Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Sekshoroscoop Maart 2020

1 maart 2020,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van maart? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Laat je niet van de wijs brengen, Waterman. Mogelijke relationele problemen liggen op de loer, maar met voldoende wijsheid en communicatie zijn deze prima op te lossen. en laat communicatie nou net jouw sterke kant zijn, Waterman! Projecteer niet teveel op je partner, daarmee trek je discussies uit verband. Eind maart zal je ontdekken dat negatieve energie wordt omgezet in positieve. De single Waterman hebben komende maand hun handen vol. Aan aandacht geen gebrek, dus wat dat betreft ga je een drukke maand tegemoet waarin jij je geen seconde zal vervelen. 

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Maart is duidelijk een maand dat in het teken staat van pas op de plaats nemen. Neem rust en tijd om na te gaan waar nou eigenlijk jouw prioriteiten liggen. Dit is niet alleen belangrijk voor jezelf, maar ook voor jouw relatie. Maart staat in het teken van eerlijkheid, dus door eerlijk te zijn naar jezelf, bereik je veruit het meest. Hier zal ook zeker jouw partner baat bij hebben. Single Vissen kunnen het gevoel krijgen dat ze halverwege de maand op een kruispunt terecht komen. Ga geen overhaaste beslissingen maken, mogelijk sla je dan de verkeerde weg in. Kijk uit voor charismatische scharrels. 

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Met de lente in het vooruitzicht, begin jij je wat rustiger te voelen na een stormachtig begin van het jaar, Ram. Nu alles in rustig vaarwater komt, krijg je ruimte om je wat meer te focussen op je relatie. Breng meer tijd door met je lief en besteed daarnaast ook voldoende aandacht aan jezelf. Zorg dat jij je wat meer sexy gaat voelen, want reken maar dat dat effect heeft op jouw seksleven… Single Rammen worden mogelijk komende maand behoorlijk teruggefloten. Je hebt teveel van jezelf gevraagd, waardoor je het risico loopt om je uitgeblust te voelen. Misschien moet jij het op sociaal en date-vlak even een stapje terugnemen. Haal meer bevestiging uit jezelf, in plaats van dat je het bij anderen zoekt.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Maart zal jou veel positieve energie geven, Stier! Zeker als het gaat om liefde en seks. Je vlamt in de slaapkamer, tot groot genoegen van je partner. Je lijkt onvermoeibaar als het gaat om verleiden. Dit is wellicht wel hét moment om eindelijk eens die wilde fantasieën van je tot werkelijkheid te brengen. Houd het speels en communicatief, dan gaan jij en je partner een waanzinnige maand tegemoet. De single Stier zal komende maand veel in contact staan met zijn onderbuik gevoel. Luister altijd naar wat je intuïtie zegt, zeker als het gaat om mogelijke love interests.

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De donkere wolken van eind vorige maand zijn van de radar en hebben plaatsgemaakt voor frisse energie! Die energie zal niet onopgemerkt blijven! Je merkt dat je door je directe omgeving weer positiever benaderd wordt en ook je relatie met je partner loopt weer een stuk soepeler. Nu je weer wat makkelijker te benaderen bent en een positieve energie met je meedraagt, zullen er zich genoeg mogelijkheden voordoen om lekker intiem met je partner te worden. Omdat de seks de laatste tijd op een iets lager pitje heeft gelegen, biedt dit de mogelijkheid om nu eens extra uit te pakken!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft is een beetje ondeugend deze maand! Je hebt een sterke drang om samen met je partner te experimenteren en flink uit te pakken in de slaapkamer. Zorg dat je van te voren weet of je partner openstaat voor jouw fantasieën en wensen op seksueel gebied om er zeker van te zijn dat je geen weerstand oproept. Een erotisch spel kan hier uitstekend bij helpen, aangezien je hiermee op een leuke en speelse manier achter elkaars wensen in de slaapkamer kunt komen. De single Kreeft geniet in maart een verhoogde aantrekkingskracht waardoor de meeste simpele flirts kunnen uitmonden in een vurige scharrel!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw is niet helemaal zichzelf in het begin van de maand. Je torenhoge zelfvertrouwen loopt in maart een klein dipje op, waardoor je minder geneigd bent het initiatief in de slaapkamer te nemen. Dit kan echter ook een voordeel zijn, omdat je partner nu een meer dominante rol op zich kan nemen. Wellicht is deze andere rolverdeling wel voor herhaling vatbaar! De single Leeuw heeft het deze maand moeilijk en is niet snel geneigd op iemand af te stappen. De kans op een leuke nieuwe vlam is daardoor ook iets minder in maart.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Maagd, de maand maart begint helaas een klein beetje stroef op relationeel gebied. Er is een gebrek aan communicatie tussen jou en je partner, waardoor jullie niet altijd elkaars verwachtingspatronen zullen nakomen. Wees je ervan bewust dat je partner niet jouw gedachten kan lezen en spreek duidelijk uit wat je verwachtingen zijn, zonder hierbij verwijten of oordelen te maken. Wanneer dit lukt, zal je merken dat jullie weer meer op elkaars level zitten en dat er weer meer plaats komt voor liefde en intimiteit! De single Maagd heeft het vinden van een nieuwe liefde niet heel hoog op zijn prioriteitenlijst staan deze maand. De kans dat een nieuwe scharrel of vlam zich aandient, is daarmee ook niet zo groot.

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Oh, Weegschaal toch. Vorige maand stond jij nog helemaal in bloei en kon er niks meer misgaan, maar deze maand voel je het niet meer helemaal. Het is alsof de maand februari alle energie uit jou heeft gezogen en jij snakt naar de lente! Dat is echt jouw jaargetijde namelijk en deze komt eraan, houdt vol. Ga deze maand op zoek naar jezelf en neem de tijd om op te laden. Het moment waarop jij kansen pakt en alle nodige energieën weer voelt komt vanzelf wel weer, want zelfs seks en liefde kan even wachten. Probeer desondanks alles wat je lief is dichtbij te houden en waardeer je relaties.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

In maart zal alles op zijn plek vallen voor de Schorpioen. Het is de maand waarin jij meer seksuele drang ervaart en je echt vruchtbaarheid voelt. Dit is de maand waarin jij wil settelen, meer seks nodig hebt en de bloemetjes even buiten gaat zetten. Schorpioenen in een relatie zullen dichter tot elkaar komen en de single Schorpioen zal meer op seksuele reizen gaan. Laat de drang echter niet naar je hoofd stijgen, want te veel kan soms ook echt te veel zijn. Neem de pauze waar je die nodig hebt en pas op dat je niet roekeloos wordt! Probeer daarnaast deze maand de tijd te nemen voor je (bed)partner, maak het speciaal en je zult merken dat je hier meer voor terug krijgt.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Maart is een gunstige maand voor de Boogschutter, want je zult helemaal opbloeien! Het energieke en optimistische gevoel van eind februari zet je door gedurende de eerste weken. Vooral de Boogschutters in een relatie merken dat deze vibe eind maart zal indutten en hier is vrij weinig aan te doen. Dit zal overigens een goede ontwikkeling zijn voor je langdurige relaties, want deze blijven stabiel. Nieuwe relaties daarentegen zijn moeilijker te onderhouden en vast te houden. Potentiële partners komen voor de single Boogschutter voorbij, maar hij zal hier geen aandacht aan schenken.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Als Steenbok zul je merken dat je deze maand hele impulsieve acties uitvoert. Denk hierbij aan; aankopen, seksuele handelingen en bedpartners. Alles wat er in jouw hoofd omgaat zul je op een of andere impulsieve manier uiten. Deze impulsieve manier van leven heb jij nodig deze maand om weer geheel in balans te komen met jezelf en je relaties. De single Steenbok zal merken dat hij wispelturiger is dan ooit tevoren! Problemen liggen op de loer, maar deze kun je voor blijven door blij te zijn en je tijd door te brengen met mensen die dichtbij je staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.760 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van februari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
1.760 keer bekeken