Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

910 keer bekeken

Dit zegt je slaaphouding over jullie seksleven

5 juni 2022,

geschreven door

Wil je weten hoe het nu eigenlijk zit met je seksleven, maar vind je het ongemakkelijk om het er met je partner over te hebben? Geen probleem, let gewoon even op jullie slaaphouding! Dit zegt namelijk heel veel over je seksleven. Lig je het liefst verstrengeld in elkaars armen of kies je toch voor spooning? Check hieronder wat jullie slaaphouding over jullie seksleven zegt.

Let op! Er zijn veel verschillende factoren die bijdragen aan een bevredigend seksleven, dus neem onderstaande info vooral niet té serieus 😉

De meest voorkomende slaaphoudingen voor koppels

Verstrengeld in elkaars armen

Het is misschien wat lastig om in te slaap te komen (en te blijven) in deze slaappositie, maar intiemer dan dit wordt het natuurlijk niet. Deze slaappositie komt niet zo vaak voor, omdat het de nachtrust voor de meeste koppels te veel verstoord. Maar als verstrengeld in elkaars armen de manier is waarop jij en je partner in slaap vallen, prijs jezelf dan gelukkig. De passie en liefde spat van jullie seksleven af!

Buikslaper

Slaap je vaak op je buik? Dan kan het een goed idee zijn om na te gaan waarom dat zo is. Doe je dat ook als je alleen slaapt, of alleen als je partner naast je ligt? Buikslapen suggereert namelijk een gebrek aan vertrouwen en kwetsbaarheid in je relatie. Overigens is deze slaaphouding ook niet erg goed voor je lichaam, aangezien het veel druk op je ruggengraat zet. Al met al niet de beste slaappositie dus, zowel voor je lijf als voor je relatie.

Spooning

Dit is de populairste slaaphouding onder nieuwe stelletjes. Het is een intieme, liefdevolle en relatief comfortabele manier om samen in slaap te vallen. Deze slaaphouding betekent dan ook dat jullie een sterke band hebben en helemaal tevreden zijn over jullie relatie en seksleven.

Slaappositie

Face-to-face

Als jullie het liefst met het gezicht naar elkaar toe liggen, maar zonder elkaar aan te raken, zou je misschien denken dat dit een slecht teken is. Niets is minder waar! Deze slaappositie suggereert namelijk dat jullie open naar elkaar zijn, een sterke band hebben en graag dingen met elkaar delen. Helemaal niks mis mee dus. Blijf zo doorgaan!

Rug tegen rug

De slaappositie waarbij je met je rug (of je billen) tegen die van je partner ligt, komt heel vaak voor. Ongeveer een kwart van alle stelletjes slaapt het liefst op deze manier. In deze houding heb je wel lichamelijk contact met je partner, maar adem je niet in elkaars gezicht en ben je vrij genoeg om in een comfortabele positie te liggen. Zo kun je toch genieten van een goede nachtrust. De perfecte combinatie van vrijheid en intimiteit dus. Jij en je partner hebben het goed voor elkaar!

De perfecte combinatie van vrijheid en intimiteit!

Uit elkaar

Liggen jullie beiden aan jullie eigen kant van het bed met ruimte tussen jullie in? Dat hoeft zeker geen slecht teken te zijn. Misschien hebben jullie het heel snel warm in bed, kunnen jullie niet slapen als jullie tegen elkaar aan liggen of hechten jullie binnen jullie relatie grote waarde aan onafhankelijkheid. Helemaal niks mee! Toch kan het ook zijn dat er iets niet helemaal goed zit in jullie relatie of seksleven. Misschien is één van jullie niet helemaal eerlijk of ervaren jullie veel stress.

Slaappositie

Zeester

Lig jij met je armen en benen gespreid en heeft je partner daardoor weinig plek in bed (of andersom)? Hoewel de zeester slaappositie goed is voor je lichaam, gezien het de druk op je lichaam goed verdeeld, is het niet heel praktisch als je in bed ligt met een partner. Als één van jullie teveel ruimte inneemt in bed, kan dit duiden op een onbalans in jullie seksleven. Misschien is één partner iets te egoïstisch of dominant tussen de lakens en doet diegene er goed aan om wat meer rekening te houden met de ander.

De knuffel

Lig jij met je hoofd op je partners borst, of andersom? Dan is de kans groot dat jullie een nieuw stelletje zijn. Koppels die langer bij elkaar zijn vinden deze positie over het algemeen namelijk niet comfortabel genoeg om fijn in slaap te komen. Geniet van deze heerlijke periode van prille liefde! Aan jullie slaappositie te zien, doen jullie dat al optimaal 😉

Wat is jullie favoriete slaappositie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

69.988 keer bekeken

Geschreven door

Seks in je auto kan een goede manier zijn om wat extra passie in je seksleven te brengen. Heb je elke kamer in je huis al ingewijd? Dan zorgt sex in de auto voor de nodige variatie. Vanwege de beperkte ruimte is het echter niet altijd even makkelijk …
69.988 keer bekeken