door NaughtyNick

De 5 beste standjes met een vibrerende cockring!

8 april 2021 door NaughtyNick

Een cockring draag je rond de basis van de penis. Het bloed in de zwellichamen wordt door de ring vastgehouden, waardoor je erectie steviger aanvoelt en langer aanhoudt. Wil je jouw partner nog meer laten genieten? Dan is de vibrerende variant van het speeltje perfect. Met een vibrerende cockring stimuleer je namelijk ook haar clitoris tijdens de penetratie. De onderstaande standjes helpen je op het maximale uit het speeltje te halen!

1. Doggy style

doggystyleAls je nog nooit een cockring hebt gebruikt, kan het er in het begin misschien een beetje intimiderend uitzien. Begin daarom met een simpele en goedkope cockring van siliconen of rubber. Deze zijn rekbaar, waardoor je de ring er ook nog af kunt krijgen wanneer wanneer deze te klein is. Doggy style is een uitstekend standje om je nieuwe speeltje op uit te proberen. Je geniet van het uitzicht op je kloppende penis, terwijl zij geniet van de extra tijd die ze heeft om tot een orgasme te komen.

2. Tafelblad

tafelblad
Laat haar op het randje van de tafel zitten, zodat jullie beide uitzicht hebben op jouw keiharde erectie die in en uit haar beweegt. Zorg dat je bij dit standje een cockring draagt met een rabbit-attachment (twee kleine, schattige oortjes), zodat zij haar handen vrij heeft om andere erogene zones te stimuleren.

3. Cowgirl

cowgirlEen vibrerende cockring laat jullie beiden genieten van een langdurige en stevige erectie terwijl je partner alle stimulatie krijgt die ze nodig heeft. Een cockring met een extra dik bovengedeelte dat tegen de clitoris trilt, is geweldig voor posities waarbij de vrouw bovenop zit. In plaats van dat jij de cockring tegen haar aanduwt, heeft ze nu alle vrijheid om tegen het stevige gedeelte aan te rijden. Een waanzinnig hoogtepunt kan voor haar niet uitblijven op deze manier!

“Een cockring met een extra dik bovengedeelte dat tegen de clitoris trilt, is geweldig voor posities waarbij de vrouw bovenop zit.”

4. De vibrerende hand job

handjob
Een penisring kan ook heel lekker zijn tijdens het aftrekken! Je penis is harder en gevoeliger dan normaal en wanneer je een cockring draagt met een gedeelte wat ook het perineum stimuleert, kan het bijna niet anders dan dat je geweldig klaarkomt.

Feit! Je hoeft niet eens te penetreren om van een cockring te genieten!

5. Missionaris

missionaris
Voor maximale stimulatie op zoveel mogelijk pekken, kan je een vibrerende penisring proberen die je ook om de ballen bevestigt. De vibraties van de cockring zijn voor haar voelbaar, maar werken ook door op jouw hele geslacht. Dit is zo intens, dat je het maar beter gewoon in missionaris kunt uitvoeren 😉

Welk standje met een vibrerende cockring lijkt jou het lekkerst? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

3 reacties op De 5 beste standjes met een vibrerende cockring!

  • Ik heb nog nooit zo’n cockring gebruikt, wel een normale zonder trilling. Hoe moet je deze gebruiken ?

    • Hoi Ted,
      Een vibrerende cockring werkt precies hetzelfde als een cockring zonder vibraties. Het bijkomende voordeel is dat de vibraties zorgen voor extra genot, niet alleen bij jou, maar ook bij je eventuele partner. Je kunt hier meer lezen over je een cockring gebruikt. Wil je weten hoe een specifieke vibrerende cockring werkt of welke functies die heeft? Kijk dan bij de productspecificaties bij het product zelf. Vaak zit er ook een handleiding bij het product. Als je er niet uitkomt, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid