Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.988 keer bekeken

Sekshoroscoop December 2023

30 november 2023,

geschreven door

De geur van dennenbomen, glühwein en kerstkoekjes hangt in de lucht! Het jaar is voorbij gevlogen en we zitten alweer in de laatste maand van 2023. Maar wat heeft december voor jou in petto? Wordt het de most wonderful time of the year of een lonely, lonely Christmas? Ontdek het in de sekshoroscoop van december 2023!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

December kan een heerlijke maand voor je worden, Waterman. Als je tenminste om je eigen valkuilen heen weet te navigeren… Je houdt van vrijheid en volgt graag je gevoel en intuïtie, waardoor de verplichtingen rond de feestdagen soms wat frustrerend kunnen zijn. Het kan soms zelfs de seksuele relatie met je partner in de weg staan. Voel je vooral niet bezwaard om dit aan te kaarten bij je partner en samen een manier te vinden om hier jullie eigen draai aan te geven.

Als je single bent, laat dan duidelijk aan je omgeving weten wat jij nodig hebt om van de feestdagen te kunnen genieten. Dat je geen partner hebt, betekent niet dat jij je altijd maar aan moet passen aan de agenda’s van anderen. Met een goed compromis en een goede balans tussen verplichtingen en spontaniteit, zorg je ervoor dat je ook in deze drukke maand voldoet aan je eigen (seksuele) behoeften.

Vind je genot met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Je hebt veel behoefte om alleen te zijn in december, Vissen. Vooral om te compenseren voor de drukke feestdagen. Dat is helemaal niet erg! Integendeel, als je deze maand lekker de tijd voor jezelf neemt, zul je je heerlijk voldaan voelen aan het eind van december. Maak dus goed gebruik van elk me-time moment en verwen jezelf zoveel als je kan.

Als je single bent, laat het daten dan even voor wat het is en ga er in het nieuwe jaar gewoon weer vol frisse moed tegenaan. Zit je in een relatie? Geef dan aan dat je wat tijd voor jezelf nodig hebt. Maar zorg er wel voor dat je tussendoor aandacht voor je partner hebt. Het is tenslotte de maand van liefde en samenzijn!

Verwen jezelf met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

It’s a jolly good time voor jou deze maand, Ram! December is gevuld met mooie momenten waar jij optimaal van geniet. Wat je ook onderneemt tussen de lakens, met of zonder partner, je gaat van het ene hoogtepunt naar het andere. Zo fijn! Laat het lekker over je heen komen en laat uiteraard ook je bedpartner zoveel mogelijk meegenieten.

Dit is ook het ideale moment om verschillende soorten stimulatie uit te proberen tijdens het masturberen. Daag jezelf uit om een volledig andere techniek te gebruiken, bijvoorbeeld door een andere beweging te maken, andere erogene zones te stimuleren, een andere positie in te nemen of een toy toe te voegen. Het zal je verrassen hoeveel je nog over je eigen lichaam kunt leren!

Intens genieten met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Maak je klaar voor sexy times, Stier! Stomende sessies in de slaapkamer zijn jou niet vreemd deze december. Je verliest jezelf in je eigen genot en voelt je voldaan en energiek. Kijk, dat zijn pas échte feestdagen

Ben je single? Dan is de kans dat je een zeer goede bedpartner vindt deze maand heel hoog. Laat deze kans dus niet aan je voorbijgaan en kijk goed om je heen. Het kan namelijk zomaar iemand zijn die je al een tijdje kent. Zit je in een relatie? Laat je dan lekker meeslepen tussen de lakens en geniet zoveel en zo vaak als je kan. Geen gekke standjes of experimenteren met nieuwe dingen deze keer. Laat je leiden door je intuïtie en doe gewoon wat goed voelt voor jullie beiden. Dit is het moment om het meeste uit jullie seksuele relatie te halen!

Voel je sexy met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

In december zoek jij warmte bij je crush of partner, Tweelingen. En wat je terugkrijgt is niet alleen warmte, maar ook hitte! Het jaar 2023 zal eindigen in passie en spectaculair vuurwerk. Relatie of niet, je gaat het nieuwe jaar in met een gerust hart en een opwindend uitzicht.

Het wil weleens tijd en moeite kosten, maar deze maand ben je echt happy met de relaties in je leven. Je bent omringd door mensen die je liefhebt en geniet daarvan volop. Imperfecties? Die horen er nou eenmaal bij en daar laat jij de stemming zeker niet door bederven.

Nog hogere pieken met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Sta je al op chill-modus, Kreeft? De donkere dagen zorgen ervoor dat je wat minder energie hebt en in eerste instantie lijkt dat misschien vervelend. Maar joh, je hebt het de laatste tijd druk genoeg gehad. Je lichaam geeft aan dat je eraan toe bent om zorgen voor de toekomst even los te laten en de rust op te zoeken. Een avondje op de bank is heus zo slecht nog niet, hoor!

December staat voor jou in het teken van romantiek – het moment om je partner even flink te verwennen! Steek eens de kaarsjes aan en verras jouw liefde met een romantisch diner-voor-twee! Mét een hoogstpersoonlijk bereide maaltijd, uiteraard. Vertrouw er maar op dat hij of zij jou op intieme wijze zal willen bedanken.

Een sensuele avond met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

Jouw batterij is in ieder geval weer opgeladen, Leeuw! En dat is maar goed ook, want december belooft een wilde maand te worden. Ook na twaalven, wanneer jij en je partner alleen over zijn, gaat het feestje gewoon door. ‘Winterdip’? Nooit van gehoord… 😉

Dat hoge libido van jou smeekt om gebruikt te worden. Waarom niet aftellen tot 2024 met nieuwe speeltjes, of een nieuw rollenspel? Misschien bevalt de submissive rol jou veel beter dan je had gedacht. Of ben je met de kerst in aantocht juist in een gulle bui? Tijd voor een spannende outfit!

Breid je seksrepertoire uit met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Maagd, het einde van het jaar is in zicht! En wat een jaar was het. Je hebt een aantal schepen achter je verbrand, maar daarvoor in de plaats nieuwe passies aangewakkerd. Er is niks van overdreven: je hebt jezelf gewoon herontdekt en daar mag je best trots op zijn. Je zult merken dat je nog geneigd bent om af en toe achter je kijken. En dat is oké. Maar probeer je vooral bezig te houden met wat er komen gaat.

Dat je een nieuw pad inslaat gaat je veel groei brengen. Niet alleen op relationeel gebied, maar ook op ieder ander vlak van je leven. En maak je niet druk, er staat in het nieuwe jaar nog genoeg stouts op je te wachten!

In en uit je comfortzone met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal, dit is een goede maand om aan jouw doelen te werken. Je bent on a roll om de laatste doelen van 2023 af te vinken. De problemen die je op je pad tegenkomt zijn een eitje om mee om te gaan, want jij hebt genoeg energie en vertrouwen om deze te overwinnen. Over deze energie gesproken, daar is ook genoeg van om anderen te verwennen!

Als je een (bed)partner hebt, dan is dit dé maand om hem of haar helemaal in de watten te leggen. Misschien zijn jullie toe aan wat nieuws en moet jullie favoriete toy toch maar eens vervangen worden… wat het ook is, jij zorgt ervoor dat dit allemaal geregeld wordt. Als single kan het best nog wel eens een goed idee zijn om te speeddaten tijdens de feestdagen. Je hebt niet alleen een leuke avond, maar ook potentie om de liefde van je leven te vinden.

Verwen jezelf of je partner met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Laat alles los waar je mee zit in december, Schorpioen. Steek je energie in waar je blij en gelukkig van wordt en bij wie jij je fijn en veilig voelt. Als jij je hoofd leeg kunt maken, is dit de perfecte maand om te reflecteren op afgelopen jaar en je doelen eens goed op een rijtje te zetten. Wat ging goed en minder goed in 2023 en hoe ziet jouw 2024 eruit?

Eén van die doelen is natuurlijk je liefdesleven. Heb je een partner, dan weet jij dat hij of zij alles voor jou is. Geef jullie relatie prioriteit en zet je partner in het zonnetje! Vooral nu je 2023 achter je laat, heb je meer ruimte voor nieuwe, spannende stappen in je leven. Als single weet je juist beter naar wat je zoekt in een relatie, maar de feestdagen zijn voor familie en vrienden. Wie weet wat je volgend jaar te wachten staat..?

Laat alles los met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter, vorige maand moest je alles even op een rijtje zetten, maar nu weet jij aan het einde van het jaar alle knopen door te hakken. Het nieuwe jaar staat op jou te wachten en dan wil je gewoon geen oude koeien meer uit de sloot moeten halen. Een schone lei is precies wat je nodig hebt.

Knopen doorhakken is goed, maar dit kan wel voor wat frictie zorgen tussen jou en je (bed)partner. Ga hier rustig mee om en communiceer open naar elkaar. Plan zo nodig een paar dagen voor elkaar in, zodat jullie samen tot rust kunnen komen en weer op één lijn zitten. Als single heb je de tijd van je leven! December is lekker druk en je geniet volop. De liefde? Dat komt gegarandeerd naar je toe als je er lekker op uit gaat.

Trek je terug met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Jij eindigt je jaar met grootse successen, Steenbok! Je leeft helemaal op in de kerstsfeer en hebt zin om je familie en vrienden te zien, cadeaus uit te wisselen en lekker te eten. En je hebt gewoon meer zin, if you know what I mean In december zoek jij dan ook echt de passie op.

Als je een (bed)partner hebt, dan lijdt jullie relatie soms wel wat onder de hectiek van de feestdagen, maar jij en je partner weten het altijd goed te maken. Vooral in de slaapkamer natuurlijk. Jullie staan open om grenzen te verleggen en communiceren volop wat jullie tussen de lakens willen proberen. Ook als single ben je lekker bezig met experimenteren, of dit nou solo is of met een leuke Tinderdate. Jij begint 2024 met spetterende hoogtepunten!

Probeer iets nieuws met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.496 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van november? Hoe kom jij de koude avonden door? Is dat koud en alleen, of ontzettend heet met een partner? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21…
6.496 keer bekeken