NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de week: De Chain Gang

27 oktober 2019,

geschreven door

Met drie personen moet je iets creatiever te werk gaan in de slaapkamer. Het standje van de week is daarom dit keer een positie voor drie personen! Met de Chain Gang hebben jullie alle drie tegelijkertijd plezier! Heb jij een trio op de planning staan, dan is dit een heerlijk standje om met zijn drietjes uit te proberen.  

Seksstandje: De Chain Gang

chain gang standje

Hoe

Je hoeft geen hogere wiskunde gestudeerd te hebben om dit standje te snappen! Het standje vindt plaats op de grond dus zorg voor een zachte ondergrond. De middelste partner gaat op handen en knieën terwijl hij of zij van achterlangs gepenetreerd wordt.

De derde persoon neemt plaats op het randje van het bed of een krukje en kan haar (of zijn) benen op de schouders van de middelste partner leggen om vervolgens oraal te verwend te worden. Zo staan jullie allemaal met elkaar in verbinding!

Tip! Om het standje comfortabeler te maken, kan je een zacht kleedje op de grond leggen.

Sextoys combineren met Chain Gang

Een vibrerende penisring doet het bij bijna elk standje goed. De Chain Gang is hierop zeker geen uitzondering! Wil je de rollen een keer omdraaien of heb je een trio met uitsluitend vrouwen? Met een strap-on dildo kan je de rolverdeling ook een keer omgooien!

Wat is jouw favoriete standje voor een trio? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Jaaaa Jack en Rose, deze zondag is jullie dag! Want deze week hebben wij een heerlijk standje voor jullie in de rubriek ‘Standje van de week’. Dit standje is gebaseerd op een van de meest romantische momenten uit de film de Titanic; de scene waarbij…
5.918 keer bekeken