Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.983 keer bekeken

Sekshoroscoop Juni

23 mei 2017,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

De maand juni is jouw maand. Je voelt je sexy en je wilt graag gebruik maken van de erotisch sfeer die in de lucht hangt. Wanneer je gebonden bent, moet je er wel rekening mee houden dat je partner misschien niet altijd zin heeft om het bed in te duiken. Zorg er dus voor dat je misverstanden voorkomt. Maar als je genoeg geeft en hem of haar goed verwent, dan zul jij je input ook terugkrijgen. Naarmate de maand vordert, is de kans groot dat het er in de slaapkamer steeds spannender aan toe gaat. De single Waterman kan rekenen op een aantrekkelijke sekspartner voor casual bedmomenten.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Vissen kunnen in de maand juni last hebben van wisselende stemmingen waarbij je emoties en humeur nogal schommelen gedurende de maand.  Je kunt hierdoor soms fel reageren op kleine dingetjes. Het ene moment heb je erg de behoefte om dicht tegen je partner aan te kruipen, het andere moment wil je juist liever even alleen zijn. Voor je partner kunnen deze wisselende emoties voor de nodige verwarring zorgen. Je bent lastig te peilen en je partner zal daardoor niet altijd naar jouw wens reageren. Een uitgebreide vrijpartij kan er wel voor zorgen dat de balans weer terugkeert. Zoek je partner op tijdens een moment van rust en maak ruimte voor intimiteit. Later in de maand keert de balans terug en zal je gemoedstoestand verbeteren.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

De Ram kan in juni uitkijken naar een hoop liefde en opwinding. Jij en je partner voelen elkaar deze maand erg goed aan wat voor de nodige rust en vertrouwen zorgt. De seks en intimiteit is in perfecte harmonie en jij en je partner voelen elkaar ook in de slaapkamer perfect aan. Je houd meer rekening met de wensen en verlangens van je partner en merkt ook dat aan die van jou gehoor gegeven wordt. De goede seks zorgt ervoor dat jij een ontspannen en plezierige maand tegemoet gaat. Singles hebben te maken met een verhoogde aantrekkingskracht waardoor de kans op een nieuw vlam aanzienlijk toeneemt.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Heb je een relatie? Dan ga je in juni een aantal mooie momenten beleven met je partner. Je hebt meer de behoefte om je partner te verwennen en te verleiden en krijgt daardoor ook een hoop liefde terug. Je bent deze maand proactief en durft ook in de slaapkamer het initiatief te nemen. Dit geeft je de mogelijkheid om je ook wat meer te richten op wat jij belangrijk vindt. Jij bepaalt het tempo  en hebt de mogelijkheid om ook jouw wensen en verlangens aan te geven. Je zult meer genieten van de seks en je daardoor ook sterker in je relatie voelen.  Luister ook naar de wensen van je partner, om de harmonie tussen jullie beiden in balans te houden.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Wat betreft liefde en seks gaat juni een levendige en passionele maand worden waarin je meer onderneemt en minder geremd bent in wat je doet en denkt. Je maakt je minder druk om wat anderen van je vinden en bent vrijer in je doen en laten. Hierdoor lukt het je beter om je seksueel te uiten en over te geven aan je partner in de slaapkamer. Je zult zien dat je uitbundige gedrag voor meer plezier zorgt in de slaapkamer. De single Tweeling doet er goed aan om dingen rustig aan te doen wat liefde betreft. Je gevoel is deze maand sterker dan je verstand waardoor je misschien keuzes maakt op liefdesgebied waar je later spijt van krijgt.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft heeft het in juni goed te pakken. Je bent deze maand passioneel en empathisch, wat kan leiden tot geweldige seks. Je bent goed in staat je partner op verschillende manieren te verwennen. Zorg ervoor dat je eventueel nieuw verworven ‘technieken’ onthoudt. Zo kun jij ook in de toekomst je partner blijven plezieren. De single Kreeft heeft het verleiden deze maand goed te pakken. Er zijn maar weinigen die jouw geflirt kunnen weerstaan. Toch zal niet iedereen geschikt zijn om bij jou in bed te belanden. Jij gaat deze maand graag je grenzen over in de slaapkamer. Met een beetje geluk vind je iemand die dat ook wil.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Voor de Leeuw breekt er een periode aan van romantiek. Dat komt ook de seks ten goede. Je bent in staat langer en meer te vrijen dan normaal. Er komen potentiële liefdes op je pad, maar wanneer je een relatie hebt, is het verstandig ze op afstand te houden om te voorkomen dat je partner gekwetst raakt. Voor de single is het geen probleem deze love interests te benaderen, maar het is wel belangrijk om te bedenken of je ook daadwerkelijk toe bent aan een relatie. Seks hebben zonder een relatie kon nog wel eens voor onverwachte problemen gaan zorgen…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Jouw libido is deze maand behoorlijk krachtig. Je bent uit op spanning en avontuur, wat nog wel eens zou kunnen leiden naar passionele seks op het strand bijvoorbeeld. Let op: je kan nog wel eens de neiging hebben om seks te gebruiken als goedmakertje na een ruzie. Houd er rekening mee dat dit niet altijd zal werken. Ook zul je deze maand ruimte krijgen om na te denken of je partner eigenlijk wel bij je past als hij of zij vaak niet wil voldoen aan je seksuele wensen. De singel Maagd heeft eveneens een seksuele uitstraling. Je zoekt de spanning op door bijvoorbeeld seks te hebben in het openbaar waarbij de kans groot is dat je betrapt wordt. Ook een ex komt op je pad…

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Hoewel je begin deze maand niet helemaal lekker in je vel zit, lukt het je wel om anderen het naar de zin te maken. Ga echter ook op zoek naar je eigen geluk. Onderneem en organiseer daarom zelf zoveel mogelijk om dit te bewerkstelligen. Ga op zoek naar nieuwe dingen om alleen of samen met je partner te ondernemen. Je zult zien dat je hier meer energie van krijgt en dat ook je behoefte naar seks en intimiteit toeneemt. Singles hebben te maken met een verhoogde aantrekkingskracht waar de kans op een nieuw vlam aanzienlijk toeneemt. Ga eropuit Weegschaal!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

De Schorpioen is niet te stoppen deze maand. Jij hebt veel zin in spannende seks en wil het soms wel meerdere keren op één dag doen. Het kan zijn dat je partner daar niet voor open staat. Wanneer dat wel zo is, gaan jullie een heerlijke periode tegemoet waarin jullie veel experimenteren en op avontuur gaan. Ook de single Schorpioen heeft behoorlijk veel behoefte aan seks. Het kan deze maand zelfs zo erg zijn dat jij je gefrustreerd voelt wanneer je geen seks hebt. Je kunt op zoek gaan naar iemand die jouw lusten wil temmen. Maar je kunt ook die tijd gebruiken om in je eentje te genieten.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De Boogschutter is zonder twijfel passioneel en uit op seks. Wanneer je een partner hebt, kunnen jouw seksuele gevoelens voor hem of haar nog wel eens overweldigend overkomen. Als je partner je niet de seksuele aandacht kan geven die je zoekt, zou je nog wel eens geneigd kunnen zijn het buiten de deur te zoeken. De single Boogschutter heeft aan seks geen tekort deze maand. De kans is groot dat er in juni geen relatie op je pad zal komen – maar als je ervoor open staat – wel genoeg bedpartners. Ook seksuele fantasieën zullen in overvloed aanwezig zijn.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Jij hebt deze maand zin in seks, maar je nuchtere houding en denkwijze kan ervoor zorgen dat je niet zo goed weet hoe jij jezelf moet laten gaan in bed. Het kan helpen je zorgen en schuldgevoelens eens aan de kant te zetten. Laat je twijfels los en je zult zien dat als jij je verstand op nul zet, seks een heel stuk leuker wordt. Je partner zal het opwindend vinden om jou te zien genieten. De single Steenbok heeft eveneens zin in seks. Je bent dan ook eerdere op zoek naar een one night stand in plaats van een vaste relatie. Of het ook zal lukken om een seksueel avontuurtje te vinden, is nog maar de vraag. Aan het einde van de maand zul je de meeste kans hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

12.306 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij een spannende jaarwisseling gehad? ;) 2022 is weer achter de rug! Ongetwijfeld dat het nieuwe jaar weer boordevol verrassingen zit voor jouw seks- en liefdesleven. Maar natuurlijk hebben we weer een spannende jaarhoroscoop voor je klaarstaan….
12.306 keer bekeken
6.701 keer bekeken

Geschreven door

Morgen is het dan eindelijk zover… Mei Masturbatiemaand gaat weer van start! Wat voorspellen de sterren voor jou in deze sensuele periode? Er is maar één manier om erachter te komen. Lees jouw sekshoroscoop voor mei 2023! Sekshoroscoop Waterma…
6.701 keer bekeken
574 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van April? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!…
574 keer bekeken