Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.851 keer bekeken

5 kinky toys voor gevorderden in BDSM

14 april 2023,

geschreven door

Heb jij touw en handboeien uitgespeeld en wil je graag wat extra spice toevoegen aan je kinky repertoire? Deze toys dagen je uit om jouw spel naar een hoger niveau te tillen en de slaapkamer in vuur en vlam te zetten. Maak je borst dus maar nat, want deze 5 kinky toys voor gevorderden beloven vele hete avondjes…

5 kinky toys voor ervaren spelers

1. Verbreed je horizon

Wil je zeker weten dat jouw partner niet zijn of haar benen of armen bij elkaar kan houden én niet weg kan komen tijdens jullie kinky momenten? Met een spreidstang kun je er van op aan dat je partner (met toestemming) zich compleet aan je kan overgeven. Je kunt zowel handboeien als enkelboeien aan een spreidstang bevestigen, maar je kunt ook bondage touw gebruiken om je partner in de perfecte positie te krijgen.

2. De verbinding die je zoekt…

Houd je liever toch alle armen en benen dicht bij elkaar, zodat je partner geen bewegingsvrijheid meer heeft? Probeer dan eens een hogtie! De naam hogtie komt van de positie waarbij iemand op zijn buik ligt met de handen en voeten op de rug vastgebonden. Het wordt veel gebruikt in de BDSM-wereld. De vastgebonden partner heeft niet of nauwelijks de mogelijkheid om te bewegen en dus geen controle over z’n eigen lichaam. Veel mensen ervaren die machteloosheid als opwindend, waarbij de andere partner opwinding ervaart bij de controle die die over de partner heeft.

3. It’s electrifying!

And I’m losing control… ⚡ Als je het hebt over kinky toys voor gevorderden, dan kunnen we elektro seks niet overslaan! Je zou denken dat de spanning al hoog genoeg oploopt tijdens een stomende sessie, maar met bijvoorbeeld deze tepelklemmen spatten de vonken er vanaf. Maar wat is elektro seks? Bij elektro seks wordt er stroom gebruikt om jouw intieme zones te stimuleren. De stroom prikkelt jouw zenuwuiteinden en kan voor intens genot zorgen! Belangrijk: lees je van te voren wel goed in en ken je lichaam en eigen grenzen.

4. Word in het gareel gehouden

Wil je je partner eerst moeilijk maken om seks met jou te hebben? Met de kuisheidsgordel maak je het je partner onmogelijk om zichzelf aan te raken of door jou aangeraakt te worden. Het is een soort kledingstuk dat is ontworpen om seks en masturbatie te stoppen en wordt dan ook vaak in de BDSM-wereld gebruikt om macht en controle uit te oefenen.

Wist je dat… een kuisheidsgordel comfortabel genoeg is om in te slapen of om onder je kleding te dragen?

5. Safe and sounding

Sounding? Het heeft niks met muziek te maken! Bij sounding wordt een dilator, een langwerpige pin gemaakt van chirurgisch staal, bij de urinebuis naar binnen gebracht. Het wordt voornamelijk door mannen gebruikt en vele ervaren het gevoel van een opgerekte en prikkelende urinebuis als erg opwindend. Gebruik je favoriete glijmiddel en ga steeds een stapje verder deze heerlijke dilator set. Let op: het is niet geschikt of bedoeld voor medische doeleinden.

Welke van deze kinky toys heb jij wel eens gebruikt? Deel je ervaring in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.723 keer bekeken

Geschreven door

Op zoek naar een nieuw seksspeeltje of jouw eerste sextoy? In onze top 10 sextoys voor vrouwen zit zeker een sextoy die past bij jou. Wij hebben een groot en divers aanbod aan sexytoys voor haar, hem en koppels. Kies uit een van de top 10 sextoys voo…
4.723 keer bekeken