Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.335 keer bekeken

De leukste standjes om jullie nieuwe huis in te wijden!

2 september 2020,

geschreven door

Hebben jullie onlangs een nieuw huis gekocht of zijn jullie gaan samenwonen in een leuk huurhuisje? Naast het klussen, inrichten en een house warming moet er dan natuurlijk nog iets anders gebeuren. Wij hebben de leukste standjes verzameld om jullie territorium af te bakenen en jullie nieuwe thuis eens goed in te wijden. 

1. De Doe-het-zelf

Ga maar eens lekker zitten in jullie nieuwe vensterbank en geniet van dit intieme standje. Bij dit standje kijken jullie elkaar diep in de ogen aan terwijl je jezelf stimuleert met een toy of met je handen. Stimuleer jezelf zoals je in je eentje zou doen en houd je vooral niet in. Jezelf zo openstellen voor je partner (letterlijk en figuurlijk) doet wonderen voor jullie relatie en vertrouwensband.

2. Candy Crush

Heb je al nieuwe stoelen aangeschaft en ben je moe van al het geklus en gesjouw? Dit standje ziet er misschien wat ingewikkeld uit, maar The Candy Crush is een hele fijne en gemakkelijke positie (voor de ontvanger 😉 ). In principe hoeft de mannelijke (of vrouwelijke) partner hier weinig moeite te doen waardoor dit standje perfect is voor lazy sex.

3. De Pegging Doggy

Jullie weten maar al te goed dat een aanrecht echt niet alleen voor koken handig is. De Pegging Doggy is een leuk standje voor koppels die de rollen eens willen omdraaien. De vrouw neemt de touwtjes in handen en kan door middel van een strap on dildo de man verwennen met anale stimulatie.

4. De Gouden Driehoek

Heb je het bed of de bank nog niet staan maar wil je toch even met de beentjes omhoog? Dan is de Gouden Driehoek het perfecte standje voor jullie. Ga zitten op een stoel en maak het jezelf comfortabel door je voeten op een kruk of poef te leggen ter ondersteuning. Leun rustig achterover en geniet van sensationele orale stimulatie die je partner je geeft.

5. Lapdance

Hebben jullie tijdens de verhuizing een beetje ruzie gemaakt in de IKEA of hebben jullie amper tijd voor elkaar gemaakt in deze hectische periode? Dan is de Lapdance een goed standje om weer nader tot elkaar te komen. Zoek ergens in jullie huis een comfortabel plekje op en geniet van dit intieme standje.

6. Lotus in bad

Laat het bad lekker vol lopen met warm water en geniet van elkaar tijdens dit intieme standje. Dit is dezelfde houding als de traditionele yogapositie, namelijk de kleermakerszit. Steek wat kaarsjes aan en zet wat achtergrond muziek op om dit moment voor jullie zelf nog romantischer te maken.

7. Tafelblad

Dit standje mag dan wel Tafelblad heten, maar wij zijn er van overtuigd dat hij ook prima op de wasmachine kan 😉 Voor eventuele ondersteuning kan de vrouw een kussentje onder haar rug leggen.

Heb jij jouw huis wel een beetje goed ingewijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand oktober? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman De dagen worden korter en de temperaturen d…
7.760 keer bekeken