Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Cockscrew

13 september 2020,

geschreven door

Ben jij toe aan een nieuwe sekspositie? Dan zit je goed met het standje van deze week. Deze keer willen we je bekend maken met het standje Cockscrew. Dit standje is perfect voor een luie zondag, omdat beide partners zich minimaal hoeven in te spannen. 

Seksstandje: Cockscrew

cockscrew

  • Categorie: Van achteren, man-actief
  • Stimulatie: Vagina, anaal
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

De vrouw neemt plaats op de rand van het bed of de bank en gaat daarbij op haar zij liggen, met de benen dicht tegen elkaar. De onderarm kan gebruikt worden ter ondersteuning. De man neemt achter zijn geliefde plaats en kan zijn partner achterlangs penetreren. Doordat ze haar benen dicht tegen elkaar aan houdt, voelt het voor hem extra strak aan. De man heeft tijdens het standje zijn handen vrij om bijvoorbeeld haar borsten te strelen of de clitoris van stimulatie te voorzien.

Sextoys combineren met het standje Cockscrew

Mannen kunnen tijdens dit seksstandje een vibrerende penisring dragen om ook haar clitoris van stimulatie te voorzien. Daarnaast heeft dit ook voordelen voor zijn erectie. Deze zal langer aanhouden en ook zijn orgasme zal hierdoor iets worden uitgesteld. Ook kan hij haar clitoris gericht stimuleren door middel van een mini vibrator.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.273 keer bekeken

Geschreven door

Februari is natuurlijk dé maand van de liefde. En om dit te vieren staat het standje van deze maand in teken van de stad van de liefde. Oui, oui, Paris! Maak kennis met De Eiffeltoren, een standje voor jullie drieën! Onder het motto van ‘liefde gro…
10.273 keer bekeken