Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: De Deurwachter

7 juni 2020,

geschreven door

Heb jij behoefte aan wat inspiratie voor in de slaapkamer? Elke week hebben wij een nieuw seksstandje voor jou en je partner om samen uit te proberen. Deze week behandelen we het standje ‘De Deurwachter’. Bij dit standje is het wel een vereiste dat je in het bezit bent van een seksschommel. Volgende week zijn we bij je terug met een nieuw standje.

Seksstandje: De Deurwachter

Hoe

Nadat je de schommel op de ideale hoogte hebt afgesteld, bevestig je je benen in de hiervoor bedoelde lussen. De riemen van de schommel bieden de nodige houvast, zodat je voorzichtig naar achter kan leunen. Je partner kan nu tussen jouw benen in gaan staan en de schommel zachtjes heen en weer wiegen. Dit standje is erg makkelijk vol te houden omdat zwaartekracht geen rol meer speelt. Daarnaast kan je ook goed afwisselen bij dit standje. Staat de vrouw voor de schommel? Gebruik dan een voorbinddildo.

Sextoys combineren met standje De Deurwachter

Zoals bovengenoemd werkt een strapon fantastisch bij dit standje. Een vibrerende buttplug is ook een goed seksspleetje om de anus van zowel de man als vrouw van een heerlijke stimulatie te voorzien.


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje uit, waarmee je samen aan de slag kunt! Deze week is het seksstandje ‘Naast Elkaar’ aan de beurt. Dit is een seksstandje waarbij jullie beide de hand aan jezelf…
4.403 keer bekeken