Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Sekshoroscoop December 2020

1 december 2020,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand december? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Voor jou is deze maand een goede, Waterman! Wanneer je een relatie hebt staan er komende periode veel positieve gebeurtenissen op de planning. Ondanks dat december voor sommigen een stressmaand is, is dit voor jou een heel ontspannende maand dankzij de hotte make-out sessions met jouw partner. Helaas geldt dit niet voor de single Waterman. Door alle drukte rondom werk, school en familie schiet een hete avond er helemaal bij in. We hebben altijd wat potentiële vriendjes/vriendinnetjes op onze webshop

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Het is niet altijd feest, maar december is de feestmaand! Dat geldt ook voor jou, Vissen. De kerstboom is dit jaar niet de enige plek waar een piek te vinden is Jouw libido gaat door het dak en je bent niet rustig tot jij vuurwerk hebt gezien (en nee, dan bedoelen we dat niet tijdens de jaarwisseling). Of je nu single bent of een relatie hebt, onthoud dat seks niet altijd met twee of meer personen hoeft te zijn. Kijk eens voor een leuk speeltje op onze webshop, dan ‘kom’ je de maand goed door.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

2020 was én is een bewogen jaar, maar over jou kan je dat niet echt zeggen. Bewegen stond niet echt als prioriteit op jouw to-do list en dat heeft ook de seksuele activiteit beïnvloedt. Op welke manier is niet helemaal duidelijk, maar dit kan zijn door een slechte conditie, onstabiele relatie of vermoeidheid. Wellicht heb je überhaupt geen zin om te bewegen en is het zeesterseks en anders niet. Je hebt nog 31 dagen de tijd om die innerlijke seksgod(in) wakker te schudden en dit jaar nog een klein beetje spannend te maken! Ga jij knallend het nieuwe jaar in?

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

December is voor jou een uiterst romantische maand en dat zie je ook terug in jouw gedrag. De gebonden Stier hecht deze maand vooral veel aandacht aan de kleine, liefkozende aanrakingen zoals een knuffel en een kus op het voorhoofd. De single Stier daarentegen heeft geen zin in lieflijke taferelen en wil gewoon met rust gelaten worden. Dat mag ook best eens Stier, ballen in de kerstboom is meer dan genoeg!

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De laatste maand van het jaar brengt een hoop gezelligheid en warmte met zich mee. Je geniet enorm van de feestelijke momenten samen met je partner en de chemie tussen jullie is nagenoeg perfect. In de slaapkamer nemen jullie uitgebreid de tijd voor elkaar waardoor de vonken er tijdens de seks vanaf zullen spatten. Heb je nog spannende voornemens op het gebied voor volgend jaar? Dan is dit het moment om deze uit te spreken en misschien alvast een voorproefje te nemen. Er zijn vast wel een paar seksspeeltjes of seksstandjes die jij nog op je verlanglijstje hebt staan!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Wat ben jij gretig aan het eind van het jaar, Kreeft! Je seksdrive is ongekend hoog en het liefst zou je de hele dag de slaapkamer onveilig maken. Neem niet elke keer genoegen met een vluggertje maar neem een paar goed de tijd voor jullie vrijpartij. Een uitgebreid voorspel, een beetje massage olie of een seksspeeltje zijn mogelijke ingrediënten om het voorspel te intensiveren. Denk daarnaast aan de setting. Je hoeft niet gelijk boom in de slaapkamer op te tuigen, maar wat sfeerverlichting en een leuke afspeellijst op de achtergrond helpen om nog meer in het moment op te gaan. Je partner zal jouw extra inspanning waarderen en waarschijnlijk ook belonen. Geen slechte maand dus, die decembermaand!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Kerst en de feestdagen zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar het sombere weer heeft deze maand vat op jouw gemoedstoestand. Het lijkt wel alsof je nergens zin in hebt en je libido staat in het begin van de maand dan ook op een wat lager pitje. Ontspan je wel genoeg, Leeuw? Plan deze maand voldoende rustmomenten in om te zorgen dat je wat van je verloren energie terugkrijgt. Dat kan mét, maar ook zonder je partner. Doe een paar dagen lekker waar jij zin in hebt en je zult merken dat je libido weer terug op niveau komt. Tijdens de kerstdagen beleven jij en je partner een aantal piekmomenten in de slaapkamer en sluiten jullie het jaar in volle harmonie af!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

In december is het weer tijd om na te denken over goede voornemens. Ben je tevreden of zijn er nog stappen die je wil nemen op het gebied van liefde en seks? Maak voor jezelf een lijstje met voornemens en vraag je partner hetzelfde te doen. Door open te zijn over jouw wensen en verlangens kan je een aantal belangrijke stappen zetten, waar je ook volgend jaar de vruchten van plukt. De kans is groot dat jullie nieuwe mogelijkheden vinden om jullie seksleven mee te verreiken. De stappen voor een heerlijk en gezond seksleven in 2021 worden in december gemaakt!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Als echte Weegschaal twijfel je vaak, maar nu niet. Je weet namelijk zeker dat je trots op jezelf mag zijn. Je hebt dit jaar veel bereikt op alle gebieden. Carrière, relatie, seks. December is een mooie maand om terug te blikken op alle pieken van 2020. De dalen, laten we die alsjeblieft even vergeten. Door je tevredenen, trotse gemoedstoestand zal je deze maand nieuwe mensen aantrekken. Let goed op, want sommigen van hen kunnen een hele belangrijke rol in je leven gaan spelen. 2020 sluiten we niet knallend af wat vuurwerk betreft, maar dat betekent niet dat jij het jaar niet op een spetterende manier kan afsluiten als je begrijpt wat wij bedoelen. Wees tevreden op de seksuele groei die jij dit jaar hebt doorgemaakt en wees er trots op!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Het kan zijn dat het de laatste tijd niet zo lekker ging in je relaties, maar dat is nu allemaal voorbij. Vrienden en je partner zullen weer meer op één lijn met jou liggen en dat voelt goed. Begin december is een mooie tijd om kleine onzekerheden of frustraties uit te spreken en op te lossen. En dat is net op tijd, want in december wil je (Corona-proof) met je vrienden en familie zijn, toch? Midden december zal jij een piek ervaren in je libido. Wow, je bent niet te stoppen! Let wel op dat je alles veilig doet en je niet te veel laat meeslepen door je lustgevoelens. Want dat jij het casual kan zien, betekent niet dat de ander dit ook kan…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De kerstperiode past goed bij jouw persoonlijkheid. Warm en uitnodigend, jij bent een cadeautje voor je vrienden en familie. Op jou kunnen ze bouwen. Maar zorg dat je jezelf niet wegcijfert. Dit is ook terug te zien in de slaapkamer. Doe jij dingen omdat je partner het fijn vindt, of omdat je er zelf optimaal van geniet? Denk wat meer aan jezelf en zorg dat jullie wat meer dingen doen voor jou. Verder hebben vrijgezelle Boogschutters niks te klagen want aan aandacht geen tekort. Kijk alleen uit voor mensen die met verkeerde intenties in je leven willen komen…Luister hiervoor naar je onderbuikgevoel en vertrouw je intuïtie.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Deze maand zal jouw geduld op de proef worden gesteld. Niet alleen anderen maar ook je eigen lichaam laat je af en toe wachten. Zo zal je merken dat je seksuele gevoelens want anders zijn, je voelt je wat minder verliefd als je in een relatie zit en de vrijgezellen Steenbokken merken een daling in hun libido. En tijdens de seks is het niet vreemd als je een verminderd gevoel van genot en lust ervaart. Geen probleem, dit komt allemaal goed in het nieuwe jaar en het is niks om je zorgen over te maken. Gebruik deze tijd om te werken aan jezelf, zo min mogelijk afleiding van anderen en alleen jij en je eigen lichaam en gevoel. Experimenteer met nieuwe manieren van self pleasure om te ontdekken waar jij het wel echt heet van krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een onderzoek van communicatiebureau Fé onder 2000 Belgische vrouwen levert nogal schokkende resultaten op. Twintig procent van de vrouwen die deelnamen aan dit onderzoek zou haar leven het liefst overdoen met een andere (bed)partner. Een sextoy geb…
356 keer bekeken