Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

11.670 keer bekeken

5 seks standjes voor wanneer het buiten koud is

8 november 2020,

geschreven door

Brrr… Wat is het koud en somber buiten. We proberen zo snel mogelijk van de ene warme plek naar de andere te migreren en overal staat de verwarming weer lekker te gloeien. Ben je weer lekker opgewarmd onder je dekentje en krijg je onverhoopt zin in seks? Dan is een beetje lichaamswarmte wel gewenst. Met de volgende seks standjes hoeven jij en je partner in ieder geval niet te bibberen!

Lotus

lotus

Hoe:

De man zit met gekruiste benen op het bed, terwijl zijn partner zich langzaam op zijn schoot laat zakken. Het kan even duren voordat jullie beide comortabel zitten. Geef de moed daarom niet gelijk op. Het Lotus standje is extra intiem doordat zij de benen en armen om haar partner heenslaat. Jullie staan met je hele lichaam met elkaar in verbinding en er wordt veel lichaamswarmte uitgewisseld. Geniet van de hechte verbinding en blijf samen lekker warm.

Lepeltje-lepeltje

lepeltje

Hoe:

Samen knuffelen is de perfecte manier om samen warm te blijven en lichaamswarmte uit te wisselen. Met het standje Lepeltje, Lepeltje kunnen jullie lekker samen blijven knuffelen en tegelijkertijd seks hebben. De man neemt lekker knus achter zijn partner plaats, terwijl zij haar been iets omhoog doet om hem de ruimte te geven. Op die manier kan hij dieper penetreren en zal ook haar G-spot gestimuleerd worden. Hij kan haar daarnaast verblijden met wat kusjes in de nek of zijn beide handen gebruiken om haar lichaam te masseren.

Tip! Met een verwarmende massage olie of verwarmend glijmiddel kan de man zijn partner van een warme en ontspannende massage voorzien!

Flat doggy

flat doggy

Hoe:

Doggy Style is een favoriet van menig koppel. Helaas is het niet het meest geschikte standje als het aankomt op lichaamswarmte uitwisselen. Het Flat Doggy standje biedt een welkom alternatief. De vrouw gaat op haar buik op het bed liggen en kantelt hierbij haar bekken iets naar achteren, waardoor haar billen wat hoger komen te liggen. De man komt vervolgens met zijn lichaam over haar heen liggen en steunt daarbij op zijn handen of ellebogen. Het standje is iets intiemer dan Doggy Style en zorgt ervoor dat jullie lekker warm blijven.

Maak het standje nét even iets heter

Wist je dat sommige seksspeeltjes zich uitstekend lenen voor spannende temperatuurspelletjes? Glazen of metalen sextoys passen zich snel aan naar elke gewenste temperatuur en houden dit lang vast. Daarnaast zijn er ook vibrators met een verwarmende functie verkrijgbaar om de huid aangenaam mee te prikkelen.

Reverse Missionaris

reverse missionary

Hoe:

Bij deze variant op het missionaris standje worden de rollen omgedraaid en neemt de vrouw de plek van de man in. Dat betekent dat de man bij dit seks standje op zijn rug ligt en de vrouw bovenop plaatsneemt. De vrouw komt met haar volledige lichaam op haar partner te liggen, waardoor jullie verzekerd zijn van een flinke portie body heat! Daarnaast bepaalt de vrouw nu het tempo en de diepte van penetratie.

“De vrouw komt met haar volledige lichaam op haar partner te liggen, waardoor jullie verzekerd zijn van een flinke portie body heat!”

Naast elkaar

naast elkaar

Hoe:

Het standje Naast Elkaar kan ook uitstekend onder de dekens en is perfect om elkaar alvast op te warmen voor één van de bovenstaande standjes. Jullie liggen met het gezicht in dezelfde richting en kunnen heerlijk oogcontact maken of met elkaar zoenen. Neem je geliefde letterlijk bij de hand, en begeleid hem of haar langs jouw favoriete plekjes. Een mini vibrator of vinger vibrator is ook een leuke toevoeging om tijdens dit standje samen onder de lakens te gebruiken. Plaag elkaar om de beurt en laat je partner raden waar jij het speeltje heen beweegt.

Hoe houden jullie het samen warm tijdens de wintermaanden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

15.678 keer bekeken

Geschreven door

Wist je dat veel mensen het voorspel regelmatig overslaan? En dat terwijl voorspel skippen een heel slecht idee is! In dit artikel leggen wij uit waarom voorspel zo belangrijk is én geven we jou tips om het nog spannender, leuker en opwindender te m…
15.678 keer bekeken