Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Sekshoroscoop Augustus 2020

1 augustus 2020,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van augustus? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Oeh la la, Waterman! Jij neemt de zomerse temperaturen mee richting de slaapkamer. Jouw libido is hoger dan ooit en dit zorgt hete momenten tussen de lakens. Jij leert een andere manier van seksualiteit kennen en bent deze periode niet bang om te experimenteren. Laat je gaan Waterman! Het is tijd om deze sexy kant van jezelf te ontdekken en te omarmen.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Lekker bezig, Vissen! De sterren staan deze maand perfect voor jou op het gebied van liefde en relaties. Het zou zomaar eens kunnen dat je deze maand je potentiële nieuwe partner ontmoet of dat je huidige relatie een flinke groei doormaakt. Wat een heerlijk vooruitzicht! Pas wel op dat je niet té snel wilt gaan in de heat of the moment.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Het spijt me, Ram. Augustus gaat niet zo’n hele gezellige maand voor jou worden op seksueel vlak. Er zijn dingen die eerst opgelost moeten worden, voor je ergens kunt induiken. Je weet precies waar dit over gaat. Neem de tijd om tot rust te komen en jezelf weer te vinden. Dan wordt augustus vast een heerlijke maand voor jou.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Stieren zijn gevoelig voor rode vlaggen. Nou, deze maand zijn ze er genoeg! Ondanks alle signalen lijk je het niet goed op te pikken. Kijk uit dat je je eigen grenzen niet overschrijdt. Blijf ten alle tijde trouw aan jezelf en spreek uit waar je mee zit. Vooral op seksueel vlak is het belangrijk om je wensen en behoeften uit te spreken, anders kan deze maand nogal ongemakkelijk worden..

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De maand augustus wordt een heerlijke maand. Je gaat eenvoudig om met stressvolle situaties en je loopt eens een keer niet te piekeren over van alles en nog wat. Je geniet hierdoor nog meer van de seks met je partner. Misschien is het daarom goed om deze maand eens extra uit te pakken. Introduceer een nieuw st. Je partner zal jouw assertiviteit waarderen en proberen te belonen! Single Tweelingen hebben in augustus een verhoogde kans om een nieuwe vlam tegen het lijf te lopen. Misschien wordt het tijd om weer eens een avondje te gaan stappen? Jouw sterke aantrekkingskracht zal niet onopgemerkt blijven!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft met een vaste relatie kan zich ineens bewust worden hoeveel hij of zij zijn partner waardeert. Je wilt je partner nog meer laten zien hoeveel hij of zij voor jou betekent en stelt alles in het werk om je partner het hof te maken. Een uitgebreide (erotische) massage, een weekendje weg of een spannende date night aan huis zijn mogelijke opties. Wanneer het je lukt om een complimentje bij je partner los te peuteren, zal je nog verder opbloeien!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw is in augustus uit op spanning en avontuur. Je libido is behoorlijk aan het pieken en je bent in je hoofd dan ook regelmatig met seks bezig. Laat je fantasie de vrije loop en experimenteer met een spannend rollenspel of een nieuw seksspeeltje. De ontlading zal extra groot zijn. De single Leeuw schreeuwt om aandacht en flirt er dan ook hevig op los. De tijd en moeite om iets serieus met iemand te beginnen, kan je echter maar moeilijk opbrengen. Maar wie weet wat er uit een leuke scharrel voortkomt!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Augustus brengt een hoop energie waardoor je meer zin krijgt om dingen te ondernemen met je partner. Jullie brengen veel tijd met elkaar door en groeien dichter tot elkaar. De kans is daarnaast groot dat jullie een nieuwe gemeenschappelijke passie ontwikkelen. Daar kunnen jullie nog veel plezier aan beleven in de toekomst  In de slaapkamer ben jij degene die het voortouw neemt en is er ruimte om nieuwe dingen te introduceren. De Single Maagd is ook erg ondernemend en is regelmatig buitenshuis te vinden. Laat je van je meest sexy kant zien en wie weet sla je deze maand een leuke scharrel/date aan de haak!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Augustus brengt jou mood swings. Jouw natuurlijke drive om alles in balans te houden kan je deze maand extra onrustig maken. Pas deze maand extra op met wat je zegt want zelfs een sarcastische opmerking kan tot een ruzie leiden.  Je hebt deze maand iets minder geluk in de liefde maar daarentegen wel op zakelijk gebied, helaas kunnen de sterren je daarom niks vertellen over je seksleven deze maand. Het is een beetje… saai! Maar dat is niet erg, richt je op werk en laadt je lichaam op zodat je volgende maand weer kan knallen tussen de lakens!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Jij houdt van veiligheid, geborgenheid en een vertrouwd gevoel. Óók tussen de lakens. Daarom ben jij iemand die meer geniet van seks met iemand om wie je geeft dan met willekeurige one-night stands. Ook al heb je die wel af en toe. Augustus is een goede maand om na te denken over dit onderwerp. Hoeveel voldoening haal je nog uit meaningless seks? Als het echt zo weinig is, waarom zou je het dan nog doen? Als jij je richt op een langdurige relatie zal jij een nieuwe vorm van geluk ervaren. Voor de Schorpioenen in een relatie geldt juist een ander advies; laat je remmen los! Laat je lekker gaan, probeer eens wat nieuws en vertrouw je partner wat meer. Dan komt alles goed.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Deze maand gooi jij het roer om! Wow, jouw (seks)partners herkennen je bijna niet. Waar komt al deze nieuwe inspiratie vandaan, Casanova?! Waar het ook vandaan komt, hou het vast! Jij zult ook merken dat je omgeving goed reageert op de nieuwe jij. Dit nieuwe zelfvertrouwen doet het heel goed in bed, maar ook in je dagelijks leven. Let er alleen wel op dat je niet naast je schoenen gaat lopen.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Augustus is voor jou de maand van de orale verwennerij. Je zult deze maand extra vaak verwend worden down under. Krijg niet het gevoel dat je de dienst ook per se moet teruggeven, nee geniet er lekker van. Niet alleen op seksueel gebied maar ook op culinair gebied wordt je oraal gestimuleerd. Je hebt jezelf ontwikkeld tot een heuse fijnproever! Kaasjes, wijntjes, ja jij geniet van die bourgondische lifestyle deze zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! …
4.325 keer bekeken