Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

6.435 keer bekeken

Deze sexy tv series moet jij gezien hebben

3 juli 2017,

geschreven door

Regelmatig zitten we met rode oortjes naar de televisie te kijken door de pikante seksscènes die voorbij komen. Het zorgt voor een bepaalde spanning en opwinding. En om eerlijk toe te geven: stiekem kijken we allemaal wel eens graag naar een erotische serie. Dit zijn de meest sexy tv series vol pikante scènes die je gezien moet hebben.

Californication

californicationIn Californication volgen we romanschrijver Hank Moody, tevens seksverslaafde, die kampt met een writers block. Hij heeft een zwak voor drugs, drank en seks en struggelt voortdurend om zich te bewijzen als waardige echtgenoot en vader. Door zijn zwaktes kan hij dat echter niet waarmaken.

The Sopranos

the sopranosTony Soprano is een doorsnee zakenman van middelbare leeftijd. Hij heeft een plichtsbewuste vrouw, een dochter, een zoon, een moeder die eigenlijk in het rusthuis hoort en een heethoofd van een oom. En o ja, een maîtresse. Tony is een Amerikaanse Italiaan die voor een afvalbedrijf werkt, maar in het echte leven is hij maffiabaas. Hoewel er uiteindelijk niet heel veel seks in The Sopranos zit, zijn de seksscènes die er zijn erg open en bloot. Verder hangt er een constante seksuele spanning in de serie.

Girls

girlsDe serie Girls gaat over vier meiden die in de twintig zijn en in New York wonen. Elk meisje heeft zo haar eigen issues op seks- en liefdesgebied. Zo begint aflevering twee al gelijk met een expliciete neukscène en kun je schaamteloos toekijken hoe een jongen een van de hoofdrolspeelsters aan het rimmen is.

True Blood

true bloodIn de fictieve serie True Blood draait het om serveerster Sookie die telepathische gaven heeft en vampier Bill. De serie speelt af in het fictieve Bon Themps. Sookie en Bill krijgen een liefdesrelatie en de stomende seksscènes spatten van het beeldscherm af. In de latere seizoenen krijg je nog genoeg bizarre ‘what the fuck’-seksscènes te zien.

Hung

hungHung is een serie die gaat over een voormalig hogeschool sportheld waar nu nog maar weinig van over is. Hij is gescheiden, werkt als basketbalcoach en kan met moeite zijn kinderen onderhouden. En dan brandt ook nog eens zijn huis af en worstelt hij met een midlifecrisis. Hij besluit zijn grootste bezit (zijn gigantische penis) in de strijd te gooien als hij op zoek gaat naar een tweede baan. Hij gaat werken als gigolo en dat zorgt voor heel wat pikante scènes en naaktscènes.

Weeds

weedsIn de serie Weeds volgen we een alleenstaande moeder die haar geld verdient door marihuana te verkopen. Dit doet ze in een buitenwijk van California. Wanneer we een kijkje nemen in deze wijk (alleen maar keurige huizen met prachtige tuinen) krijgen we meer te zien over de geheimen en leugens die hier afspelen. En uiteraard mogen een aantal pikante seksscènes niet ontbreken.

Lip Service

lip serviceLip Service is een verfrissende serie over het seks- en liefdesleven van een aantal vrouwen uit Glasgow. In deze serie gaat het vooral om seks, leugens en echte liefde. Lip Service geeft een bijzondere kijk binnen moderne relaties, zowel binnen als buiten de slaapkamer.

Nip/Tuck

nip tuckDeze serie over twee plastisch chirurgen laat op een grappige, spannende en diepgaande wijze een kijkje in de wereld van plastische chirurgie zien. Het draait in Nip/Tuck allemaal om seks, verleiding en liposuctie.

Red Shoe Diaries

red shoe diariesIn de erotische dramaserie Red Shoe Diaries probeert Jake Winters, een getalenteerde en ambitieuze stadsarchitect, het geheime liefdesleven van zijn overleden verloofde Alex te begrijpen. Tijdens haar leven voelde Alex zich aangetrokken tot een andere man: een woeste en opwindende schoenverkoper die ook vurige gevoelens voor haar koesterde. Beide mannen wisten niet van elkaars bestaan. Jake probeert in haar schoenen te staan door vrouwen te vragen hun erotische ervaringen aan hem te schrijven.

Entourage

entourageIn de serie Entourage zien we de weg naar eeuwige roem van een opkomende Hollywoodster. Je ziet hoe het achter de schermen eraan toegaat in Hollywood en daar horen uiteraard pikante scènes bij.

Six Feet Under

six feet underDe serie Six Feet Under wordt vooral geroemd door het merkwaardige thema die als rode draad door de serie loopt: de dood. Het gaat over een excentrieke familie van begrafenisondernemers. Elke aflevering begint met de dood van het slachtoffer. Maar in de serie worden ook thema’s als het huwelijk, overspel en homoseksualiteit aangebroken.

Boardwalk Empire

boardwalk empireMaffia, seks, prostitutie, corrupte politiek: je krijgt het allemaal te zien in de serie Boardwalk Empire. In de serie wordt het leven van de corrupte Republikeinse politici Nucky Thompson gevolgd. Hij is niet alleen zakelijk de machtigste man van Atlantic City want ook op seksgebied is hij een machtig man.

The Tudors

the tudorsThe Tudors is een serie die gaat over het leven van Henry VIII, een roemruchte vorst van het Engelse Koningshuis. De serie heeft alles wat je wilt van een historische serie: kostuums, prachtige decors en goede acteurs. Henry’s huidige vrouw kan hem geen zoon schenken en ook bij zijn maîtresses loopt het elke keer op niets uit. The Tudors laat zien dat historische kostuumdrama’s helemaal niet oubollig hoeven te zijn maar zich juist lenen voor intriges, seks en spanning.

Masters of Sex

masters of sexIn Masters of Sex draait het allemaal om seks. In deze serie vliegt het gewoon om je oren. William Masters en Virginia Johnson doen onderzoek naar de menselijke seksualiteit. Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig en zestig waar seks nog een taboe was en waar niemand precies weet hoe het zit met de bloemetjes en de bijtjes. In het lab nodigen ze mensen uit om te komen seksen en masturberen zodat ze kunnen onderzoeken wat er met het lichaam gebeurt tijdens een orgasme. Ook ontluikt er langzaamaan een romance tussen William en Virginia, en dat terwijl William getrouwd is.

The Borgias

the borgiasDe serie The Borgias kun je in veel opzichten vergelijken met The Tudors. In deze serie gaat het over schandaalpaus Alexander VI en speelt rond de vijftiende en zestiende eeuw af. De familie Borgia groeit uit tot de machtigste en meest invloedrijke familie van de Italiaanse Renaissance. En ook in The Borgias speelt seks een grote rol, maar het gaat vooral om de macht die als rode draad door de serie loopt.

Heb jij ze allemaal al gekeken? Laat ons weten welke serie het meest sexy was voor jou!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.018 keer bekeken

Geschreven door

Mindfulness is goed. Mindfulness is fijn. Hoewel het vaak wordt gelinkt met zaken als depressie, angst en emotionele onrust, kan het ook worden toegepast in ons seksleven. Met mindfullness ga je namelijk bewuster leven. Dus óók meer bewust ervaren …
3.018 keer bekeken