It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Standje van de week: Kruiwagen

15 september 2019,

geschreven door

In bed moet je een beetje creatief zijn. Elke keer hetzelfde standje wordt op den duur een beetje saai en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij geven je dan ook elke zondag leuke inspiratie voor tussen de lakens. Deze week is het standje van de week de Kruiwagen. 

Seksstandje: Kruiwagen

  • Categorie: Van achteren
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Moeilijk

Hoe

Je hoeft enkel naar het plaatje van dit standje te kijken om te weten waar de naam vandaan komt. Het is een intensief, acrobatisch standje dus enige afwisseling is aan te raden. Zij knielt voor het bed en leunt voorover op haar ellebogen. Hij gaat achter haar staan en pakt haar voeten vast, zodat haar bekken nog meer omhoog komen. Nu kan hij haar makkelijk penetreren. De man is dominant bij dit standje; hij bepaalt de diepte van de penetratie en hoe snel de beweging gaat. De vrouw is passief en kan zich alleen maar overgeven.

Sextoys combineren met standje Kruiwagen 

Om nog meer uit dit standje te halen kun je de Kruiwagen ook combineren met seksspeeltjes. Wat dacht je bijvoorbeeld een vibrerende buttplug?  Hierbij wordt anale penetratie gecombineerd met vibraties en geven zo een volledige anale stimulatie. Of een cockring? Een cockring zorgt voor een hardere erectie die langer aanhoudt.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

  1. Mijn vriendin heeft dit benoemd tot ‘De Mier’
    We zijn van plan deze uit ooit te voeren, eerst nog wat yoga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Ja, de laatste dag van het weekend is weer aangebroken. Dat betekent een nieuw standje van de week! Alhoewel het spelletje Candy Crush erg leuk is, is het standje nóg leuker! Wij leggen hem graag aan je uit. Seksstandje: Candy Crush Categorie: F…
3.071 keer bekeken