Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Pisces

8 september 2019,

geschreven door

Blijf jij het ook zo leuk vinden om weer iets nieuws in de slaapkamer te proberen? Experimenteer jij graag met je partner met nieuwe seks standjes? Iedere zondag lichten wij een seksstandje uit, waar jij je seksleven mee kan verrijken! Deze week is het de beurt aan de Pisces, een heet standje speciaal voor de orale seks-liefhebbers!

Seksstandje: Pisces

pisces

  • Categorie: Orale sex, man actief
  • Stimulatie: Clitoris, anaal
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Moeilijk
  • Variatie: Yin-Yang

Hoe

Vergis je niet, want de Pisces kan voor menig koppel een te hoog gegrepen seksstandje zijn. Zij ligt hierbij op haar rug, met haar benen omhoog, waardoor ze op haar schouders komt te leunen. Ze kan hierbij haar handen op haar onderrug plaatsen, zodat ze extra steun krijgt op haar ellebogen. In deze positie komt de clitoris, vagina en kringspier gemakkelijk vrij te liggen voor oraal plezier! De partner kan op zijn of haar knieën plaatsnemen en in deze houding haar verwennen.

Tip! De Pisces is tevens een perfect standje om haar te kunnen rimmen

Sextoys combineren met Pisces

Verwen je partner extra door naast de orale bevrediging, haar te stimuleren met vinger vibrator. Met dit speeltje kan je haar g-spot of tepels extra met je vinger prikkelen. Tevens kan een buttplug een toegevoegde dimensie geven tijdens het orgasme!

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje waarmee jij en je partner eens even flink kunnen experimenteren. Deze week is het seksstandje Aangepaste Doggy aan de beurt. Dit standje is bedoeld voor minderv…
4.512 keer bekeken