door CheekyCharly

Groot geschapen? Dit zijn de beste standjes voor mannen met een grote penis!

18 april 2022 door CheekyCharly

Het mannelijke geslachtsdeel is er in alle vormen en maten. De één is kort en dik, de ander lang en dun. Een kleine penis kan natuurlijk lastig zijn, maar als jij groot gereedschap hebt, weet je dat dat ook uitdagingen met zich meebrengt. Wij hebben de beste standjes voor jou op een rij gezet, zodat jij én je partner optimaal van de seks kunnen genieten!

Bekijk de video:

kleine penis standjes

Ongeduldig en wil je meteen de standjes zien? Dat kan ook!

Size matters

In eerste instantie klinkt een grote penis als de droom van elke man, maar dat hoeft echt niet per se zo te zijn. Voor sommige mannen is hun grote penis eerder een vloek dan een zegen. Want net zoals op elk potje een dekseltje past, zo is er ook voor elke penis een vagina. En een grote penis is helemaal niet voor elke vrouw fijn! Denk maar aan die keer dat de doggystyle toch echt wat te diep ging. Zo’n flinke stoot tegen de baarmoeder is voor geen enkele vrouw fijn. Heb jij een grote penis en wil jij je tijdens de seks geen zorgen maken over te diep stoten of heb je geen zin om je in te houden omdat je full-out wil gaan? Dan zijn deze standjes perfect voor jou!

Oh trouwens, maak kennis met de Ohnut bufferringen! Met deze ringen kan je de diepte controleren zodat je élk standje kan proberen zonder je in te houden.

“The bigger the better is zeker niet altijd waar.”

Standjes met de vrouw on top

Alle standjes waarbij de vrouw bovenop zit, geven haar de mogelijkheid om te bepalen hoe diep jullie gaan. Daarom zijn deze standjes ideaal voor mannen met groot gereedschap. Het betekent niet dat deze standjes niet voor diepe penetratie kunnen zorgen, in tegendeel. Als de vrouw wil kan zij zich in vrijwel alle top posities volledig over de penis laten zakken.

passengerseatPassenger Seat

De passenger seat is een heerlijk standje dat jullie op heel veel plekken kunnen doen. Zoals de naam verklapt is dit standje erg sexy in de auto, maar het kan natuurlijk ook gewoon thuis op de bank. Omdat de man zijn handen vrij heeft kan hij ze gebruiken om haar overal aan te raken.

Lapdance

Als jullie houden van zoenen tijdens de seks is de lapdance zeer geschikt. Tijdens dit standje zit de vrouw bovenop dus ook hier heeft zij alle controle. De man kan haar uiteraard een beetje helpen door haar billen wat op te tillen.

“Als de vrouw bovenop zit kan zij bepalen hoe diep jullie gaan.”

cowgirlCowgirl

Elke variatie van de cowgirl biedt de vrouw volledige controle. Ze kan ervoor zorgen om niet helemaal diep te gaan, of juist wel. Zij heeft de controle en doet het meeste werk. De man? Die kan genieten van het heerlijke uitzicht.

lotusDe Lotus

Zen en sexy, dat is de lotus. Tijdens dit standje kunnen jullie elkaar diep in de ogen aankijken. Dit standje zorgt wel voor diepe penetratie, maar op een voorzichtige manier. Doordat de vrouw met haar heupen beweegt zal de beweging meer van voor naar achter zijn, dan op en neer. Zo kan ze beter controleren hoe diep de penis gaat.

Tip! Zorg dat zij altijd goed vochtig is of gebruik glijmiddel.

Standjes waarbij jullie staan

Standjes waarbij jullie allebei staan werken vaak goed om hele diepe penetratie te voorkomen. (Tenzij je de staande doggy doet natuurlijk, want daarbij kan de man extra kracht gebruiken om diep te stoten). Bij deze standjes staan jullie allebei rechtop waardoor zijn penis minder diep gaat en de vagina vanuit een andere hoek raakt dan bij de meeste horizontale standjes.

three legged doggyThree Legged Doggy

Omdat de man voor de vrouw staat bij dit standje gaat de penetratie minder van onder naar boven en meer van voor naar achter (dit moet je even voelen om te begrijpen). De penis beweegt daardoor minder krachtig op en neer. Omdat de vrouw haar been om de man klemt geeft hem dit het gevoel dat zij hem nodig heeft en het vele huid op huid contact maakt de Three Legged Doggy extra intiem.

staande kaarsStaande Kaars

Bij de staande kaars staan jullie rechtop achterelkaar. Dit standje wordt wel iets ingewikkelder als de man veel langer is want dan moet hij flink door zijn knieën of de vrouw kan op haar tenen gaan staan of een sexy paar hoge hakken aantrekken. Dit standje werkt namelijk het lekkerst als jullie ongeveer even lang zijn. Het is penetratie van achteren maar omdat de vrouw rechtop staat zal hij minder hard en diep kunnen stoten dan bij de doggy.

Creatieve standjes

Er zijn echt ontelbare standjes die jullie kunnen doen. Soms moet je gewoon even creatief zijn en vooral even rekening houden met elkaar. Onderstaande creatieve standjes vinden wij ook zeer geschikt en zijn zeker het proberen waard omdat ze gewoon heel erg lekker of leuk zijn.

Flat Doggy

flat doggy
De flat doggy is ideaal voor liefhebbers van doggystyle die zich door een grote penis altijd moeten inhouden. Bij de liggende versie kantelt de vrouw haar bekken om penetratie makkelijker te maken, maar zo kan ze dus ook invloed uitoefenen op de diepte. Helemaal als de vrouw wat vollere billen heeft zullen deze werken als een soort bumpertje. De liggende variant op de doggy wordt ook gezien als intiemer, omdat de man hierbij volledig over de vrouw heen kan liggen zodat jullie lichamen elkaar overal raken.

Lusty Legwrap

lusty leg wrap
De lusty legwrap is een standje waarbij jullie je allebei niet te veel hoeven in te spannen. De vrouw ligt op haar rug en de man naast haar op zijn zij. Zij slaat een been om hem heen en met dat been kan je als vrouw ook bepalen of je hem wat verder van je afhoudt of juist dieper naar je toe trekt. Met deze beweging kan zij hem trouwens ook helpen met het juiste ritme van stoten dat zij lekker vindt. Weinig effort: maximaal genieten!

Voor alle standjes geldt natuurlijk: Doe waar jij je goed bij voelt en wat voor jullie allebei lekker is! Seks is geven en nemen. Soms moet jij iets inleveren zodat de ander meer geniet en de andere keer zijn de rollen omgedraaid. Samen komen jullie er echt wel uit, helemaal met onze tips.

Wat zijn volgens jou de grootste voor- en nadelen van een grote penis?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Groot geschapen? Dit zijn de beste standjes voor mannen met een grote penis!

  • Aloha , nou t grootste nadeel is idd de diepgang om het zomaar te omschrijven en dat heb je ook als je als man gepijpt word , deepthroat is dan ook niey voor elke vrouw weg gegrlgd , en daarbij voor de man is t ook storend voor de focus en ontspanning althans dat is mijn ervaring .
    Grtz
    Edjuh

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid