Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.829 keer bekeken

De leukste standjes met een sextoy pakket!

16 februari 2020,

geschreven door

Een erotisch cadeaupakket is een perfecte manier om ervaring op te doen met verschillende seksspeeltjes. Met een sextoy pakket wordt je seksleven in één klap voorzien van nieuwe impulsen. Dit kan helpen om bepaalde vaste slaapkamerpatronen te doorbreken. Ook kunnen sommige seksspeeltjes bepaalde standjes uit jullie repertoire wat spannender maken. Om je van inspiratie te voorzien hebben we een aantal standjes uiteengezet met seksspeeltjes die je veel in erotische cadeaupakketen terugvindt.

Koppel vibrator – het leukste speeltje voor koppels

missionaris
Er is een heel scala aan seksspeeltjes voor koppels verkrijgbaar waarmee jullie samen aan de slag kunnen. Een duo vibrator is een populaire koppel toy die de seks voor beide partners intenser maakt. Deze speeltjes worden door de vrouw gedragen en hebben een gedeelte wat de clitoris stimuleert en een gedeelte voor G-spot stimulatie. Het smalle gedeelte is bedoeld om in te brengen en het andere uiteinde van het speeltje komt op de clitoris te liggen. Beide hotspots kunnen zo gelijktijdig gestimuleerd worden door middel van vibraties.

Het interne gedeelte stimuleert de G-spot en maakt tegelijkertijd de vagina nauwer, waardoor de seks voor beide partners intenser aanvoelt. Wel kan de man nog steeds penetreren en zijn de vibraties van het speeltje ook voor hem voelbaar. Dit moet je een keer geprobeerd hebben!

Combineer met het missionarisstandje

Een duo vibrator laat zich misschien het best gebruiken tijdens het missionarisstandje. Met behulp van een positsieskussen komen de heupen van de vrouw hoger te liggen, waardoor de penetratie soepeler verloopt met het speeltje in. Een positiekussen werkt doorgaans beter dan een gewoon kussen, aangezien die vaak weer inzakken wanneer je er een tijdje op ligt.

“Met behulp van een positiekussen komen de heupen van de vrouw hoger te liggen, waardoor de penetratie soepeler verloopt met het speeltje in.”

  • Geen producten gevonden

Een vibrerende cockring

cockring standjeEen cockring is een ander seksspeeltje wat uitstekend werkt voor koppels. Een vibrerende cockring wordt om de basis van de penis gedragen. De ring zit stevig om de basis heen en zorgt ervoor dat er wel bloed naar de zwellichamen toe kan stromen, maar minder snel terugstroomt. Dit resulteert in een stevige en langdurige erectie. Een vibrerende penisring is voorzien van een vibrerende bullet die tijdens de penetratie haar clitoris stimuleert met vibraties. Dit maakt het voor beide partners een aangenaam speeltje om tijdens de seks te dragen. Een vibrerende cockring werkt uitstekend met alle seksstandjes en is in bijna elk sextoy pakket te vinden!

Experimenteren met kinky sex

bonding blowjob

Naast de erotische pakketten met seksspeeltjes voor de beginnende gebruiker, zijn er ook wat meer kinky cadeaupakketen verkrijgbaar. Deze bevatten vaak een zweepje, oogmasker en diverse bondage artikelen zoals handboeien of bondage kettingen. Het ontnemen van iemand zijn bewegingsvrijheid kan sommige standjes in één keer een hele andere lading geven. De vastgebonden persoon geeft de controle uit handen en de andere partner krijgt een veel dominantere rol. Misschien ontdek je zo wel een hele andere kant van jezelf!

Wanneer je iemand van zijn of haar zicht ontneemt, bijvoorbeeld met een blinddoek of oogmasker, komt elke aanraking bij de ander veel intenser binnen! Probeer een keer een oogmasker toe te voegen aan jullie favoriete standjes en ontdek het verschil!

Mini vibrator

leaning cowgirlVeel erotische cadeaupakketten bevatten een mini vibrator. Een mini vibrator is een compacte vibrator waarmee je gericht kunt stimuleren, bijvoorbeeld gevoelige plekjes als de tepels, clitoris, het toompje van de penis of het perineum. Een mini vibrator is gemakkelijk om te gebruiken tijdens verschillende standjes waarbij één van de partners een hand vrij heeft.

  • Geen producten gevonden

Welke seksspeeltjes vinden jullie het prettigst om tijdens de seks te gebruiken? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

416 keer bekeken

Geschreven door

Maandag 14 maart is het steak and blow day! Deze internationale dag is in het leven geroepen door, jawel, mannen! Zij vonden dat het hoog tijd werd voor een tegenhanger van het commerciële en volgens hen te romantische Valentijnsdag. Steak and blow …
416 keer bekeken