Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

320 keer bekeken

Sekshoroscoop November

28 oktober 2016,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van November? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Je bent duidelijk in wat je wel en niet wil deze maand en hebt een uitgesproken mening over verschillende dingen die op je pad komen. Probeer echter te letten op de toon die je hierbij gebruikt. Je hebt soms de neiging om bot en kortaf te reageren waardoor er spanningen kunnen ontstaan. Zolang jij en je partner op één lijn blijven zitten deze maand zal het met de seks wel goedkomen! In de slaapkamer heb je een sterkere drang om te experimenteren. Vergeet je wensen in ieder geval niet te communiceren! Single Watermannen hebben meer kans op oppervlakkig contact dan dat zij iemand tegenkomen voor een serieuze relatie.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

In de eerste drie weken van de maand is de relatie tussen jou en je partner nogal onrustig. Blijf met elkaar praten om jullie geschillen op te lossen. Verder zit jij deze maand wel degelijk lekker in je vel, vooral in de laatste week. je bent lief, zacht en initiatief nemend. Dat zet zich door in de slaapkamer waardoor jij en je geliefde closer zijn dan ooit. Er wordt meer gestreeld, geknuffeld en geluisterd naar elkaars wensen. Ook krijg jij deze maand te maken met een boze geest uit het verleden. Maar die weet jij na al die tijd eindelijk te verdrijven. Voor de single blijft het een rustige en vooral seksloze maand. Jij probeert in de eerste weken van de maand even goed voor jezelf te zorgen en er is geen ruimte voor iemand anders. Probeer je dan ook niet te binden. Grote kans dat het niet goed afloopt. In de laatste week is er weer meer ruimte voor een prille liefde.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Jij zult deze maand een boel overhebben voor je partner. Je probeert nieuwe dingen en dat vooral op seksueel gebied. Jouw partner zal niet weten wat hij of zij overkomt. Je gretige verwennerijen worden dan ook zeer gewaardeerd. Bovendien gaan jullie de (belangrijke) stap nemen in jullie relatie. Voor een Ram met een nieuwe relatie kan dat bijvoorbeeld de eerste vrijpartij met je nieuwe geliefde zijn. Wanneer je single bent, kun je rekenen op heel wat one-night-stands. Jij bent zelfs een beetje dominant en weet waarschijnlijk menige flirt mee naar huis te krijgen. Jij bent in het begin van de maand vooral op zoek naar lichamelijk genot. Aan het einde van de maand ga je op zoek naar meer genegenheid. Ook kom je in deze maand een ex-geliefde tegen. De weggestopte liefde tussen jullie kan weer opbloeien.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Jij bent deze maand erg warm en liefdevol en dat heeft een positief effect op je relatie. Jullie zullen deze maand wellicht niet zo vaak samen het bed induiken, maar wanneer jullie dat wel doen is de seks waanzinnig lang en fijn. Het maakt op zowel jou als je partner diepe indruk wanneer jullie samen de avond hebben gespendeerd met bijvoorbeeld massage olie of aardbeien en champagne. Maar ook heb jij behoefte aan wat solo-momentjes waarin je de intieme plekjes van je lichaam verkent. Als single kun jij deze maand rekenen op heel wat uitstapjes waar je veel leuke mensen ontmoet. Je ziet er voor anderen aantrekkelijk uit omdat jij je modieuze en gevatte kant laat zien. Je ontmoet mensen die wel graag iets met jou zouden willen beginnen. Maar soms heb je daar helemaal geen zin aan en dat hoeft ook niet.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Iets zorgt ervoor dat je gestresst bent en er niet bij bent met je hoofd. Dat komt je seksleven niet ten goede. Je dient deze maand daarom sterk in je schoenen te staan en er voor je geliefde te zijn. Maar ook buiten de slaapkamer zijn er issues tussen jullie. Pas op: wanneer jullie die niet oplossen, ligt een definitieve breuk op de loer! Houd daarom je emoties in bedwang en volg je intellect. Wanneer jullie de problemen oplossen, groeien jullie ook lichamelijk naar elkaar toe. En wellicht kun jij dan rekenen op de beste seks van je leven.

Voor de single heeft November ook romantische en erotisch ervaringen in petto. Een vaste relatie zit er helaas niet in. Want ook de single ligt overhoop met zijn of haar emoties en durft het niet aan zich te binden. In grote groepen of bij een vriendenkring zul je wellicht iemand vinden waar je een spannend bedavontuurtje mee beleeft.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft gaat in November wel een aardige maand tegemoet. Alles kabbelt een beetje voort. Zowel in je liefdes- als seksleven hoef je geen bijzondere en spannende dingen te verwachten. Jij en je partner hebben een drukke maand achter de rug en seks stond en staat nog steeds even niet op nummer 1. Het is dan ook goed om je verwachtingen voor deze maand een beetje bij te stellen, zo word je niet teleurgesteld. Wacht geduldig op wat komt dan komt alles goed!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Het wordt tijd om aan jouw oerinstinct toe te geven beste Leeuw! Als koning van de jungle jaag jij het liefst op alles wat rondloopt. Waarschijnlijk heb jij sinds een korte periode je gebonden aan iemand. Dat bevalt je, in tegenstelling tot je eigen verwachtingen, uitstekend. Het enige wat je nu nog rest, is aangeven dat je het in de slaapkamer wel wat spannender zou willen maken. Misschien schaam je je daar een beetje voor maar het is helemaal niet erg om over seks te praten. Je partner is meer open minded dan je denkt.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

In november kan het regelmatig gebeuren dat je even niet helemaal weet wat je aan moet met bepaalde situaties. Je vindt het lastig ergens een vaste mening over te vormen en verandert constant van gedachten. Deze ups en downs hebben mogelijk ook invloed op je relatie en seksleven. Het kan zijn dat je partner deze maand niet helemaal weet wat hij of zij aan je heeft. Probeer de mensen in je nabije omgeving niet teveel weg te duwen om verdere nare situaties te voorkomen. Wanneer het je deze maand lukt om flexibel met bepaalde situaties om te gaan zal de liefde je later in november weer toelachen. Singles zullen in november een sterke drang hebben om op avontuur te gaan en hebben een vergrote kans om iemand tegen te komen.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

De Weegschaal heeft nog niet zo lang geleden iemand leren kennen waarmee het klikt. Je dacht de ware liefde te hebben gevonden maar de klik ligt meer op seksueel gebied. Dat is helemaal niet erg. Ook van goede seks kun je prima genieten. Let er daarbij wel op dat je je eigen grenzen aangeeft en je gevoelens bewaakt. Pas op dat je niet wordt gebruikt en maak een einde aan de relatie als je niet terug krijgt wat je er in stopt. Jij houdt er niet van om uit balans te zijn, dus dat is voor jou vast geen probleem!

 

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Schorpioenen voelen in november de drang om van alles te ondernemen. Je maakt de meest impulsieve acties, zonder daarbij altijd over de gevolgen na te denken. Probeer te voorkomen dat je beloftes maakt die je niet waar kunt maken om teleurstellingen te voorkomen. Ook in de slaapkamer voel je de behoefte om de touwtjes in handen te nemen. Misschien kom je er wel achter dat een meer dominante rol een stuk beter bij je past! Voor singles is november een uitstekende maand om nieuwe mensen tegen te komen of bestaande vriendschappen te versterken. Je straalt een positieve energie uit waardoor er meer goede dingen op je pad zullen komen.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Boogschutters doen het in november een tikkeltje rustiger aan. Waar je anders barst van de energie en zin hebt om van alles te ondernemen, is dat deze maand wel anders. Je voelt een sterke behoefte om meer tijd met je partner door te brengen en geniet meer van de kleine dingetjes dan het grote avontuur. Tijdens de seks zullen de vonken er misschien iets minder van afspatten, de kans is echter groot dat jij en je partner dichter naar elkaar toe groeien deze maand. In november worden de eerste stappen gezet richting de volgende stap in jullie relatie. Singles zijn deze maand minder hongerig naar liefde. De kans dat je een nieuwe liefde ontmoet is dan ook minder aanwezig deze maand.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Lieve Steenbok. De maand November wordt jouw maand! Het is een tijdje geleden dat je echt lekker in je vel zat. Rond de vijfde zul je de verandering merken. Werkelijk alles gaat goed. Nog niet zo lang geleden heb je speciale gevoelens voor iemand ontwikkeld en deze persoon blijkt hetzelfde te voelen. Hoe geweldig is dat? Het duurt niet lang voordat het vuur aanwakkert en jullie ook in de slaapkamer zullen knetteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.687 keer bekeken

Geschreven door

Goedemorgen! Tijd om te ontwaken uit je lange winterslaap met de sekshoroscoop van maart 2022. Het voorjaar breekt aan en dat betekent lentekriebels: een boost in energie, dat zalige geluksgevoel en een hoger libido. Hét moment om in actie te komen!…
5.687 keer bekeken