Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

16.934 keer bekeken

Betere seks – gebruik een penisring!

28 december 2015,

geschreven door

Het kan voorkomen jij en je partner tegen problemen aanlopen die de seks minder fijn maken. Misschien hebben jullie wel heel fijne seks, maar zijn jullie op zoek naar variatie om het extra spannend te maken. Misschien heeft je lover moeite om een goed stevige erectie te krijgen en vast te houden of heb jij moeite om klaar te komen tijdens penetratie. Gelukkig zijn er oplossingen voor, met een penisring zijn jullie frustraties binnen de kortste keren verleden tijd en kunnen jullie optimaal genieten van nóg betere seks!

Een penisring voor betere seks

Om te begrijpen hoe een penisring werkt is het handig om eerst te begrijpen hoe een erectie ontstaat. De penis bestaat uit drie zwellichamen die zich, wanneer een man opgewonden raakt, vullen met bloed. Doordat de zwellichamen ver kunnen oprekken kan er heel veel bloed naar de penis stromen en wordt de penis stijf. Normaal gesproken stroomt het bloed pas weer weg als de seksuele opwinding afneemt, bijvoorbeeld doordat een man is klaargekomen. Maar soms gebeurt het dat het bloed eerder terugstroomt en de penis te vroeg slap(per) wordt. Heel vervelend natuurlijk als jullie net op stoom begonnen te komen!

  • Geen producten gevonden

Een penisring, of cockring, kan dan uitkomst bieden. Deze zit redelijk strak om de penis en zorgt er voor dat het bloed niet te snel terug kan stromen. Doordat de penisring het bloed in de penis vasthoudt blijft deze langer stijf en kan hij zelfs nog harder worden dan normaal. Een hardere penis zorgt voor meer genot, zowel bij hem als bij haar. Dit kan ook bijdragen aan een heviger orgasme bij haar. Om te beginnen is een rekbare penisring van rubber of siliconen een aanrader. Ook een verstelbare penisring is in het begin handig. Zo kunnen jullie goed aftasten hoe strak de penisring moet zitten voor het optimale resultaat.

De vibrerende penisring

vibrerende penisringOm jullie seksleven echt een flinke boost te geven is een vibrerende penisring het perfecte item! Dit seksspeeltje is ideaal voor stellen omdat hij jullie allebei extra genot bezorgt. Aan de ene kant zorgt een penisring ervoor dat zijn erectie harder wordt en langer aanhoudt. Aan de andere kant zorgt de vibratie voor een extra stimulatie van de clitoris en ook voor hem is de trilling zeer aangenaam. Als hij het heerlijk vindt dat zijn ballen gestimuleerd worden kun je voor de afwisseling de penisring ook omdraaien zodat de bullet tegen zijn ballen aan vibreert.

Meer variaties

Vaak zorgt sleur voor minder fijne seks. Elke keer voeren jullie hetzelfde ritueel uit en de spanning is wel een beetje verdwenen. Variatie is dan ook het codewoord! Wissel af met standjes, locaties en seksspeeltjes! Dit zorgt direct al voor betere seks! Ook met de penisring kun je eindeloos variëren. Ten eerste zijn er een heleboel verschillende soorten. Je hebt ze in verschillende materialen, met ballstretcher of met een anaalplug. Als jullie ook andere speeltjes hebben kun je de penisring ook daar omheen schuiven. Gebruik hem bijvoorbeeld om een dildo voor een extra boost. Ook andere lichaamsdelen kun je stimuleren met de fijne trillingen. Laat hem bijvoorbeeld over zijn perineum (huid tussen ballen en anus) glijden of masseer haar tepels ermee.

  • Geen producten gevonden

Is jullie seks verbeterd door het gebruik van een penisring? We horen het graag in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.509 keer bekeken

Geschreven door

De koude dagen zijn in aantocht en we doen er nu alles aan om warm te blijven zónder te veel energie te verbruiken. Het is namelijk een flink stuk duurder geworden. We worden creatief met kaarsen, warme dekens en kruiken, maar… het kan leuker, toc…
1.509 keer bekeken