Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

11.836 keer bekeken

QUIZ: Welk mannenspeeltje past het beste bij jou?

20 maart 2020,

geschreven door

Mannen opgelet! Wil je voor het eerst een sextoy proberen of is je huidige speeltje aan vervanging toe? Er zijn diverse mannen speeltjes die je (solo)seksleven nog net even ietsje beter kunnen maken. Handig wanneer je vriendin een keer niet thuis is, of wanneer je single bent. Maar welke moet je hebben? Doe de quiz en ontdek welke sex toy het beste bij jou past!

Heb je al eens eerder een seksspeeltje gebruikt?

Hoe vaak masturbeer je?

Hoe zou je jouw ideale partner beschrijven?

Hoe sta je tegenover anaal?

Als je nu seks kon hebben, waar zou je het willen doen?

3 reacties

  1. Klopt precies, ik vind het heerlijk om tijdens de sex een prostaatdildo te gebruiken als ik mijn vrouw neuk. Ben al jaren fan van anaaltoys.

  2. De geilste ervaringen die ik heb mogen op doen was (ook al zeggen we soms it happens once in a life time-dat gaat niet altijd op) terwijl we allen lekker stoned waren van de BR, iemand zijn vrouw neuken en door haar ook weer geneukt worden, ye a three-some waar de vonken vanaf vlogen.

    Of knetter stoned met drie Duitse verpleegsters, meer zeg ik lekker niet.
    Of een sexparty met Homo’s en hetro’s door elkaar en met vrouwen er bij,LOL.
    Of met z’n achten in een bedkuil leggen rommelen,LOL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.646 keer bekeken

Geschreven door

Anale seks lijkt met de dag populairder te worden. Niet gek, het kan een hele prettige afwisseling in je seksleven zijn. Maar het is niet iets wat je ‘zo maar’ even doet, er is een zekere basiskennis vereist om anale seks tot een succes te maken. Den…
6.646 keer bekeken
8.831 keer bekeken

Geschreven door

We hebben bijna allemaal wel iets ‘aparts’ wat ons seksueel opwindt. Voor sommige mensen kunnen dat bijvoorbeeld hoge hakken zijn, terwijl iemand anders misschien wel opgewonden wordt wanneer hij zijn vrouw seks met een ander ziet hebben. Het hebben …
8.831 keer bekeken