Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

15.838 keer bekeken

De leukste erotische cadeaus voor Valentijnsdag

2 februari 2021,

geschreven door

Het is vaak geen makkelijke opgave om voor Valentijnsdag met een origineel cadeau op de proppen te komen. Gelukkig zijn er genoeg spannende alternatieven op het gebruikelijke bosje bloemen of een doos met chocolade. Doe eens een beetje ondeugend dit jaar en verras je partner bijvoorbeeld eens met een erotisch cadeau waar jullie beiden van kunnen genieten! Om je op weg te helpen bij het juiste cadeau voor je valentijn, hebben we hieronder de meest sexy opties verzameld.

Erotische cadeaupakketten

Met een erotisch cadeau trakteer je eigenlijk jullie beiden. De erotische cadeaupakketten bevatten verschillende seksspeeltjes of bondage artikelen, waardoor er altijd iets tussen zit wat jullie samen kunnen gebruiken. Ideaal wanneer jullie nog weinig tot geen ervaring hebben, maar graag meer willen experimenteren in de slaapkamer. Met een erotische giftset haal je gelijk meerdere items in huis om jullie horizon mee te verbreden.

“Met een erotische giftset haal je gelijk meerdere items in huis om jullie horizon mee te verbreden.”

Onder andere penisringen, vibrators, bondage maskers, zweepjes en anaal speeltjes zijn terug te vinden in de verschillende cadeaupakketten. Ook zijn er speciale kinky giftsets verkrijgbaar en erotische cadeaus speciaal voor hem of haar.

Erotische massageproducten

Hebben jullie de lades al vol met toys liggen of wil jij je partner liever op een andere spannende manier verrassen? Met een (erotische) massage laat jij jouw partner extra speciaal voelen op Valentijnsdag. In onze shop vind je verschillende massage oliën om je partner mee in de watten te leggen. Zo zijn er bijvoorbeeld eetbare oliën, massage glijmiddelen, kaarsen en verwarmende gels verkrijgbaar.

De olie maakt de huid glad en soepel, waardoor de massage voor de ontvanger en masseur aangenamer wordt. Een erotische massage kan daarnaast een extra dimensie toevoegen aan jullie voorspel. Masseer eerst uitgebreid het lichaam van je partner, om vervolgens langzaam richting zijn of haar intiemste plekjes te gaan. Je partner zal deze Valentijnsdag niet snel vergeten!

Tip! Met een sexlaken bescherm jij je beddengoed tegen nare vlekken.

De leukste koppeltoys

Geweldige seks is de ultieme manier om jullie liefde te vieren. En met een duo vibrator wordt jullie seks nog ietsjes heter. Een duo vibrator wordt door haar gedragen, maar laat nog genoeg ruimte voor de man over om te penetreren. De vibraties worden door jullie beiden gevoeld en zorgen dat jij en je partner de seks op een unieke manier beleven.

Wist je dat… Een koppel vibrator buigzaam genoeg is om ook als cockring te gebruiken?

Ook voor lange afstandsrelaties

Heb jij een valentijn op afstand? Een aantal koppel vibrators kunnen met behulp van een app wereldwijd worden aangestuurd. Dit biedt koppels in een langeafstandsrelatie de mogelijkheid om toch intiem contact met elkaar te hebben. Met de app stuur je de vibraties van het seksspeeltje van je partner op afstand aan.

Een luxe vibrator

Zijn seksspeeltjes echt jullie ding en ben je bereidt iets meer uit geven aan een valentijnscadeau? Met een luxe sextoy geef jij je partner een speeltje waar hij of zij nog jaren mee vooruit kan. De verschillende toys zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben vaak unieke functies waardoor ze zich onderscheiden van de meeste seksspeeltjes. Zo zijn er onder andere stotende vibrators, vibrerende masturbators en en toys die je met de app kunt aansturen verkrijgbaar. Daarnaast wordt er vaak een luxe opbergdoos of toybag meegeleverd, waardoor je deze speeltjes uitstekend cadeau kunt doen. Het oog wil immers ook wat 😉


Welk erotisch cadeau geef jij straks aan je partner cadeau? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.134 keer bekeken

Geschreven door

Witte chocolade, hazelnoot espresso, watermeloen & perzik. Nee, we hebben het niet over de nieuwe smaken van Ben & Jerry’s, maar over de smaken van het glijmiddelmerk System JO. Met deze heerlijke glijmiddel varianten maak jij orale seks nog …
2.134 keer bekeken