Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.513 keer bekeken

10 vieze dingen die alle koppels stiekem doen

30 oktober 2017,

geschreven door

Wanneer we een relatie beginnen, proberen we de beste versie van onszelf te zijn. We zijn altijd schoon, altijd geschoren en we laten onze scheetjes gewoon op het toilet. Wanneer je elkaar wat langer kent, wordt het steeds lastiger om bepaalde ‘smerige gewoontes’ voor je partner te verbergen. Het gevoel van schaamte verdwijnt en je doet dingen samen waarvan je eigenlijk wilt dat niemand anders het ooit te weten krijgt. Zit je in een momenteel in een relatie? Dan komen de volgende 10 punten je waarschijnlijk erg bekend voor!

1. Puistjes en mee-eters uitknijpen

Veel vrouwen vinden het heerlijk om – wanneer ze comfortabel genoeg zijn met hun partner – op zoek te gaan naar puistjes en mee-eters om uit te knijpen. Als dat geen echte liefde is, dan weten wij het ook niet meer!

2. Lachen om elkaars scheten

Scheetjes: waar je ze de eerste paar maanden met moeite hebt ingehouden, laat je er na een paar maand samen zijn te pas en te onpas eruit. Laat hij ze ook wel eens onder de dekens en trekt hij deze vervolgens over je heen? Als je ook dit te boven bent gekomen, weet je zeker dat het met de liefde wel goed zit.

3. Poeppraatjes

Wanneer je vriendin je in geur en kleur vertelt wat voor ‘grote jongen’ ze net in de pot heeft gelegd, weet je zeker dat jullie alle schaamte voorbij zijn.

4. Tandenborstel delen

Wanneer één van jullie op vakantie je tandenborstel vergeten is, ga je natuurlijk niet meer naar de supermarkt om een nieuw te kopen. Jullie hebben inmiddels al zo vaak speeksel uitgewisseld dat elkaars afgeragde tandenborstel gebruiken ook niet meer uitmaakt.

5. Snotje weghalen

Je laat je geliefde natuurlijk niet over straat met een vies porretje in zijn of haar neus. Aangezien je partner geen idee heeft waar hij het snotje moet zoeken, is het wel zo handig dat je dat ding er zelf even uithaalt.

6. Poepen met de deur open

Door met de deur open te poepen laat je zien dat je echt helemaal niks meer te verbergen hebt. Moet zij douchen en wil jij van het toilet gebruik maken? Kan allemaal! Veel koppels hebben daarnaast hele gesprekken terwijl één van beiden op het toilet zit. Soms moet de ander even een nieuw rolletje ophalen en af en toe hoor je iets in het water vallen. Niet charmant? Boeien! Het is in ieder geval een stuk gezelliger zo 🙂

7. Scheren mag je soms vergeten

Het voordeel van een comfortabele relatie is dat je je minder frequent hoeft te scheren. Je hoeft geen indruk meer op je partner te maken en hij accepteert hij het heus wel als je een paar haartjes meer op je been hebt.

8 . Plassen onder de douche

Fan van plasseks of niet. Wanneer je als man ineens moet plassen onder de douche, zijn er veel vrouwen die het gewoon toelaten! De eerste keer is het wel zo netjes om even te vragen, de keren daarna hoef je het waarschijnlijk niet eens meer te vragen. Het spreekt voor zich dat je je beter kunt omdraaien en dat je zorgt dat je op het putje mikt en niet op haar been.

9. Beschamende koosnaampjes

Niemand hoeft te weten dat jullie elkaar ‘toetie’ en ‘beschuitje’ noemen.

10. Gewicht maakt niet meer uit

In deze tijd van social media proberen zijn we allemaal veel met ons lichaam bezig. Iedereen zit in de sportschool of is bezig zo gezond mogelijk te eten. We proberen hier zo lang mogelijk aan vast te houden wanneer we in een relatie zitten, maar na een tijdje raakt dit steeds verder in verval en komen de kilootjes er snel bij. Maakt niks uit. Je herinnert je partner nog steeds zoals hij of zij was tijdens jullie eerste ontmoeting. En ondanks dat extra maatje meer houd je nog steeds evenveel van hem/haar!

Hoeveel van bovenstaande punten komen jou bekend voor? Deel het aantal met ons in een reactie hieronder!!

5 reacties

  1. Ben ik de enige vrouw die onder de douche plast? Aangezien jullie schrijven er zijn veel vrouwen die het toelaten…
    Ik ben hou absoluut niet van een ‘Patriciaatje’ maar plassen onder de douche, heerlijk. Of ff voor de gal, sprenkeltje over zijn voet Of tegen zijn been! Gewoon omdat het zo ranzig is🙈

  2. Omg jaaa puistjes uitknijpen! Loooove it! Verder plassen mijn vriend en ik ongegeneerd met de deur open, en hij doet er ook niet moeilijk over als hij gaat schijten. Maar ik durf echt nog steeds niet te poepen bij hem 🙁

  3. Nummer 2 gaat naar verloop van tijd ook weer over hoor. Laten we wel wezen, als mijn vriend een scheet laat met de kracht van een biologisch wapen dan ga ik daar echt niet om lachen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Waarschijnlijk was je coming out voor familie en vrienden al een dingetje, but you did it! Nederland is wat dat betreft een vrij tolerant land, maar pesterijen blijven altijd bestaan. Hoe zit dat dan met uit de kast komen op je werk? Je vrienden en f…
437 keer bekeken