Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Standje van de maand: Joy Ride

10 januari 2022,

geschreven door

Buckle up, want dit wordt het ritje van je leven! We hebben namelijk een nieuw standje van de maand voor je en deze keer is het weer een standje voor in de auto. Ben jij benieuwd wat we deze keer voor je bedacht hebben? Lees dan snel verder.

Seksstandje: Joy Ride

Joy Ride standje

  • Categorie: Autoseks, man actief
  • Stimulatie: Vaginaal
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

De Joy Ride is een standje dat aan het licht kwam toen een van onze collega’s er trots over vertelde. En eerlijk is eerlijk, dit is misschien wel het beste seksstandje voor in de auto ooit! En we leggen je nu uit waarom. Auto seks is over het algemeen een beetje krap en onhandig, máár niet bij de Joy Ride!

Voor dit standje gaat de vrouw op de passagiersstoel zitten en zet deze helemaal naar achter, ook de rugleuning mag redelijk plat. Omdat de stoel zo ver naar achter staat, is er voor de stoel nu genoeg ruimte voor de man om op zijn knieën plaats te nemen. Vaak kan je de stoel ook nog in hoogte verstellen en dan heb je helemaal geluk! Dan heb je dus eigenlijk een op maat gemaakte seksstoel! Terwijl hij voor de stoel geknield zit, schuift zij naar het puntje van de stoel en gooit haar benen omhoog. En tadaa: Easy penetration!

“Dan heb je dus eigenlijk een op maat gemaakte seksstoel!”

Sextoys combineren met de Joy Ride

Als jij seks hebt in de auto, is de kans klein dat jij je hele collectie toys bij je hebt. Maar, mocht je met voorbedachte rade op pad gaan, dan is het heel slim om een laken mee te nemen om de autostoel te beschermen tegen jullie love juices. En mocht je sexy autoseks hebben op een parkeerplaats met een hot date, dan zijn condooms ook geen overbodige luxe!

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

2 reacties

  1. Ik heb gisteren een nieuwe auto gekocht. Iets groter dan m’n vorige. En nu komt Easy Toys met deze spicy info. 🤩
    THX voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Kijk jij iedere zondag ook weer zo uit naar een nieuw seksstandje om te proberen met je partner of scharrel? Deze week kan jij helemaal losgaan met de Flat Doggy! Een variatie op de klassieke ‘Doggy’ en favoriet onder zowel mannen als vrouwen! Seksst…
11.428 keer bekeken