It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.557 keer bekeken

Het beste van Sex Education seizoen 1 (in gifjes)

13 januari 2020,

geschreven door

Vorig jaar was daar opeens, uit het niets, de Netflix serie Sex Education. Volgens velen was dit de beste comedy van het afgelopen jaar en het tweede seizoen zit er aan te komen. Sterker nog, 17 januari is het al zo ver! In dit blog hebben we alle highlights van het eerste seizoen gebundeld in gifjes om je alvast even voor te bereiden.

Let op: Dit blog bevat spoilers!

Als je seizoen 1 van Sex Education nog niet hebt gezien is het aan te raden om dat nog even te doen, want de serie zit vol hilarische momenten en levenslessen. Dit blog bevat spoilers en ook daarom is het misschien wel leuk als je vooraf de serie even kijkt!

Sex Education seizoen 1 in het kort

Het is een highschoolserie wat, je raadt het niet, vooral over seks gaat! Otis is de hoofdrolspeler en heeft een moeder, die sekstherapeut is. Hij wil dit geheim houden, maar zijn ‘crush’ Maeve krijgt hier lucht van en ziet een verdienmodel. In de serie gaan Otis samen met zijn beste vriend Eric en Maeve proberen andere studenten te ondersteunen met hun ontdekkingsreis. Echt alles komt voorbij in de serie! Zowel soa’s als blauwe pillen, wraakporno en een hele grote dosis humor.

1. Adam ontdekt het ‘geheim’


Otis en Adam zijn aan elkaar verbonden om samen aan een schoolopdracht te werken, maar dat verloopt even anders. Adam heeft er niet zoveel zin in en laat Otis al het werk doen. Ondertussen gaat Adam op onderzoek uit en ontdekt het geheim dat de moeder van Otis een sekstherapeut is!

2. Het idee is geboren!


Ja, op een highschool gaan verhalen zoals dit natuurlijk als een lopend vuurtje. En daar was Maeve met een geweldig idee! Otis is nog even terughoudend, maar draait snel bij… en dan gaat het snel. Hun gezamenlijke seks-project is van start gegaan!

3. Otis zijn ‘eerst keer’


Omdat Otis gezien wordt als de expert op het gebied van seks worden ook meisjes nieuwsgierig naar hem. Onder andere Lily heeft het gemunt op de onzekere jongen, maar hoe verloopt dit? Nou, ja… op een awkward manier natuurlijk.

4. Ehhh… stijve bedoening


Wat doe je als je in een tussenuur even snel een vluggertje wil maken? Juist! Je neemt een blauwe pil en gaat er echt voor. Totdat je ‘date’ afzegt en dan zit je dus met een best wel groot probleem. Letterlijk.

5. De grote onthulling van Adam


Het grote probleem van Adam was niet alleen het stijve geval, maar ook echt de grootte van zijn geval! Veel studiegenoten van hem zijn al op de hoogte van dit fenomeen en ook dit gaat rond. Maar in de pauze wilde Adam dit toch even bewijzen en dan ga je logischerwijs op tafel staan in je blootje. Typisch highschool-gedrag, toch?

6. Heerlijk om weg te kijken


Al met al is Sex Education een heerlijke serie om bijvoorbeeld samen met je ouders te kijken. Wellicht steken zij er ook nog wat van op of leren ze jou als puber beter te begrijpen. En wij zitten in ieder geval helemaal klaar voor het tweede seizoen van Sex Education!
Heb jij het eerste seizoen van Sex Education al gezien? Of ga je deze nu kijken en daarna seizoen twee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.253 keer bekeken

Geschreven door

Misschien ben je weleens in je kruis geraakt tijdens het sporten, of ben je zelfs per ongeluk op je ballen gaan zitten. Dan heb je je ongetwijfeld afgevraagd: waarom overkomt mij dit? Maar ook: waarom zijn mijn ballen zo gevoelig? Dát gaan we uitleg…
1.253 keer bekeken