Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

13.728 keer bekeken

Klussen in de slaapkamer met deze creatieve seksstandjes

13 juli 2020,

geschreven door

Als je het tijdens de coronacrisis niet hebt gedaan, doe je het vast in de zomervakantie wel: klussen! Veel mensen besteden hun extra vrije uurtjes graag om het huis op te knappen. Eindelijk die houten planken schuren, de ramen lappen met een lekker sopje en hèhè, je hebt tijd om die verstopte pijp eens goed leeg te spuiten. Wij kwamen met het leuke idee om jou te inspireren met een paar seksstandjes die geïnspireerd zijn op kluswerk in en om het huis. Met wie ga jij dit klusje klaren?

 

1. De Drilboor

drillboor

De Drilboor is nou niet per se een makkelijk of ontspannen standje, maar als jullie beiden lenig en sterk genoeg zijn kunnen jullie hier heerlijk van genieten. Geloof ons, het is jullie harde werk absoluut waard. Bij dit standje ligt de vrouw op haar bovenrug/schouders met haar benen omhoog. Met haar armen kan ze zichzelf ondersteunen voor balans. De man squat boven haar en kan haar benen vasthouden voor nog wat extra stevigheid. En dan kan hij beginnen met squatten om haar te penetreren. Sterke bovenbeenspieren zijn dus wel een must! Omdat de vrouw met haar benen omhoog ligt stroomt er extra bloed naar haar hoofd waardoor zij dit standje extra intens beleeft.

“Sterke bovenbeenspieren zijn een must.”

2. De Doe-het-zelf

Soms wil je het gewoon even lekker zelf doen. Seks met een ander is heerlijk, maar het is ook fijn om jezelf naar een hoogtepunt te werken. Plus, hoe opwindend is het om je partner met zichzelf te zien spelen… Tijdens het Doe-het-zelf standje zitten jij en je partner recht tegenover elkaar. Zorg dat jullie voeten elkaar aanraken, hierdoor zal je het standje intiemer ervaren. Terwijl jullie allebei masturberen hebben jullie geweldig uitzicht op elkaar. Probeer het dan maar lang vol te houden…

3. De Allesvuller

De Allesvuller is een variatie op de cowgirl, waarbij de vrouw bovenop zit. Bij deze versie heeft de man een dildo of vibrator in zijn hand, waarmee hij de vrouw achterlangs anaal penetreert terwijl zij op zijn penis rijdt. Hij heeft uitzicht op haar gezicht waardoor hij goed kan zien hoe zij geniet van deze dubbele penetratie.

“Hij heeft uitzicht op haar gezicht waardoor hij goed kan zien hoe zij geniet van deze dubbele penetratie”

4. Scharen

Scharen is een bekend standje voor lesbische seks. Twee vrouwen liggen tegenover elkaar en verwikkelen hun benen zodat hun vagina’s langs elkaar wrijven. Maar ook een man en een vrouw kunnen scharen. Hij moet dan zijn penis omlaag drukken en zo kan hij haar penetreren.

5. De Schroevendraaier

Dit standje drives you crazy. De vrouw zit op haar knien en leunt op haar onderarmen, met haar gezicht dicht bij het matras. De man zit achter haar net zoals bij Doggystyle, alleen plaats hij nu een been naast haar. Dus met zijn voet op het matras. Op deze manier kan hij nog meer kracht zetten bij het stoten. Als hij haar stevig vastpakt bij haar heupen kan hij haar naar zich toe trekken om het standje nóg intenser te maken (als je dat zou willen).

6. De Kruiwagen

De Kruiwagen is wederom een standje voor de sexperts. Zij leunt op haar armen en slaat haar benen om zijn middel. Hij houdt haar billen stevig vast en kan haar zo diep penetreren. Voel je niet slecht als je dit standje niet zolang vol kan houden, want voor iedereen is dit een moeilijke hoor! Maar des te groter is de bevrediging als jullie het wel kunnen uitvoeren, toch? Kunnen wij het maken? Nou en of!

Welk creatieve standje is jouw favoriet?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.785 keer bekeken

Geschreven door

Spelen jullie nog wel eens een spannend spel? We weten het allemaal. Als je in een langere relatie zit, raakt de sleur er soms nog wel eens in. Je hebt niet altijd tijd voor elkaar, jullie levens lopen niet helemaal synchroon en soms vind je ook gew…
5.785 keer bekeken