It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

960 keer bekeken

Amaurofilie: opwinding door geblinddoekte mensen

21 augustus 2020,

geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Want de lijst met fetishen lijkt werkelijk waar oneindig. Deze week lichten wij de fetisj amaurofilie uit. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

amaurofilie:
zelfst.naamw. (v)

Opwinding door geblinddoekte of blinde mensen.

Als je een zintuig afsluit gaan de anderen beter werken. Je kan dus wel nagaan dat seks terwijl je geblinddoekt bent, daardoor extra intens wordt. Dit maakt geblinddoekte seks extra spannend voor de geblinddoekte. Ook geeft het een gevoel van onderdanigheid. Maar bij amaurofilie gaat het meer over de persoon die een ander blinddoekt. Deze persoon ervaart hierdoor juist een gevoel van macht en krijgt het idee dat hij van alles met de ander kan doen.

Ook kan seks met een blinddoek helpen om remmingen weg te nemen omdat je elkaar immers niet kan zien. Zo hoeft de gene zonder blinddoek niet bang te zijn voor zijn/haar seksgezicht of onzekerheden over het lichaam. Op deze manier kan je jezelf helemaal laten gaan.

Zie jij dit wel zitten of jou niet gezien? 😉

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

701 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij Odontofilie uit. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees …
701 keer bekeken