Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: De Krakeling

19 mei 2019,

geschreven door

Deze week is het standje van de week de Krakeling. Een standje waarbij haar G-spot alle aandacht krijgt. Deze positie kan even puzzelen zijn, maar het is zeker de moeite van het proberen waard. Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw standje. 

Seksstandje: De Krakeling

Krakeling

  • Categorie: Man-actief
  • Stimulatie: G-Spot, clitoris
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Bij de krakeling gaat de vrouw op haar zij liggen. De man schuift over haar onderste been heen, terwijl zij haar andere been om zijn lichaam klemt. Jullie zijn op deze manier, net als een krakeling, in elkaar verweven. Tijdens de penetratie kunnen jullie elkaar blijven aankijken, wat dit standje erg intiem maakt.

Bij dit standje heeft hij de mogelijkheid om haar diep te penetreren, waarbij haar G-spot gestimuleerd kan worden. Misschien leidt dit wel tot een spetterend orgasme! Bonus? Laat hem zijn handen gebruiken om tegelijkertijd jouw clitoris te verwennen.

Sextoys combineren met het standje Krakeling 

Probeer bij dit standje een duo vibrator uit. Een duo vibrator is een veelzijdig seksspeeltje, waarmee je nóg meer genot creëert tijdens jullie vrijpartij. De mogelijkheden zijn oneindig, het is dan ook een geschikt speeltje om lekker mee te experimenteren. Gebruik hem bijvoorbeeld tijdens het voorspel of draag hem tijdens penetratie.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Zondag is onze favoriete dag, want dan is het weer tijd voor een heel nieuw standje! Deze week hoef jij niet jouw partner of tindermatch op te trommelen, want bij deze positie heb je alleen jezelf, een spiegel, je hand én eventueel een toy nodig. Ga…
5.187 keer bekeken