wel komkommermaand – is de maand van de oogst! Heb jij al een tijdje een komkommer in je vizier? Misschien is dit wel jouw kans om hem binnen te halen. Ben je al van een komkommer voorzien, dan ga je vast een goede maand tegemoet……
5.939 keer bekeken