Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.109 keer bekeken

Zo prikkel je alle vijf zintuigen!

28 januari 2020,

geschreven door

Er even op en er weer af. Voor de zoveelste keer hetzelfde ‘rondje’. Jullie zijn misschien al een tijdje samen en op elkaar ingespeeld maar de vonken vliegen er niet meer vanaf. Misschien is het tijd om dingen net even wat anders aan te pakken! Als je niet meteen de meest wrede sextoys in huis wilt halen, is het een optie om elkaar eens opnieuw te ontdekken. Proef, ruik, voel, hoor en zie de ander, haal alle 5 zintuigen aan!

Proeven: ontdek je partner echt!

We hoeven je vast niet te vertellen hoe fijn het is om je partner te proeven. We hebben het dan niet meteen over orale seks. Proeven kan op verschillende manieren. Proef je partner door uitgebreid met zijn of haar lippen te spelen. Verken je partners lichaam. Zoen, lik of bijt ieder lichaamsdeel en verken elk favoriete plekje van je lover. Wil je het proeven een extra dimensie geven? Dan kun je spelen met glijmiddel met smaakjes of een likbare bodypaint. Laat dit over het lichaam van je partner druppelen en lik het langzaam op. Jij proeft, je partner geniet!

Voelen: de belangrijkste van de vijf zintuigen

Als je al wat langer samen bent, weet je natuurlijk precies hoe je partner voelt. Je kent dat ene zachte plekje, je weet waar hij of zij het liefste wordt aangeraakt en je weet ook precies de plekjes te vinden om de motor te doen draaien. Ook al weet je precies waar je moet zijn, soms weet je partner zelf niet eens dat hij of zij bijzondere plekjes heeft welke hem of haar kunnen laten kronkelen van genot. Laat je liefje daarom eens iets anders voelen dan jouw hand!

Tip! Door het zicht weg te nemen, bijvoorbeeld met een oogmasker, worden de overige zintuigen versterkt!

Verken elkaars lichaam bijvoorbeeld eens met een kietelaar. Deze toy met veren zorgt er voor dat iedere aanraking net even iets anders voelt. Je kunt het gevoel versterken door hem of haar ook een oogmasker te laten dragen. Door het zicht weg te nemen worden de overige zintuigen versterkt! Wil je het wat grover aanpakken? Dan kun je ook een strokenzweep (flogger) gebruiken. Je kunt je partners lichaam strelen met de strengen, maar als hij of zij er voor open staat, kun je ook slaan natuurlijk..

kietelveer

Horen: luister goed naar hem of haar

Of je je partner wilt horen, is natuurlijk heel erg afhankelijk van wat voor geluidjes hij of zij maakt. Is jouw partner het type dat luid kreunt? Of het type dat zachtjes geluid maakt? Als je het eens ander wilt doen, is het heel goed om eens naar je partner te luisteren. Luister naar zijn of haar ademhaling om te ontdekken hoe iemand echt reageert op jouw aanrakingen. Zo weet je precies wat hij of zij lekker vindt. Uiteraard kun je je partner ook nog op een andere manier horen, bijvoorbeeld door samen met een vibrerend seksspeeltje te spelen. Ga bijvoorbeeld voor de populaire We-Vibe. Deze vibrator is perfect om als koppel samen te gebruiken.

Tip! Luister naar zijn of haar ademhaling om te ontdekken hoe iemand echt reageert op jouw aanrakingen. Zo weet je precies wat hij of zij lekker vindt.

Zien: bewonder wat voor je staat!

Het zal voor zich spreken dat je je partner graag ziet! Van alle 5 zintuigen, wordt zien het meest onderschat in een relatie. Of je nu nog maar net samen bent of dat jullie al heel lang van elkaar genieten, je hebt ongetwijfeld een favoriete manier waarop je je partner ziet. Is dat naakt? Of misschien wel in mooie lingerie, een strak pak of leuk jurkje? Zie je je partner graan in iets moois, verras hem of haar dan eens met een chique of verleidelijk lingeriesetje. Geef hem een mooie boxershort of laat hem eens helemaal naakt voor je staan. Laat al die zintuigen prikkelen en zie wat voor moois je hebt. Bewonder waar je naar kijkt!

Ruiken: hoe lekker ruikt jouw partner?

Je partner ruiken, klinkt misschien een beetje creapy. Iedereen heeft zijn of haar eigen herkenbare geur. Wil je je partner eens helemaal gek maken van opwinding, speel dan met geurkaarsen met feromonen. Of spuit eens een heerlijk geurende, verleidelijke parfum op! Speel met geuren en laat je partner achter in extase. Wil je het aanpakken zonder extra accessoires? Dan ga je voor een simpele roos. Klassiek! En nog lekker ruikend ook!

Is het gelukt om de zintuigen van je partner te prikkelen en was het voor herhaling vatbaar? We horen het graag van je in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

13.523 keer bekeken

Geschreven door

Een gepassioneerde zoen kan soms net zo lekker zijn als seks. Nog lekker wordt het wanneer jullie tijdens de seks met je partner kunt zoenen. We hebben 5 standjes voor je verzameld waarmee je het beste van de twee werelden combineert! Dé complete se…
13.523 keer bekeken