door SassySue

Size does matter? Feiten en fabels over de penis size!

17 september 2018 door SassySue

Over het penisformaat is een hoop te doen. In ieder geval bij de mannen. Want vrouwen vinden het een stuk minder belangrijk. Hieronder lees je alle feiten en fabels over de penis size! 

Penis size: 5 feiten!

Penis size feit #1: Big is niet altijd better

Hoe groter, hoe beter, denken de meeste mannen. Maar voor de meeste vrouwen is niets minder waar. Grote penissen schrikken af, het kan behoorlijk pijnlijk zijn en ook orale seks is niet makkelijk als je heel groot geschapen bent.

Penis size feit #2: Klein is ook niet altijd fijn

Hoe kleiner, hoe fijner, is een bekende uitdrukking. Helaas geldt dat niet in de slaapkamer. Sommige mannen zijn uitgerust met ieniemienie gereedschap, zodat het amper voelbaar is of het in gebruik is. Maar wat is dan wel de ideale maat?

Feit! Voor vrouwen geldt dat de lengte over het algemeen niet van belang is, maar de breedte meer zijn werk doet. Dus liever klein en dik dan lang en slank.

Penis size feit #3: Chemie is belangrijker dan de size

Ben je niet groot geschapen, wees dan niet getreurd. Voor vrouwen zijn andere dingen veel belangrijker in bed. Zolang wij ons tot jou aangetrokken voelen, zal je dat zeker tussen de lakens merken. Het formaat is dan onbelangrijk.

Penis size feit #4: De ideale lengte kan enorm verschillen

Onderzoek heeft uitgewezen dat mannen uit verschillende Europese landen een ander idee hebben over de ideale penislengte. En de verschillen zijn groot. Zo denkt de gemiddelde Poolse man dat de ideale lengte 17,3 cm is, terwijl de Brit deze het liefst op 14,2 cm ziet.

Penis size feit #5: De gemiddelde penislengte is kleiner dan de ideale lengte

Ook de gemiddelde werkelijke lengte scheelt per land. In Nederland is dat ongeveer 14 cm in erectiestand. Terwijl deze in Polen 1,7 cm groter blijkt. Maar in Engeland weer 1,6 cm kleiner zijn dan bij ons. De gemiddelde Nederlandse man mag dus niet klagen.

3 Fabels over de penislengte

Er zijn verschillende redenen waarom mannen meer waarde hechten aan het formaat dan vrouwen dat doen, maar of ze waar zijn valt te bezien. Hieronder de fabels die mannen voor waarheid aannemen.

Penis size fabel #1: Hoe groter, hoe mannelijker

Sinds de oudheid wordt grootte geassocieerd met mannelijkheid. Hoe groter het geslachtsdeel, hoe mannelijker de man. Maar niets is minder waar. Dus laat je afmeting niet je zelfverzekerdheid bepalen.

Penis size fabel #2: Hoe groter, hoe beter

Het is nooit bewezen dat de lengte een effect heeft op de seksuele bevrediging. Met een klein formaat kan je nog steeds een vrouw tot een hoogtepunt brengen, dus ook deze angst verwijzen wij naar fabeltjesland.

Feit! De penislengte zegt helemaapenisll niets over jouw bedprestaties.

Penis size fabel #3: Kleiner dan de rest?

Het punt is dat mannen over het algemeen weinig vergelijkingsmateriaal hebben. Misschien onder de douche bij de voetbalclub, maar veelal wordt het eigen materiaal vergelijken met de piemels uit pornofilms. En tja, daar worden de acteurs op uitgekozen, maar heeft (gelukkig) niets met de realiteit te maken.

Hoe denk jij eigenlijk over jouw/zijn penis size?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Size does matter? Feiten en fabels over de penis size!

  • Zelf ben ik er content meer en mn vrouwlijke partners idem eigelijk ,voor de maatvoering mn junior is 22 lang en 6.5 dik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid