Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.040 keer bekeken

EasyToys en HEMA slaan handen ineen voor unieke collectie!

12 december 2022,

geschreven door

Met trots kunnen wij jullie eindelijk vertellen dat HEMA in samenwerking met EasyToys een nieuwe lijn met toys en verzorgingsproducten lanceert! Vanaf vandaag kun je de intieme collectie zowel online als in verschillende filialen van de HEMA kopen. En lieve lezers, het zijn pareltjes. ❤

EasyToys x HEMA

HEMA is al een hele tijd dé winkel voor onder andere dagelijkse boodschappen, het huishouden en alles om jezelf te verzorgen. Waarom zou intieme verzorging hieraan ontbreken? Daarom hebben EasyToys en HEMA de handen ineen geslagen om met een prachtige, nieuwe lijn te ontwerpen voor hun assortiment. De designers van HEMA en EasyToys hebben samen maanden gezwoegd om tot dit resultaat te mogen komen. En wat is het mooi geworden!

Van verpakking tot de display in de winkel tot de toys, ze zijn tot in de detail uitgewerkt met speelse illustraties die zowel HEMA als EasyToys uitstralen. En je kunt ze makkelijk vinden, want deze nieuwe lijn wordt zeker niet verborgen in de winkelschappen. Je kunt de items gewoon vinden in het Mooi-en-Gezond schap.

“Seksueel plezier is onderdeel van je mooi en gezond voelen. Het is iets dat wij bij HEMA zien als iets heel gewoons. Daarom past het ook zo goed bij ons om deze intieme speeltjes op een toegankelijke manier te verkopen.”

-Tamara van Geest, unitmanager bij HEMA

rabbit vibrator

Wat zit er in het nieuwe assortiment?

We hebben de meest toegankelijke producten gekozen, die zowel perfect zijn voor een beginner als ervaren gebruiker van seksspeeltjes. Een groot deel van de speeltjes heeft geen batterijen nodig, maar wordt opgeladen door een USB-lader. Zo heb je er nog jaren plezier van. 😉

De sextoys die worden aangeboden zijn de rabbit vibrator, bullet vibrator, vibrerend eitje en de Love Pouch. Daarnaast hebben we ook een glijmiddel én een 2-in-1 massage glijmiddel om je collectie compleet te maken. De prijzen vallen tussen de €6,50 voor verzorgingsproducten tot €12,50-€22,50 voor de seksspeeltjes.

Nieuwsgierig? Vind hier alle nieuwe producten op de website van HEMA! Of je kunt natuurlijk ook naar de dichtstbijzijnde winkel.

hema

Wat vind jij van HEMA’s nieuwe collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

948 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Want de lijst met fetishen lijkt werkelijk waar oneindig. Deze week lichten wij de fetisj amaurofilie uit. Benieuwd wat dat inhou…
948 keer bekeken