Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de maand: De Innige Houdgreep

30 mei 2021,

geschreven door

Het volgende standje ziet er op het eerste gezicht een beetje ingewikkeld uit, maar met een klein beetje oefening zal je al snel merken dat hij onwijs comfortabel en praktisch kan zijn. Zijn jullie toe aan een heerlijk intiem standje? Lees dan snel verder en bereid je voor op de ‘De Innige Houdgreep’! 

Seksstandje: De Innige Houdgreep

standje

  • Categorie:  Woman on top, face to face
  • Stimulatie: G-spot, p-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Bij De Innige Houdgreep ligt de man op zijn rug en trekt hij zijn benen richting zijn borst, zodat er ruimte ontstaat voor haar om bovenop hem te komen liggen met haar benen aan weerszijden van de billen van haar partner. Ze slaat haar armen om zijn nek en leunt met haar lichaam naar haar partner toe. Super intiem! De man kan zijn benen om haar lichaam heen klemmen, terwijl zij het ritme en de diepte van de penetratie bepaalt.

“Ze slaat haar armen om zijn nek en leunt met haar lichaam naar haar partner toe. Super intiem!”

Sextoys combineren met De Innige Houdgreep

Wanneer je dit standje in een andere samenstelling wilt uitvoeren, raden wij een strap-on dildo of strapless strapon aan. Een strapless strapon is een voorbinddildo voor vrouwen die je zonder harnas kunt dragen. Het kortste gedeelte van dit speeltje wordt ingebracht in de vagina en met het lange uiteinde kan gepenetreerd worden. Voor beide partners is het daarnaast mogelijk om een buttplug te dragen.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een nieuwe maand betekent een nieuw standje! Deze maand hebben wij een standje dat geschikt is wanneer het erg warm is! Er is namelijk weinig huid-op-huid contact, maar jullie kunnen elkaar wel aankijken voor intiem oogcontact. Lees snel verder om me…
8.036 keer bekeken