NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de week: Flat Doggy

11 augustus 2019,

geschreven door

Kijk jij iedere zondag ook weer zo uit naar een nieuw seksstandje om te proberen met je partner of scharrel? Deze week kan jij helemaal losgaan met de Flat Doggy! Een variatie op de klassieke ‘Doggy’ en favoriet onder zowel mannen als vrouwen!

Seksstandje: Flat Doggy

flat doggy

  • Categorie: Van achteren, Man-actief
  • Stimulatie: Anaal, g-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk
  • Variatie: Doggystyle

Hoe

Hoewel de Flat Doggy qua uitvoering weinig verschilt van de klassieke Doggystyle, voelt de Flat Doggy toch duidelijk anders aan. De vrouw gaat comfortabel op haar buik liggen, waarbij ze haar bekken wat naar achteren kantelt. Op die manier komen haar billen wat hoger te liggen, waardoor het binnentreden van de man makkelijker zal gaan.

De man ligt zover mogelijk over de vrouw heen, waardoor hij haar volledig ‘bedekt’ met zijn lichaam. Hij kan steunen op zijn knieën en handen of ellebogen.

Wist je dat… de Flat Doggy als ‘intiemer’ wordt beschouwd dan de klassieke ‘Doggy’?

Sextoys combineren met standje Flat Doggy

Voor extra clitoris stimulatie kan een mini wand-vibrator op oplegvibrator wordt gebruikt. De vrouw kan naar wens dit speeltje zelf tegen haar clitoris houden. Ook de man kan extra genot toevoegen door een vibrerende cockring te dragen, waarbij zijn perineum en/of anus gestimuleerd wordt.

Ben jij fan van dit standje? Deel het met ons in een reactie!

1 reactie

  1. Ook een fijn standje om gebruik te maken van een liberator sexkussen onder de buik van de vrouw waardoor ze nog meer ontspannen ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

De kerstdagen zijn weer voorbij en waarschijnlijk heb je voorlopig wel even genoeg eten gezien. Dat betekent echter niet dat er niet meer gegeten kan én moet worden! Natuurlijk doelen wij niet op etenswaren maar op heel andere lekkernijen. Check sne…
4.536 keer bekeken