Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Candy Crush

4 juli 2020,

geschreven door

Ja, de laatste dag van het weekend is weer aangebroken. Dat betekent een nieuw standje van de week! Alhoewel het spelletje Candy Crush erg leuk is, is het standje nóg leuker! Wij leggen hem graag aan je uit.

Seksstandje: Candy Crush

  • Categorie: Face to face, oraal
  • Stimulatie: Clitoris, anaal
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Dit standje, The Candy Crush, is een hele fijne en gemakkelijke positie. In principe hoeft de mannelijke (of vrouwelijke) partner hier weinig moeite te doen waardoor dit standje perfect is voor lazy sunday sex. De man neemt bij dit standje plaats op een stoel. De vrouw gaat op zijn schoot zitten met haar gezicht naar hem toe. Zij tilt haar benen omhoog en legt deze op zijn schouders. De vrouw haar knieën zijn gebogen en bevinden zich ongeveer ter hoogte van zijn gezicht. De man kan met dit standje gemakkelijk en comfortabel bij haar private parts. Natuurlijk kunnen jullie de rollen ook omdraaien!

Sextoys combineren met Candy Crush

Om dit standje nog iets spannender te maken, kan je gebruik maken van bijvoorbeeld een buttplug of glijmiddel met smaakje. De buttplug kan je bij beide personen gebruiken zodat je ook op de anale manier gestimuleerd wordt.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week Lepeltje, Lepeltje. Bij dit standje in weinig inspanning vereist. Lepeltje, Lepeltje is namelijk een lekker lui, maar romantisch standje. Voor veel vrouwen is dit standje favoriet omdat de man vooral diep kan pen…
7.954 keer bekeken