Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

sekshoroscoop 2024
2.521 keer bekeken

Sekshoroscoop November 2023

1 november 2023,

geschreven door

Het is weer tijd voor een nieuwe sekshoroscoop! Ga jij deze maand op pikante dates, ontmoet jij de ware of wordt het voor jou een No Nut November? Ontdek wat de sterren voor jou voorspellen in de EasyToys sekshoroscoop van november 2023.

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Waterman, voor jou staat november in het teken van passie. Of je nu single bent of in een relatie zit, er gaat haast geen dag voorbij waarop je niet naar je (potentiële) partner zult verlangen. En lucky you, want het gevoel is wederzijds! Deze vonk van passie zal de gezellige avondjes samen niet alleen nog romantischer maken, maar zich ook verspreiden naar de slaapkamer en jullie seks in vuur en vlam zetten.

Maar pas wel op: geen licht zonder schaduw. Hoewel je misschien zult denken dat ‘te veel’ seks niet bestaat, is het toch raadzaam om te doseren. Zo zorg je namelijk dat jullie beiden goed ontspannen, voldoende variatie hebben en de seks blijven beschouwen als een speciaal moment van verbinding.

Nog hetere nachten met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

In november lijkt alles eindelijk weer op z’n plaats te vallen, Vissen. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en kun je je richten op de dingen die er echt toe doen. Geen betere timing om je datingleven te herpakken, of indien je een relatie hebt, juist meer aandacht te schenken aan je partner.

Doorbreek eens echt de routine! Pak samen dat weekendje weg, meld je aan voor die leuke cursus of probeer dat nieuwe restaurant. Maar kijk ook eens naar nieuwe standjes, nieuwe toys, of nieuwe fantasieën tussen de lakens. Jouw initiatief zal indruk maken, niet alleen op hem of haar, maar ook op jezelf.

Denk in mogelijkheden met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

De komende tijd voel je je wat ongemakkelijk, Ram. Je wil graag meer tijd met je crush of partner doorbrengen, maar merkt dat die daar eigenlijk niet zo op zit te wachten. Au. Dat doet even pijn, maar laat het je niet gek maken. Er is namelijk niks mis met jouw verlangen; soms heeft iemand nou eenmaal wat meer ruimte voor zichzelf nodig.

De beste benadering is om hem of haar gewoon even los te laten en je te richten op je eigen plezier! Je bent onafhankelijker dan je denkt. Dat dwingt niet alleen respect af, maar is ook een hele sexy eigenschap 😉

Goed voor jezelf zorgen met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Wauw, Stier, iemand is in een ondeugende bui deze maand! Je weet je crush of lover te verleiden en speelt stoute rollenspellen. Maar pas je wel op? Dat jij klaar bent om bepaalde grenzen te verleggen, wil niet zeggen dat hij of zij dat ook is. Het blijft van belang dat je hierover communiceert en duidelijke afspraken maakt. Sla naast een goede voorbereiding, ook de aftercare niet over.

Jouw speelse en uitdagende instelling zorgt ervoor dat je de verwachtingen van je (bed)partner overtreft. En daar krijg je een hoop liefde en waardering voor terug!

Maak fantasieën waar met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen, jij ontpopt je tot een ware sociale vlinder in november. Je zit heerlijk in je vel en dat laat je aan de wereld zien. Dit is de maand van nieuwe vriendschappen of juist het versterken van je huidige vriendschappen. Ook je vriendschap met je partner als je in een relatie zit, want jullie zijn tenslotte elkaars beste vrienden voor het leven. Met net dat beetje extra

Als single kan er zomaar een potentiële partner tussen deze nieuwe vriendschappen zitten. Forceer niks en groei langzaam naar elkaar toe. Steek tijd in elkaar en je zult zien dat deze vriendschap groeit tot meer dan je ooit had verwacht. Wie weet heb je straks een nieuwe liefde om uit te nodigen voor het kerstdiner!

Spendeer quality time met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Jij tikt doel na doel af in november, Kreeft. Je zit in een flow en bent niet te stoppen. Hierdoor heb je eindelijk de tijd en ruimte om dieper in je relatie of dateleven te duiken. Jouw motivatie en doorzettingsvermogen draaien op volle toeren, dus neem het er ook van! Verras je partner met romantische dates en stel voor om te experimenteren in de slaapkamer.

Pak online dating weer op als single, of stap uit je comfortzone en ga speeddaten! Of je nou je ware liefde vindt of niet, al deze leuke dates geven jou een zelfvertrouwen boost die je al een tijdje nodig hebt. Pas op dat je wel blijft focussen op je nachtrust, omdat dit er nog wel eens bij in kan schieten. En het beste slaapmutsje is een orgasme, dus sla die vooral niet over voor het slapen gaan.

Vul je to-do lijstje aan met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

Leeuw, in november moet je even een stapje terug nemen. Je bent sneller moe en het dagelijks leven voelt als een sleur, en dat weegt op je schouders. Probeer jezelf niet af te sluiten van de wereld en zorg voor voldoende vitamine D in deze koude, donkere periode. Het is de perfecte maand om wat rustiger aan te doen en voor zelfreflectie.

Heb je een relatie? Kies dan voor filmavondjes op de bank met jullie favoriete snacks, drankjes en heel veel warme knuffels. Als single is het goed om het dateleven even achter je te laten en op jezelf te focussen. Zorg voor voldoende rust en ga desnoods een dagje of weekendje naar de spa om heerlijk te ontspannen. Je zult zien dat je aan het einde van de maand weer helemaal de oude bent om de feestmaand met frisse moed in te gaan!

Pak je rust met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Jij staat in het middelpunt van de aandacht deze maand, Maagd. De verhalen die je vertelt betoveren je vrienden, familie en (potentiële) liefdespartners. Of het bewust of onbewust is, je weet iedereen om je vinger te winden met je charisma, eerlijkheid en humor. Je wordt serieus genomen en dit zorgt ervoor dat als je een relatie hebt, er belangrijke volgende stappen in jullie relatie worden genomen.

Een erg liefdevolle en warme maand dus! Dates met je partner zijn alles wat je verwacht en meer, en de vonken spatten er vanaf in de slaapkamer. Als single trek je misschien wel de ware aan en stap je een turbulente fase van je liefdesleven in. November is hoe dan ook een groot succes!

Sta in het middelpunt met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Na een magische ‘spooktober’ vol genot, zit jij lekker in de zen-modus, Weegschaal. Voor elke tegenslag die op jouw pad komt in november, heb jij een goede oplossing paraat. En ook spanningen en conflicten los je op een rustige, maar daadkrachtige manier op. Gaat er iets niet helemaal zoals je zou willen in je relatie of dateleven? Praat hier dan open en eerlijk over. Jouw kalme aanpak en openhartigheid zal zeker gewaardeerd worden.

In de slaapkamer doe je het wat rustiger aan na al die nieuwe ervaringen in oktober. Daar is niks mis mee! Focus op de sensaties waar jij het meeste van geniet en neem de tijd om echt in het moment te zijn.

Wees openhartig met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Je laat het avontuur even voor wat het is, maar ook deze maand ga jij je horizon verbreden, Schorpioen. Je bent in een leergierige bui, dus dit doe je door je te focussen op het vergaren van kennis. Is er een standje, handeling of seksuele stroming waar je meer over zou willen leren? Ga er dan voor en leer alles wat je kan! Hiermee doe je niet alleen kennis op, maar leer je ook nieuwe vaardigheden die je kan uitproberen in de slaapkamer. Wedden dat dit indruk maakt op jouw bedpartner(s)?

Daarnaast is jouw humeur (en jouw humor) helemaal on point in november. Je hebt energie voor tien, krijgt alles voor elkaar waar je je zinnen op zet en maakt iedereen om je heen blij. Ben je single? Stort je dan volledig op je dateleven, want dit dé maand waarin je weleens alles zou kunnen vinden wat je zoekt!

Leer nieuwe dingen met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Alles is weer lekker in balans en je kan er weer een tijdje tegenaan, Boogschutter. En laat dat nou net goed uitkomen, want in november is het tijd voor een klein stukje zelfreflectie. Tijd om eens goed na te gaan wat jij nou eigenlijk wil. Worden al jouw verlangens en behoeften wel vervuld? Wat heb je nodig om je voldaan en tevreden te voelen?

Heb je momenteel niks te wensen? Super, lekker genieten, Boogschutter! Zijn er nog dingen die je graag zou willen doen of ieder geval zou willen ontdekken? Wees dan niet bang om het gesprek aan te gaan met je (bed)partner. Dit kan zomaar eens nog positiever uitpakken dan je al had gehoopt. De sterren zijn jou goed gezind in november, dus doe daar je voordeel mee!

Vervul je verlangens met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

De rust keert weer terug in november, Steenbok. En laten we eerlijk zijn, daar was je ook wel even aan toe. Geluk en creativiteit komen jouw kant op deze maand en zorgen voor lange sessies in de slaapkamer. Even geen vurige passie, maar wel liefdevolle en bevredigende momenten.

Let wel een beetje op dat je niet te veel in een sleur terecht komt, want dat is ook niet de bedoeling. Introduceer regelmatig iets nieuws tussen de lakens, maar hou het simpel. Zelfs de kleinste veranderingen kunnen namelijk zorgen voor geweldige impulsen en spetterende hoogtepunten. Als single Steenbok doe je er deze maand goed aan om een klein stapje terug te nemen en te bedenken wat voor jou het juiste pad is. Maar heb je deze eenmaal gevonden, ga er dan volledig voor!

Zorgeloos genieten met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.639 keer bekeken

Geschreven door

Wat hebben de sterren voor jou in de planning staan? Misschien wordt je in 2018 eindelijk van je single bestaan verlost. Of wellicht zetten jij en je partner wel een volgende stap in jullie relatie. Er gaat vast weer een hoop gebeuren het komende jaa…
2.639 keer bekeken
3.878 keer bekeken

Geschreven door

Het is 1 april, maar deze maand is geen grap! 🐸 Dankzij het lenteweer genieten we allemaal van een lekkere boost in libido. De vraag is alleen: wat betekent dat voor jouw seks- en liefdesleven? Ontdek wat de sterren voorspellen in de EasyToys sekshoroscoop van april 2024!…
3.878 keer bekeken