Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Standje van de week: Drilboor

12 mei 2019,

geschreven door

Deze week is het standje van de week de drilboor. Een keer iets heel anders. De drilboor is een moeilijk seksstandje om uit te voeren, maar laat je daardoor niet uit het veld slaan. Oefening baart kunst. Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw standje. 

Seksstandje: Drilboor

Drilboor

  • Categorie: Man-actief
  • Stimulatie: G-spot, clitoris
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Moeilijk

Hoe

De drilboor is misschien niet het meest makkelijke seksstandje om te doen, maar wel een leuke voor de afwisseling. Je hebt voor dit standje een lenige vrouw nodig en een man met kracht in zijn benen. Zij ligt namelijk op haar rug, met haar enkels aan beide kanten van haar hoofd. Terwijl de man boven haar hangt en als het ware op en neer squat.

Wist je dat… dit standje voor een vrouw nog intenser aanvoelt omdat al het bloed naar haar hoofd zal stromen?

Sextoys combineren met het standje Drilboor 

Het standje drilboor is perfect om te combineren met een vinger vibrator om de clitoris extra te stimuleren. Ook een vibrerende cockring kan de clitoris stimuleren en zorgt er daarnaast niet alleen voor dat je langer door kunt gaan, maar ook dat je erectie harder aanvoelt.

  • Geen producten gevonden

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is altijd goed om te blijven variëren in de slaapkamer. Om je seksrepertoire te vergroten brengen wij elke week een nieuw seksstandje onder de aandacht. Deze week is het standje ‘De Gouden Driehoek’ aan de beurt. Wanneer jij je partner eens …
7.139 keer bekeken