NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de week: Kijk en leer

22 november 2020,

geschreven door

Zondag is onze favoriete dag, want dan is het weer tijd voor een heel nieuw standje! Deze week hoef jij niet jouw partner of tindermatch op te trommelen, want bij deze positie heb je alleen jezelf, een spiegel, je hand én eventueel een toy nodig. Ga maar lekker zitten voor de Kijk en leer!

Seksstandje: Kijk en leer

kijk en leer

Hoe

Bij dit standje heb je de touwtjes volledig in eigen handen en bezorg jij jezelf een sexy moment die je waarschijnlijk niet elke dag ervaart. De naam van het standje geeft natuurlijk al genoeg weg, maar bij deze positie geniet je van self pleasure terwijl je in de spiegel kijkt. Masturberen terwijl je naar jezelf kijkt is enorm goed voor jouw zelfbeeld, maar ook enorm opwindend!

“Met behulp van een spiegel leer jij jouw intieme delen beter kennen én waarderen.”

Wanneer je niet gewend bent om jezelf te bekijken tijdens de seks, zal dit standje in het begin enorm wennen zijn. Maar wanneer je eenmaal gewent bent en kan inzien hoe mooi ons lichaam in elkaar steekt, zal jij zowel lichamelijk als geestelijk een waanzinnig orgasme krijgen. Daarnaast leer je op deze manier jouw intieme delen beter kennen én waarderen.

Sexytoys combineren met Kijk en leer

Naast dat je hand ook wonderen kan verrichten, is het voor de afwisseling ook fijn om er een sextoy bij te pakken. Zowel mannen als vrouwen kunnen gebruik in deze positie gebruik maken van een vinger vibrator of mini vibrator. Deze speeltjes bieden extra stimulatie en zitten niet in de weg zodat je nog steeds alle actie van dichtbij kan volgen in de spiegel!


Hoe ervaar jij masturberen voor de spiegel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Onder velen van ons wordt dit standje als favoriet benoemd. Goed uitzicht, diepe penetratie én voor de penetrerende persoon ook nog eens goed voor de bilspieren. Dan hebben we het natuurlijk over Doggy Style. Maar dit standje kan voor de man soms ee…
5.861 keer bekeken