Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

13.692 keer bekeken

10 tips om razendsnel opgewonden te raken

26 november 2020,

geschreven door

Tijdens een zonnige lentedag is één spannende blik genoeg om alle seksuele alarmbellen in je lijf te doen rinkelen. Je hart slaat op tilt en gedachten dwalen af. In de winter daarentegen kan het zomaar zijn dat je seksuele voelsprieten minder goed functioneren. Het is donker, grijs, koud en je lichaam staat minder ‘aan’. Snel opgewonden raken zit er niet in, tot onvrede van jezelf. Gelukkig bestaan er manieren om jou razendsnel op te warmen voor een onvergetelijke masturbatie- of vrijpartij.

1. Seksuele fantasie

In ons haastig bestaan waarin alles multimediaal wordt voorgekauwd is het goed om je seksuele fantasie de vrije loop te laten. Beeld je ideale seksscène in met jezelf in de hoofdrol. Waar speelt het zich af, wat gebeurt er precies en wat voel je waar? Kruip onder een kleedje op de bank, sluit je ogen en fantaseer tot in de diepste details. Grote kans dat je hand binnen vijf minuten langzaam je onderbroek inglijdt. Geen seksvideo kan op tegen een rijke fantasie!

2. Draai ‘het’ liedje

Muziek is de ideale moodmaker. Iedereen heeft zijn of haar eigen favoriete liedjes om blij, boos, verdrietig, geliefd of opgewonden van te raken. Draai het liedje dat de aan-knop van jouw lichaam en geest bereikt.

Lukt het niet om opgewonden te raken door één track? Maak dan een afspeellijst op Spotify met liedjes waar je op z’n zachts gezegd warm van wordt. Doe vooral inspiratie op door in onze lijst rond te snuffelen. Deze tip werkt ook perfect in combinatie met de eerste

3. Zintuigen stimuleren

Wist je dat je zintuigen direct verbonden zijn met je libido? Met andere woorden: stimuleer al je zintuigen om snel opgewonden te raken. Eet je favoriete chocolade, zet sfeerverlichting aan, spuit parfum, draai je favoriete plaat en wikkel je in je favoriete deken. Grote kans dat je op deze manier in razend tempo wellustig wordt. Wil het niet vlotten? Combineer deze tip dan met een van de volgende tips.

4. Lees sexting-gesprekken terug

Sexting is veel meer dan elkaar in eenzame tijden digitaal opwinden. Het is een geschenk dat blijft geven! Op het moment zelf is het spannend, maar weken tot jaren later geniet je er nog steeds van door het terug te lezen.

Natuurlijk is het anders dan realtime sexting, maar het gevoel van toen herbeleven is makkelijk. Wie weet staan er ook nog wat pikante foto’s tussen de gesprekken ;).

5. Pak een douche (of ga in bad)

Meer dan 72 procent van de mensen wordt creatiever onder de douche. Dit komt doordat je in een klap gescheiden wordt van de dagelijkse sleur. Je raakt niet afgeleid van externe zaken en bent helemaal één met je lichaam. Vandaar dat veel mensen tijdens het douchen of badderen opgewonden raken.

“Meer dan 72 procent van de mensen wordt creatiever tijdens het douchen.”

Sterker nog: de badkamer is een populaire plek om te masturberen. Zowel mannen als vrouwen gebruiken deze me-time-momenten om aan hun trekken te komen.

6. Ademhalingsoefeningen

Op je ademhaling focussen is een van de effectiefste manieren om vanuit je hoofd in je lichaam te keren. Neem een comfortabele houding aan, sluit je ogen en adem langzaam in door je neus. Tijdens het inademen bol je eerst je buik en daarna je borst. Vervolgens adem je langer uit dan in.

De kunst is om totale bewustwording van je lichaam te creëren. Voel de energie door je aderen stromen. Ben je in de juist staat? Dan is het tijd om jezelf aan te raken en langzaam te beginnen met masturberen.

7. Gebruik sekstoys

De makkelijkste manier om binnen no-time in de mood te komen is het gebruik van seksspeeltjes. Ook als je geen zin denkt te hebben, bewijzen toys vaak het tegendeel. Aangezien je vanaf het nulpunt opgewonden moet worden, is het slim een glijmiddel erbij te pakken. Door de aanrakingen van je hand kan het niet anders of je begint langzaam op te warmen.

Je merkt vanzelf als je toe bent aan meer. Voor mannen is de maturbator een geliefde toy. Het voelt alsof jij je penis daadwerkelijk inbrengt. De meeste vrouwen kunnen hun geluk niet op bij het gebruik van de Satisfyer. Voor koppels bestaan er talloze duotoys. Toch liever wat anders? Geniet dan van ons ruime aanbod.

8. Lees/luister erotische verhalen

Een slecht geacteerde pornovideo kijken is op het moment zelf een prima lustopwekker. Achteraf vraag jij je af waar je in godsnaam naar hebt zitten kijken. Een perfect alternatief is het lezen of luisteren van erotische verhalen. Deze zijn vaak zeer uitgebreid en soms op basis van waargebeurde verhalen. Ideaal om eens lekker weg te dromen en je puur te focussen op het spannende verhaal. Het kan niet missen of je komt vroeg of laat in de stemming.

9. Seksscènes & sexy muziekvideo’s

Heb je een favoriete seksscène uit een film of raak je opgewonden van bepaalde muziekvideo’s? Verzamel deze video’s en kijk er naar! De kans is groot dat het opwindend werkt aangezien verlangen veelal leidt tot stimulatie. Ben je helemaal weg van die ene acteur of actrice? Zoek pikante scenes op en waan je op de set.

10. Instant flirting

Onder het mom van ‘niet denken maar doen‘ staat de laatste tip in het teken van (digitaal) flirten. Waar je ook bent, flirten kan altijd, overal en met (bijna) iedereen. Flirt bij voorkeur met iemand waar je al een seksuele klik mee hebt. Probeer hem/haar bijvoorbeeld via Whatsapp uit te dagen en in dezelfde vibe te laten belanden. Zo is de kans groot dat er een seksuele spanning ontstaat dat resulteert in sexting, masturbatie en misschien zelfs een plotse Netflix-en-chill-date!

Waar raak jij snel opgewonden van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.053 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij zin in een date night met jezelf of je partner, maar is alleen kaarslicht niet magisch genoeg? Geen zorgen! Wij toveren 5 toys voor een romantisch avondje thuis uit de hoge hoed, die al jouw dromen waarmaken. 5 toys voor een romantische avond…
4.053 keer bekeken