Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

sekshoroscoop 2024
1.098 keer bekeken

Sekshoroscoop Mei 2024

30 april 2024,

geschreven door

Mei staat volledig in het teken van masturberen. Zet jouw mentale en lichamelijke gezondheid op de eerste plek en neem het er lekker van! Wat de sterren hierover te zeggen hebben? Je leest het in de sekshoroscoop van mei 2024!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari - 20 februari)

sekshoroscoop

Je kunt moeilijk aarden deze maand, Waterman. April stond al in het teken van zelfontwikkeling, maar dit is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Mei voelt daarom chaotisch en je lijkt maar geen grip te krijgen op je leven, vooral je sociale leven en liefdesleven.

Het is daarom nóg belangrijker dat jij je op jezelf focust. Je zit vol oude gevoelens van voorgaande relaties en hierdoor kun je gaan twijfelen aan je huidige relatie. Het helpt om er lekker alleen op uit te gaan en te ontdekken wat wel en niet voor jou werkt. Maak je hoofd even helemaal leeg en volg jouw intuïtie. Je zult zien dat er dan een weg in jouw chaos ontstaat, die jou naar het juiste pad leidt.

sekshoroscoop

De bloemetjes staan buiten, de vogeltjes fluiten en liefde kijkt om het hoekje, Vissen. Mei is gevuld tot het randje met tedere en liefdevolle momenten. Het is dan ook het perfecte moment om nieuwe mensen te ontmoeten en jouw huidige relaties te versterken. Daar zul jij met jouw charmes geen moeite mee hebben!

Als je een relatie hebt, dan heb je vele momenten die jullie relatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Maar het kan ook zo zijn dat je erachter komt dat je huidige partner niet de persoon is die jij nodig hebt in je leven. Dat is niet erg! Neem de tijd om samen te ontdekken wat goed voor jullie is met diepe gesprekken, lange wandelingen en duidelijke communicatie.

sekshoroscoop

Jij bent klaar om eropuit te gaan, Ram! Mei zit boordevol nieuwe ervaringen voor jou, of dit nou in of buiten de slaapkamer is. Als je een partner hebt, dan zoeken jullie spanning en sensatie voor jullie intieme momenten. De warme lentedagen komen eraan en buiten zijn ook vele plekken te vinden om te experimenteren 😉

Ben je single? Dan zoek je zelf het vuur op! Misschien vind je een bedpartner om fantasieën uit te spelen, maar ook solo weet jij je goed te vermaken. Jij hebt de controle in handen!

sekshoroscoop

Stier, zet je schrap voor een sexy maand! Je zit vol zelfvertrouwen en weet écht wat je wil in mei. Dit is dan ook het perfecte moment om de dingen die je de laatste tijd hebt vermeden eens goed onder handen te nemen. Je zult verrast zijn hoe snel jij je to-do lijstje afvinkt en met frisse moed richting de zomer gaat!

Daarnaast kun je geen genoeg krijgen van fysiek contact. Knuffels, handen vasthouden, strelingen, seks… je wilt het allemaal! Als een relatie hebt, pas dan wel op dat je niet de grenzen van je partner overschrijdt. Niet iedereen wil 24/7 aangeraakt worden, maar als jullie communiceren zal er zeker vuurwerk in de slaapkamer plaatsvinden.

sekshoroscoop

Na een wat rumoerige maand is het tijd om eens lekker te genieten, Tweelingen. Voel je de positieve energie al door je lichaam stromen? 😉 Obstakels die in april nog zo groot en onoverkomelijk leken, verdwijnen nu als sneeuw voor de zon. En ook problemen en meningsverschillen zie je nu in een veel positiever licht, waardoor ze een stuk makkelijker op te lossen zijn. Dat ruimt lekker op in je hoofd. Zo hou je meer tijd en energie over om jezelf en je partner of date alle aandacht te geven en eens goed te verwennen.

Zwoele avonden vol seksuele avonturen liggen op je te wachten, Tweelingen. Laat mei dus niet onopgemerkt aan je voorbij gaan!

sekshoroscoop

Tijd om je beste beentje voor te zetten, Kreeft. Er zijn namelijk wat kleine irritaties in je relatie of dateleven geslopen die al een tijdje sluimeren. Deze kunnen in mei voor wat problemen zorgen, vooral in de slaapkamer. Miscommunicatie ligt op de loer, dus bespreek je gevoelens open en eerlijk met je (bed)partner en blijf er niet mee rondlopen. Doe je dit wel, dan kan dit leiden tot frustraties die op een verkeerd moment tot uitbarsting zullen komen.

Blijf dus goed communiceren, want dan is de lucht binnen no-time geklaard en zorgt het alleen maar voor meer begrip en verbinding. Saai? Misschien wel een beetje. Maar op de langere termijn zul je wel meer plezier en genot in de slaapkamer beleven dan ooit tevoren. Dat wordt dus lekker genieten, Kreeft!

sekshoroscoop

Zo, Leeuw. Tijd om een beetje te ontspannen. Voor je het weet heb je het namelijk alweer zo druk dat je jezelf helemaal verliest in je eigen agenda. En dat komt deze maand niet zo goed uit, want er zou weleens iets groots kunnen gebeuren op liefdesgebied. Wat dat is? Tja, daar zijn de sterren nog niet helemaal over uit, maar dat het een hoop romantiek met zich mee gaat brengen, dat is zeker.

Hou je ogen dus goed open en laat je niet afleiden door dingen die er helemaal niet toe doen. Zeker als je al een tijdje op zoek bent naar de liefde is het belangrijk om je aandacht er goed bij te houden deze maand.

Lekker ontspannen met...

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus - 22 september)

sekshoroscoop

Bereid je voor op een heerlijke maand, Maagd. Er komen in mei een hoop uitnodigingen jouw kant op voor verschillende gelegenheden en evenementen. Misschien ligt niet alles 100% in jouw comfort zone, maar dit is het moment om toch ‘ja’ te zeggen tegen deze kansen. Romantiek en seksueel genot liggen namelijk op je te wachten als je de stap durft te nemen. You got this, Maagd!

Zit je in een relatie? Ook dan is het goed om een beetje uit je comfort zone te stappen. Lekker eropuit gaan met z’n tweeën, met andere koppels of met een groepje vrienden gaat jullie emotionele én fysieke connectie namelijk nog sterker maken. En wie weet wat daar allemaal uit voort komt 😉

sekshoroscoop

Je voelt je deze maand wat onrustig, Weegschaal. De kosmische energieën duwen je in verschillende richtingen, en je kunt merken dat je niet helemaal in balans bent.

In de slaapkamer merk je dit door extra behoefte naar avontuur en opwinding. Je zoekt naar nieuwe manieren om plezier te beleven met je partner, en dit kan leiden tot spannende experimenten en ontdekkingen. Vertrouw op je gevoel en wees niet bang om deze maand je grenzen te verleggen.

Communicatie is key, dus wees open en eerlijk over je verlangens. Door samen te ontdekken, zal je nieuwe hoogtes bereiken in je seksuele bewustzijn!

sekshoroscoop

Schorpioen, deze maand staat voor jou in het teken van passie en diepe emoties. Je voelt een sterke drang om je over te geven aan intense ervaringen, zowel op emotioneel als op seksueel vlak. Je bent op zoek naar een diepe verbinding met je partner en daarnaast voel je je deze maand vrij en zeker genoeg om je grenzen te verleggen.

Wees niet bang om jezelf volledig over te geven aan het moment. Door je kwetsbaar op te stellen, kun je nog meer intimiteit creëren en je relatie naar een hoger niveau tillen. 

Sta open voor nieuwe ervaringen met...

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november - 21 december)

sekshoroscoop

Adem in… adem uit, Boogschutter. Deze maand staat in het teken van avontuur en vrijheid, ook op seksueel gebied. Je voelt een sterke drang om de vrijheid op te zoeken en volledig je eigen gang te gaan.

Dit is een tijd om je pure, bewuste kant te omarmen en je niet te laten beperken door meningen en invloeden van buitenaf. Sluit jezelf af van de drukke wereld om je heen om jezelf echt te leren kennen. Wat vind je fijn? Waar geniet je nou echt van? Wat vind je het allermooiste aan jezelf? Neem deze maand de tijd om jezelf te verwennen en op te laden. Dan komt al het andere vanzelf wel goed ❤

sekshoroscoop

Steenbok, deze maand hebben de sterren hun werking op jouw zelfvertrouwen en aantrekkingskracht. Je straalt een magnetische energie uit die de aandacht trekt van anderen. Je voelt je zelfverzekerd en krachtig, en dit straal je ook uit in de slaapkamer. 

Anderen worden aangetrokken tot je charme en vastberadenheid.

Het is belangrijk om jezelf open te stellen voor nieuwe verbindingen en ervaringen. Wees niet bang om uit je comfortzone te stappen en nieuwe mensen te ontmoeten, want als je dat doet kan deze maand een periode vol spanning en misschien wel nieuwe liefde worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.698 keer bekeken

Geschreven door

Goedemorgen! Tijd om te ontwaken uit je lange winterslaap met de sekshoroscoop van maart 2022. Het voorjaar breekt aan en dat betekent lentekriebels: een boost in energie, dat zalige geluksgevoel en een hoger libido. Hét moment om in actie te komen!…
5.698 keer bekeken
7.711 keer bekeken

Geschreven door

Het is hartje zomer! Overal om ons heen vliegen de kleren van het lijf en iedereens seksdrive stijgt net zo snel als de temperatuur. Wat voor avonturen staan jou te wachten in juli? De sterren zullen het zeggen… Ontdek jouw sekshoroscoop voor juli …
7.711 keer bekeken