Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Drilboor

12 mei 2019,

geschreven door

Deze week is het standje van de week de drilboor. Een keer iets heel anders. De drilboor is een moeilijk seksstandje om uit te voeren, maar laat je daardoor niet uit het veld slaan. Oefening baart kunst. Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw standje. 

Seksstandje: Drilboor

Drilboor

  • Categorie: Man-actief
  • Stimulatie: G-spot, clitoris
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Moeilijk

Hoe

De drilboor is misschien niet het meest makkelijke seksstandje om te doen, maar wel een leuke voor de afwisseling. Je hebt voor dit standje een lenige vrouw nodig en een man met kracht in zijn benen. Zij ligt namelijk op haar rug, met haar enkels aan beide kanten van haar hoofd. Terwijl de man boven haar hangt en als het ware op en neer squat.

Wist je dat… dit standje voor een vrouw nog intenser aanvoelt omdat al het bloed naar haar hoofd zal stromen?

Sextoys combineren met het standje Drilboor 

Het standje drilboor is perfect om te combineren met een vinger vibrator om de clitoris extra te stimuleren. Ook een vibrerende cockring kan de clitoris stimuleren en zorgt er daarnaast niet alleen voor dat je langer door kunt gaan, maar ook dat je erectie harder aanvoelt.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Blijf jij het ook zo leuk vinden om weer iets nieuws in de slaapkamer te proberen? Deze week introduceren wij de Leaning Cowgirl. Een standje wat lijkt op het originele cowgirl standje, maar net even anders is. Én zeker niet minder fijn! Seksstandje…
7.014 keer bekeken