It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Standje van de week: Reverse Squat

31 mei 2020,

geschreven door

Een nieuwe zondag betekent een nieuw seks standje dat we met je willen delen! Deze keer is het een standje dat flink wat uithoudingsvermogen en kracht vraagt van de woman-on-top. We hebben het over de Reverse Squat!

Seksstandje: Reverse Squat

Hoe

De Reverse Squat is een variatie op de Reverse Cowgirl. Bij beide standjes zit de vrouw bovenop en kijk je beiden in dezelfde richting zodat je partner goed uitzicht heeft op je billen. Dit is een ideaal standje voor de vrouw die de controle wil hebben en van diepe penetratie houdt.

Met dit standje heeft de vrouw volledige controle en invloed op hoe diep ze gaat. Het grote verschil tussen de Cowgirl en de Squat is dat je met de Cowgirl op je knieën steunt, en met de Squat op je voetzolen. Het kost daardoor wat meer kracht, maar je kunt op deze manier sneller en harder op en neer bewegen. Ook ervaren jullie diepere penetratie omdat de dijen van de vrouw op deze manier minder in de weg zitten. De man kan de billen van de vrouw stevig vastpakken en op en neer bewegen om het voor haar iets makkelijker te maken.

“Met de Cowgirl steun je op je knieën en met de Squat op je voetzolen.”

Sextoys combineren met het standje Reverse Squat

Bij dit standje is het wat lastig voor de partner om bij de clitoris te komen. Gebruik een vibrerende cockring als je toch extra stimulatie wil of focus op de anus (vergeet dan glijmiddel niet).


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het Standje van de Week is er weer! Dit keer lichten wij graag de Staande Doggy toe! De Staande Doggy is een variant van de Doggystyle, maar dan staand! Dit standje staat garant voor een diepe penetratie en genoeg mogelijkheden om uit te breiden met …
9.825 keer bekeken