Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

72.378 keer bekeken

Seks in de auto – zó doe je dat!

30 juni 2019,

geschreven door

Seks in je auto kan een goede manier zijn om wat extra passie in je seksleven te brengen. Heb je elke kamer in je huis al ingewijd? Dan zorgt sex in de auto voor de nodige variatie. Vanwege de beperkte ruimte is het echter niet altijd even makkelijk om je favoriete standje uit te voeren, maar met wat creativiteit kun je een heel eind komen. 

Op de achterbank

achterbankWaarschijnlijk het meeste bekende plekje voor seks in de auto, de achterbank. Hierbij kan zowel de man als de vrouw bovenop. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte creëert op de achterbank door al je zooi te verplaatsen naar de kofferbak. Ook is het handig om de voorste auto stoelen zo ver mogelijk naar voren te zetten, dan heb je iets meer ruimte om te bewegen. Je kan natuurlijk ook voor de missionaris gaan maar ook het standje Lazy Spoon kan je makkelijk uitvoeren op de achterbank.

Standje voor op de achterbank

Als jij het soort persoon bent die comfort boven alles stelt als het aankomt op sex in de auto, dan is er geen beter standje dan de lazy spoon (lepeltje lepeltje op de achterbank). Het is een heerlijke intieme positie voor een hete autoseks sessie.

 • Do: Kies de goede muziek. Je wilt de sfeer niet verpesten met door de verkeerde nummers te kiezen.
 • Don’t: Wees niet te enthousiast. Op deze manier eindig je zo op de vloer van de auto.
 • Seksspeeltje: Probeer een buttplug (of elk een) en ga voor heerlijke anale sensaties.

Tijdens het rijden

tijdens het rijdenDeze positie leent zich enkel voor orale seks in de auto. Hierbij is het ook erg belangrijk om op de weg te blijven focussen tijdens het rijden. Het laatste wat je wil is een ongeluk veroorzaken. Mocht je toch iets te enthousiast worden, parkeer je auto dan langs de weg om daar tot een hoogtepunt te komen.

Standje voor tijdens het rijden

We hoeven het eigenlijk niet te zeggen, maar orale seks is waarschijnlijk een van de meest voorkomende autosekseperikelen onder diegenen die onderweg graag bezig gaan. Met een goede reden natuurlijk. Het is het makkelijkst om te doen en het is eigenlijk overal in de auto mogelijk.

 • Do: Orale seks is tweerichtingsverkeer. Het is niet alleen voor de mannen.
 • Don’t: Ga niet voor leren stoelen, want dat gaat onvermijdelijk kraken.
 • Seksspeeltje: Glijmiddel met een smaakje maakt orale seks heerlijk zoet.

De passagiersstoel

passengerseatOok een hele fijne positie voor seks in de auto, de passagiersstoel. Hierbij neemt de man plaats op de stoel, maak het extra comfortabel door stoel helemaal naar achteren te zetten. De vrouw kan in deze positie met haar rug naar de man toe zitten maar kan natuurlijk ook andersom plaatsnemen.

Standje voor op de passagiersstoel

Ruimte is altijd het grootste probleem bij sex in de auto dus het cowgirl standje is zeker een van de comfortabelste keuzes. Perfect voor de wat ruimere auto’s en een geweldige startpositie voor de eerste keer dat je de uitdaging van autoseks aangaat.

 • Do: Kies voor de passagiersstoel.
 • Don’t: Kies niet voor een tweezitter, want daar ga je uiteindelijk spijt van krijgen.
 • Seksspeeltje: Plaats een bullet vibrator tussen jullie lichamen in voor nog meer opwinding.

Op de motorkap

motorkop
Toe aan een pauze naar een lange rit? Zoek een afgelegen plekje en leef je uit op de motorkap. Op de motorkap is veel variatie mogelijk; leunen, zitten of liggen. Daarnaast leent de motorkap zich ook uitermate goed voor orale seks.

Standje voor op de motorkap

Een auto heeft van nature een perfecte vorm voor doggie style en er zijn meerdere manieren waarop jouw trouwe vierwieler je kan helpen met dit standje. Wij raden aan om dit standje op de motorkap uit te voeren.

 • Do: Zorg ervoor dat er niemand in de buurt te zien is als je ervoor kiest om je seksuele avonturen buiten de auto te beleven.
 • Don’t: Kies geen auto met een piepende ophanging. Dan wordt het namelijk een lawaaierige aangelegenheid (op een negatieve manier).
 • Seksspeeltje: Draag een kruisloze panty en een rokje om je partner makkelijk toegang te geven.

Wat is jouw favoriete standje in de auto? Mis je nog een positie? We horen het graag in een reactie hieronder!

4 reacties

 1. Mijn ex heeft me vroeger vaker bereden op de passagiersstoel, heel spannend, maar we hadden vaak spierpijn de dag erop. Toch deden we het wanneer we maar konden!

 2. Een van de meest spannende momenten maakte ik mee toen ik met 200plus op de linkerbaan van de Duitse autobahn reed in een Porsche terwijl ik klaargepijpt werd door mijn vriendin. De vangrail leek op een gegeven moment echt niet meer dat 5 cm van mij af. Ik adviseer het niemand, maar de ervaring is onvergetelijk!

 3. De afronding van langdurig teder pijpen tijdens de rit kan plaats vinden door te stoppen op een parkeerhaven langs de weg en voor om de auto te lopen naar de passagierskant. Vervolgens aan haar kant de deur te openen en haar te lief te verzoeken om, met de bibs omhoog in de open deur, op haar zitting te knielen. Het op – danwel afstropen van haar kleding gaat even snel en moeiteloos als het diep inbrengen van dat wat uit de nog openstaande gulp bevrijd wordt. Dankzij de goede voorbereiding van “de buiten staander” groeit haar vochtig welkom al snel uit tot een orgastische ervaring voor beiden, terwijl passanten daarvan niets in de gaten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.572 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week bespreken we de fetisj infantilisme. Benieuwd wat deze fetisj inhoudt? Lees dan snel verder! In…
1.572 keer bekeken