Standje van de week: Flat Doggy

11 augustus 2019 door BettyBoop

Kijk jij iedere zondag ook weer zo uit naar een nieuw seksstandje om te proberen met je partner of scharrel? Deze week kan jij helemaal losgaan met de Flat Doggy! Een variatie op de klassieke ‘Doggy’ en favoriet onder zowel mannen als vrouwen!

Seksstandje: Flat Doggy

flat doggy

  • Categorie: Van achteren, Man-actief
  • Stimulatie: Anaal, g-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk
  • Variatie: Doggystyle

Hoe

Hoewel de Flat Doggy qua uitvoering weinig verschilt van de klassieke Doggystyle, voelt de Flat Doggy toch duidelijk anders aan. De vrouw gaat comfortabel op haar buik liggen, waarbij ze haar bekken wat naar achteren kantelt. Op die manier komen haar billen wat hoger te liggen, waardoor het binnentreden van de man makkelijker zal gaan.

De man ligt zover mogelijk over de vrouw heen, waardoor hij haar volledig ‘bedekt’ met zijn lichaam. Hij kan steunen op zijn knieën en handen of ellebogen.

Wist je dat… de Flat Doggy als ‘intiemer’ wordt beschouwd dan de klassieke ‘Doggy’?

Sextoys combineren met standje Flat Doggy

Voor extra clitoris stimulatie kan een mini wand-vibrator op oplegvibrator wordt gebruikt. De vrouw kan naar wens dit speeltje zelf tegen haar clitoris houden. Ook de man kan extra genot toevoegen door een vibrerende cockring te dragen, waarbij zijn perineum en/of anus gestimuleerd wordt.

Ben jij fan van dit standje? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Standje van de week: Flat Doggy

  • Ook een fijn standje om gebruik te maken van een liberator sexkussen onder de buik van de vrouw waardoor ze nog meer ontspannen ligt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid