De BESTE masturbatie tips: de 7 dagen challenge

4 maart 2018 door JessicaJones   119.784

Inmiddels is het tijdperk voorbij waarin het ‘smerig’ of ‘verboden’ is om met jezelf te spelen. We worden er niet blind, doof of krankzinnig van. We weten al een hele tijd dat masturberen naast ontzettend lekker ook nog eens goed is voor je gezondheid! Ben je overtuigd van de voordelen van masturberen en wil jij je vaste masturbatie patronen graag doorbreken? Doe dan mee met onze challenge! De komende zeven dagen kun je aan de slag met onze masturbatie challenge. Om je lichaam te ontdekken, om te experimenteren en om een beetje gelukkiger te worden.

Dol op uitdagingen? Doe mee met onze masturbatie challenge!

Hoe werkt de challenge?

Iedere dag van de week ga jij aan de slag met masturbatie. Geen straf, toch? Voor elke dag hebben we een opdracht voor je klaarstaan. Wat dat is, lees je hieronder. Natuurlijk is het niet verplicht om de dagen te volgen zoals in het onderstaande schema. Je mag dagen wisselen als dat beter uitkomt. Gebruik de kalender met masturbatie tips vooral om inspiratie op te doen. Niets is verplicht, alles mag!

Maandag – Neem de tijd

Maandag is het begin van de week. Dé dag bij uitstek om eens lekker de tijd voor jezelf te nemen. Hierdoor begin je de week goed. Ga je normaal gesproken haastig te werk? En kom je nog even snel klaar voor het slapen gaan? Masturbeer dan nu eens wat uitgebreider. Steek wat kaarsen aan voor jezelf. Zet een lekker muziekje op, ga rustig op bed liggen en verken je lichaam langzaam. Sla je eigen favoriete plekjes vooral niet over maar geniet van je eigen aanrakingen. Klaarkomen is het niet het doel, een moment voor jezelf wel!

Dinsdag – Wissel van locatie

Wissel eens van locatie! Masturbeer eens onder de douche of in bad! Masturberen op een andere locatie kan je meer inzicht geven in wat je lekker vindt. Bovendien kan het water je een aangenaam, afwisselend gevoel geven. Vrouwen kunnen zichzelf goed verwennen met de douchekop natuurlijk. Maar ook voor mannen kan dit lekker zijn.

masturbatie challenge

Woensdag – Ga samen solo

Samen masturberen. Waarom zou je altijd toewerken naar een hete vrijpartij, een quickie of penetratie? Neem samen de tijd voor het voorspel. Verwen elkaar zoals je jezelf zou verwennen. Trek hem af, vinger haar lekker. Neem de tijd voor elkaar. Wind elkaar op, maak elkaar helemaal gek. Streel, lik, bijt en tease de ander. Samen masturberen zorgt er voor dat jij je meer verbonden voelt met je partner en dat je intiem kunt zijn zonder all the way te gaan.

Donderdag – Gebruik een sextoy

Inmiddels is het tijd om een sextoy te proberen. Je bent al wat opgewarmd door de vorige dagen deze week en misschien vind je het leuk om eens een toy te proberen. Heb je hier geen ervaring mee? Geen nood, wij hebben tips voor jou. Test bijvoorbeeld welk mannenspeeltje het beste bij jou past. Of ontdek welke vibrator het beste bij jou past in dit uitgebreide overzichtsartikel. Ben je op zoek naar iets nieuws? Elke maand publiceren wij een overzicht van de beste nieuwe toys, het laatste artikel vind je hier.

De favorieten van de EasyToys Magazine redactie

Vrijdag – Glijdag!

Vrijdag is glijdag! Masturberen wordt anders en kan lekkerder zijn als je een andere dimensie aan je solo-avontuur toevoegt. Gebruik bijvoorbeeld verwarmend of verkoelend glijmiddel om te genieten van een ander gevoel. Glijmiddel zorgt erbij de dames voor dat je soepeler naar binnen kunt als je bijvoorbeeld sextoys gebruikt of als je met jezelf speelt. Ook voor mannen geldt dat glijmiddel een heerlijke toevoeging kan zijn op je solo sessie.

Zaterdag – Ontdek de magic spots

Ontdek de P- en G-spot. Masturberen is niet alleen maar aftrekken of vingeren. Je kunt eindeloos variëren en er zijn meer gevoelige plekjes die je kunt ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de P-spot voor mannen? Of de G-spot voor vrouwen? De G-spot is een sponsachtig knobbeltje ongeveer 5/6 CM diep in de vagina. Dit plekje is goed te bereiken door je vingers naar binnen te brengen en een ‘kom hier’ beweging te maken.

De P-spot is de prostaat bij mannen. Ook dit is een sponsachtig knobbeltje dat te bereiken is via de anus. De prostaat ligt ook ongeveer 5/6 CM diep van binnen. Het stimuleren van beide spots kan er voor zorgen dat je intensere en heftige orgasmes krijgt dan normaal gesproken. Je kunt deze spots stimuleren met je vingers maar er zijn ook speciale speeltjes om dit te kunnen doen. Voor mannen zijn er prostaat vibrators en anaal dildo’s verkrijgbaar. Vrouwen kunnen hun intiemste plekje bereiken met een G-spot vibrator!

Zondag – Rustdag

Geen hoogtepunt! Na een heftige week waarin je jezelf en je lichaam goed hebt leren kennen en misschien hier en daar een beetje geëxperimenteerd hebt, is het op zondag tijd voor wat rust. Sta eens stil bij jezelf. Heb je deze week iets ontdekt wat je erg lekker vindt? Wil je meer sextoys proberen? Beviel het goed om met glijmiddel aan de slag te gaan? Als je iets hebt gevonden wat voor jou heel erg werkt, probeer het dan gerust nog een keer. Anders raden we je aan de zondag te gebruiken om je eigen lichaam eens lekker onder handen te nemen. Laat je masseren, streel jezelf, smeer jezelf in met een lekkere lotion en geniet van aanrakingen op je lichaam zonder het doel te hebben om klaar te komen.

masturbatie tips

Doe jij mee met de challenge? Laat ons weten hoe het gaat! Of weet jij nog meer masturbatie tips? Deel deze dan met ons in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

7 reacties op De BESTE masturbatie tips: de 7 dagen challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

[instagram – feed]

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid