De BESTE masturbatie tips: de 7 dagen challenge

19 mei 2016 door JessicaJones

Inmiddels is het tijdperk voorbij waarin het ‘smerig’ of ‘verboden’ is om met jezelf te spelen. We worden er niet blind, doof of krankzinnig van. Intussen weten we al een hele tijd dat masturberen naast ontzettend lekker ook nog eens goed is voor je gezondheid! Ben je overtuigd van de voordelen van masturberen en wil jij je vaste masturbatie patronen graag doorbreken? Doe dan mee met onze challenge! De komende zeven dagen kun je aan de slag met onze masturbatie challenge. Om je lichaam te ontdekken, om te experimenteren en om een beetje gelukkiger te worden! 

Masturbatie tips: hoe werkt de challenge?

Hoe de masturbatie challenge werkt? Iedere dag van de week doe je iets anders wat te maken heeft met dit onderwerp. Wat dat is, lees je hieronder. Natuurlijk is het niet verplicht om de dagen te volgen zoals in het onderstaande schema. Je mag ook afwisselen als dat beter uitkomt. Gebruik de kalender met masturbatie tips vooral om inspiratie op te doen. Niets is verplicht, alles mag!

1. MAANDAG – Neem de tijd

Maandag is het begin van de week. DE dag bij uitstek om eens lekker de tijd voor jezelf te nemen. Hierdoor begin je de week goed. Ga je normaal gesproken haastig te werk? En kom je nog even snel voor het slapen gaan? Masturbeer dan nu eens wat uitgebreider. Steek wat kaarsen aan voor jezelf. Zet een lekker muziekje op, ga rustig op bed liggen en verken je lichaam langzaam. Sla je eigen favoriete plekjes vooral niet over maar geniet van je eigen aanrakingen. Klaarkomen is het niet het doel, een moment voor jezelf wel!

2. DINSDAG – Wissel van locatie

Wissel eens van locatie! Masturbeer eens onder de douche of in bad! Masturberen op een andere locatie kan je meer inzicht geven in wat je lekker vindt. Bovendien kan het water je een aangenaam, afwisselend gevoel geven. Vrouwen kunnen zichzelf goed verwennen met de douchekop natuurlijk. Maar ook voor mannen kan dit lekker zijn!

3. WOENSDAG – Doe het samen!

Samen masturberen. Waarom zou je altijd toewerken naar een hete vrijpartij, een quickie of penetratie? Neem eens samen de tijd voor het voorspel! Verwen elkaar zoals je jezelf zou verwennen. Trek hem af, vinger haar lekker. Neem de tijd voor elkaar. Wind elkaar op, maak elkaar helemaal gek. Streel, lik, bijt en tease de ander. Samen masturberen zorgt er voor dat je je meer verbonden voelt met je partner en dat je intiem kunt zijn zonder all the way te gaan.

4. DONDERDAG- Gebruik een sextoy

De donderdag is de dag bij uitstek om eens een sextoy te proberen. Je bent al wat opgewarmd door de vorige dagen deze week en misschien vind je het leuk om eens een toy te proberen. Er zijn voor mannen en vrouwen verschillende toys om te proberen:

Masturbators – voor mannen

fleshlight masturbatorMannen kunnen een keuze maken uit één van de vele verkrijgbare masturbators. De populairste masturbator is zonder twijfel de Fleshlight! Een Fleshlight is een masturbator die er aan de buitenkant uitziet als een zaklamp. Hier dankt het speeltje ook zijn naam aan.. De speeltjes zijn gemaakt van het gepatenteerde en levensecht aanvoelende Real Feel Superskin materiaal. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld om het gevoel van echte seks zo goed mogelijk na te bootsen. Doordat het materiaal snel warmte opneemt, is het gevoel bijna niet te onderscheiden van echte seks! Na het gebruik haal je de sleeve uit de behuizing en spoel je hem eenvoudig schoon met warm water. Elke man moet dit geprobeerd hebben!

Vibrators – voor vrouwen

satisfyer pro 2De vibrator is nog altijd de beste vriend van de vrouw als het aankomt op masturberen. Je hebt veel verschillende soorten vibrators. Sommige zijn geschikt om de clitoris mee te stimuleren en worden als het ware op de clitoris gelegd. De Satisfyer Pro 2 is een luchtdruk vibrator speciaal ontworpen voor de clitoris. Deze vibrator maakt gebruikt van luchtdrukgolven die de clitoris stimuleren zonder hem aan te raken. De Pro 2 is volledig waterproof en één van de meest stille vibrators die momenteel verkrijgbaar is! Daarnaast zijn er ook speeltjes die in de vagina worden gebracht. Het penetratiegedeelte heeft hierbij vaak de vorm en look van een penis.  Een tarzan vibrator combineert beide functies en heeft een gedeelte wat kan worden ingebracht en een deel wat tegen de clitoris aankomt en deze stimuleert. De mogelijkheid tot dual-action maakt maakt de tarzan vibrator één van de fijnste speeltjes voor vrouwen.

5. VRIJDAG- Glijdag!

Vrijdag is glijdag! Masturberen wordt anders en kan lekkerder zijn als je een andere dimensie aan je solo-avontuur toevoegt. Gebruik bijvoorbeeld verwarmend of verkoelend glijmiddel om te genieten van een ander gevoel. Glijmiddel zorgt er voor dat je soepeler naar binnen kunt als je bijvoorbeeld sextoys gebruikt of als je met jezelf speelt.

masturbatie tips

6. ZATERDAG – Ontdek magic spots!

Ontdek de P- en G-spot. Masturberen is niet alleen maar aftrekken of vingeren. Je kunt eindeloos variëren en er zijn meer gevoelige plekjes die je kunt ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de P-spot voor mannen? Of de G-spot voor vrouwen? De G-spot is een sponsachtig knobbeltje ongeveer 5/6 CM diep in de vagina. Dit plekje is goed te bereiken door je vingers naar binnen te brengen en een ‘kom hier’ beweging te maken. De P-spot is de prostaat bij mannen. Ook dit is een sponsachtig knobbeltje dat te bereiken is via de anus. De prostaat ligt ook ongeveer 5/6 CM diep van binnen. Het stimuleren van beide spots kan er voor zorgen dat je intensere en heftige orgasmes krijgt dan normaal gesproken. Je kunt deze spots stimuleren met je vingers maar er zijn ook speciale speeltjes om dit te kunnen doen. Voor mannen zijn er prostaat vibrators en anaal dildo’s verkrijgbaar. Vrouwen kunnen hun intiemste plekje bereiken met een G-spot vibrator!

7. ZONDAG – Ontspanning!

Geen hoogtepunt! Na een heftige week waarin je jezelf en je lichaam goed hebt leren kennen en misschien hier en daar een beetje geëxperimenteerd hebt, is het op zondag tijd voor wat rust. Sta eens stil bij jezelf. Heb je deze week iets ontdekt wat je erg lekker vindt? Wil je meer sextoys proberen? Beviel het goed om met glijmiddel aan de slag te gaan? Als je iets hebt gevonden wat voor jou heel erg werkt, probeer het dan gerust nog een keer. Anders raden we je aan de zondag te gebruiken om je eigen lichaam eens lekker onder handen te nemen. Laat je masseren, streel jezelf, smeer jezelf in met een lekkere lotion en geniet van aanrakingen op je lichaam zonder het doel te hebben om klaar te komen.

Masturberen: waarom het goed voor je is!

masturbatie tips

Er zijn verschillende manieren waarop masturberen een positief gevolg heeft op je gezondheid. Met jezelf spelen heeft zoveel voordelen, zowel voor je fysieke als geestelijke toestand, dat het zelfs moeilijk is om ergens te beginnen. Het is duidelijk dat het allerlei ziektes voorkomt en dat je er ontzettend gelukkig van wordt. Wij zetten de meest belangrijke redenen om solo te gaan op een rijtje:

  • Door te masturberen ontdek je wat je lekker vindt – Streel jezelf, ontdek elk plekje van je lijf en zoek uit wat goed voelt voor jou. Vind je het lekker om langzaam met jezelf te spelen? Of merk je dat je juist graag alles snel wilt? Vind je het fijn om te experimenteren met seksspeeltjes? Of vind je het juist fijn om wat glijmiddel te gebruiken? Houd je er van om te masturberen in bad of onder de douche? Als je op onderzoek uit gaat naar wat jij lekker vindt, kun je ook beter aan je partner aangeven wat je wel en niet leuk vindt in de slaapkamer. Bovendien kun je hem of haar beter sturen, als je je eigen lichaam goed kent.
  • Boost je zelfvertrouwen & voel je sexy – Door te masturberen vergroot je je eigen zelfvertrouwen en zorg je er voor dat je je sexy voelt. Helemaal als je dat ‘stiekem’ alleen doet, heb je het gevoel dat je een geheim  hebt. En niets maakt  je aantrekkelijker dan uitstralen dat jij iets weet wat iemand anders niet weet. Behalve dan misschien die heerlijke natural glow die je krijgt van je orgasme!
  • Met jezelf spelen vermindert stress – Door een momentje voor jezelf te pakken zo af en toe, vermindert je stresslevel. Door te masturberen komen er namelijk tal van hormonen vrij in je lichaam. Onder andere het stofje serotonine als je een hoogtepunt bereikt. Serotonine werkt kalmerend. Hierdoor vermindert niet alleen je stressniveau maar kun je ook beter slapen en helderder nadenken.
  • Solo sex kan infecties aan je baarmoederhals en urinewegen voorkomen – Zo blijkt uit onderzoek van de University of Sydney. Wanneer vrouwen opgewonden raken, wordt de baarmoederhals wijder. Hierdoor komt de vochtregulatie makkelijker op gang, waardoor ook bacteriën worden weggespoeld. Mannen hebben baat bij een goed potje fappen af en toe omdat het de kans op prostaatkanker vermindert


Doe jij mee met de challenge? Laat ons weten hoe het gaat! Of weet jij nog meer masturbatie tips? Deel deze dan met ons in een reactie hieronder!

Gerelateerde berichten

6 reacties op De BESTE masturbatie tips: de 7 dagen challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2017 EasyToys / EDC Internet