Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: G-spot Rumble

2 juni 2019,

geschreven door

Deze week is het standje van de week de G-spot Rumble. Bij de G-spot Rumble zijn maar liefst drie personen betrokken! Bij dit standje is er één iemand die penetreert, terwijl een derde partner op zijn of haar rug ligt. Hij of zij kan beide partners vanuit deze positie oraal bevredigen. Alle lekkere plekjes worden tijdens dit standje gestimuleerd!

Seksstandje: G-spot Rumble

g-spot rumble

Hoe

De partner die gelijktijdig orale seks geeft en ontvangt, gaat op zijn of haar rug liggen. De tweede partner positioneert zich vervolgens zoals bij standje 69, met zijn of haar hoofd tussen de benen van de onderste partner. De penetrerende partner neemt hierachter plaatst en plaatst zijn benen achter de persoon die bovenop ligt. De onderste partner kan nu zijn scrotum bereiken, terwijl hij of zij zelf ook oraal gestimuleerd wordt.

Sextoys combineren met G-spot Rumble

Bij dit standje kan de onderste partner, in plaats van orale seks geven,  ook een mini-vibrator gebruiken om de clitoris te stimuleren. Wanneer je wat meer stimulatie kunt verdragen is een mini-wand ook een interessante optie!

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Ja, de laatste dag van het weekend is weer aangebroken. Dat betekent een nieuw standje van de week! Alhoewel het spelletje Candy Crush erg leuk is, is het standje nóg leuker! Wij leggen hem graag aan je uit. Seksstandje: Candy Crush Categorie: F…
3.030 keer bekeken