Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Standje van de maand: Het Hoofdgerecht

4 december 2022,

geschreven door

Craving for more? In het thema van de feestmaand en luxe diners hebben wij vandaag het standje ‘Het Hoofdgerecht’ voor je! Wat hoe fijn is het om na het tafelen je bed op te zoeken voor het échte hoofdgerecht? Een beetje oral play om rustig uit te buiken. Wij vinden dit een goed idee! 

Seksstandje: Het Hoofdgerecht

Seksstandje

  • Categorie: Oraal
  • Stimulatie: Clitoris, anaal
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Makkelijk
  • Variatie: De Chain Gang

Hoe

Na het eten in bed kruipen om rustig uit te buiken én nog een toetje te nemen. Dit standje is lekker easy, zodat jullie je na een drukke avond niet te veel hoeven in te spannen. De gevende partij gaat op de rug liggen en de ontvangende partij neemt plaats boven het gezicht van de partner. Ga met je gezicht richting de benen van de gevende partij zitten en bepaal dan of je zelf wil bewegen, of je partner het werk laat doen. De gever kan je zowel anaal als vaginaal verwennen in dit standje.

Als gever kan je tijdens dit standje een hand gebruiken om jezelf te bevredigen. Zo geef je je partner een heel sexy uitzicht!

“Het lekkerste voor het laatst.”

Sextoys combineren met Het Hoofdgerecht

Met een tepelzuiger of tepelklem verwen je jouw eigen tepels of die van je partner. Daarnaast kan je er een vibrator bij gebruiken om je partner clitoraal te stimuleren terwijl je met je tong haar anus verwent. Of gebruik de vibrator voor jezelf natuurlijk!

Wat vind jij van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

  1. enorm opwindend standje waarbij de vrouw volledig kan bevredigd worden. Prima als start naar een super lekkere 69.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Vorige maand hadden we een vrij uitdagend standje voor onze lezers. Deze week hebben we daarom een sekspositie die vrijwel iedereen kan uitvoeren. De naam zegt het al: met de Good Connection zullen jij en je partner een diepe connectie met elkaar voe…
10.059 keer bekeken