Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

921 keer bekeken

De beste vibrator deals voor goede vibes ✨

28 november 2023,

geschreven door

It’s Cyber Week Playtime! Vandaag lichten we de beste vibrator deals uit. Welke toy gaat jou van genot voorzien? Of stuur jij liever goede vibes naar je partner? De sale zit er alweer bijna op, dus wees er snel bij!

De lekkerste vibrator deals

1. EasyToys – Vibe Collection: G-spot Vibrator

Het vinden van je G-spot kan best lastig zijn. Maar onze G-spot Vibrator gaat jou helpen! De gebogen top raakt de G-spot zonder dat je de toy hoeft te buigen. Da’s handig!

Bovendien is hij makkelijk te bedienen, schoon te maken én aantrekkelijk geprijsd. Ideaal voor vrouwen op zoek naar hun eerste G-spot vibrator.

“Dit speeltje is naast roze ook in het zwart en paars verkrijgbaar. Voor ieder wat wils!”

2. Good Vibes Only: Tedy Clitoris Stimulator

Heb jij ooit zo’n lief speeltje gezien? De Tedy Clitoris Stimulator heeft twee lange oren om jou op precies de juiste plekjes te raken, met 10 verschillende vibratiestanden.

Ook is deze zachte, siliconen toy geschikt voor in bad of onder de douche en laad je hem gemakkelijk op met de bijgeleverde USB-kabel.

“De Tedy ligt lekker in de hand en gaat gemakkelijk overal mee naartoe.”

3. EasyToys – Mini Vibe Collection: Vibrerend eitje

Voor pret binnen en buiten de slaapkamer: het vibrerend eitje! Dit is een soort mini vibrator die je helemaal in kunt brengen en op afstand kunt besturen. Durf jij de controle over te geven aan je partner, of heb jij het liefst zelf de touwtjes in handen?

Het ongeveer 8 centimeter grote eitje breng je eenvoudig in met wat glijmiddel. En met het koordje kun je hem net zo gemakkelijk weer verwijderen. Ook deze toy is in het paars, zwart en roze beschikbaar.

“Het vibrerend eitje is waterproof en voorzien van 10 vibratiestanden.”

4. Easy Choice: Koppel Vibrator & Glijmiddel Set

Is samen genieten meer jouw stijl, dan is de Koppel Vibrator & Glijmiddel Set een Easy Choice 😉 De toy wordt gedragen door de vrouw en stimuleert zowel de G-spot als de clitoris.

De vibrator is buigzaam, zodat je ‘m op allerlei manieren kunt gebruiken. Ook laat hij genoeg ruimte over voor penetratie en zo kan de man meegenieten van 7 vibratiestanden.

“Dit seksspeeltje is inclusief een draadloze afstandsbediening, een USB-oplaadkabel en glijmiddel op waterbasis.”

5. Bloom: The Violet Rabbit Vibrator

The Violet Rabbit ziet er niet alleen prachtig uit, maar heeft ook een unieke swipe-technologie. Dit maakt het nog makkelijker om het speeltje naar jouw eigen voorkeur in te stellen.

Stijlvol, zijdezacht en voorzien van 5 patronen en snelheden; de Violet is alles wat je nodig hebt om al je gevoelige plekjes te verwennen en een intens orgasme te bereiken.

“Deze toy van Bloom is USB-oplaadbaar en wordt geleverd met een oogmasker en toybag!”

6. Good Vibes Only: Noam Pair Vibrator

Nog een geweldige (waterproof) toy voor koppels is de Noam Pair Vibrator. Terwijl de genopte ring gebruikt kan worden als masturbator, kan de schacht gebruikt worden voor anale of vaginale penetratie.

Het gebogen design maakt het speeltje ook ideaal om de G-spot of prostaat te verwennen. Kortom: de Noam is een veelzijdige toy waarmee je seks een hele nieuwe dimensie geeft!

“De puntjes van de ring kunnen ook gebruikt worden voor gerichte stimulatie van bijvoorbeeld de clitoris.”

7. Sway Vibes: Sway Vibes No. 4 – Zwart

De Sway Vibes No. 4 is een luxe wandvibrator in een handzaam formaat en met een krachtige motor. Een flexibele nek en zacht siliconen materiaal zorgen voor comfortabele en optimale clitorisstimulatie.

Dit waterdichte speeltje wordt geleverd met een toybag, is eenvoudig te bedienen en is oplaadbaar via USB. Met 3 vibratiestanden en 7 verschillende vibratiepatronen breng jij jezelf keer op keer tot een hoogtepunt.

“Na gebruik kun je het speeltje goed schoonmaken met lauwwarm water en een antibacteriële zeep of een toycleaner.”

8. EasyToys Vibe Collection: Midnight Rabbit Vibrator

Verwen zowel je G-spot als je clitoris met de Midnight Rabbit Vibrator! De konijnenoortjes stimuleren je clitoris en de gebogen top van de schacht stimuleren je G-spot met 10 verschillende vibratiestanden.

Met 2 motoren voorziet deze mooie toy jou van intense trillingen die je keer op keer opnieuw zult willen voelen. Ook is hij waterproof en oplaadbaar met het bijgeleverde USB-kabeltje.

“Er zitten twee knopjes op de Midnight, waarmee je de oortjes en schacht afzonderlijk kan besturen.”

Met welk speeltje ga jij deze feestdagen viben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.311 keer bekeken

Geschreven door

Welke dingen wil jij dolgraag eens meemaken in je leven? Bungee jumpen, op reis naar een ver land of beroemd worden misschien. Of wat dacht je van een triootje, seks op bijzondere plekken of experimenteren met anale seks? Wij zetten 100 sexy dingen o…
10.311 keer bekeken