Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.590 keer bekeken

Knallend het nieuwe jaar in: de heetste voornemens voor 2019

30 december 2018,

geschreven door

Aan het eind van december nemen we ons vaak een aantal dingen voor om beter te doen in het komende jaar. Meer sporten, afvallen, vaker langs oma en stoppen met roken. Maar heb je ook goede voornemens wat betreft je liefdesleven gemaakt? De volgende tips kunnen jou helpen om van 2019 een super sexy jaar te maken!

1. Hot & Steamy

Zoek ook eens een andere plek op om de liefde te bedrijven en ga van je bed naar het bad (de douche mag natuurlijk ook). De badkamer is een uitstekende locatie om samen intiem te worden. Het warme water voelt net zo prettig aan als je bed en een naakt lichaam ziet er ook heel interessant uit wanneer deze nat is. Zeep elkaar lekker in en laat je vingers over het lichaam van je partner heen glijden om alvast in de stemming te komen.  

De douche en bad lenen zich ook voor andere leuke standjes en je kunt er ook seksspeeltjes mee naartoe nemen. Steeds meer toys zijn tegenwoordig volledig waterproof waardoor je ze ook gerust onder water kunt gebruiken. En heb je een sfeerloze badkamer, dan kan je de boel natuurlijk altijd nog opleuken met wat waxinelichtjes.

  • Geen producten gevonden

2. Zoek de buitenlucht op

Om je relatie en seksleven spannend en fris te houden, is het goed om af en toe de slaapkamer in te ruilen voor een andere plek. De badkamer is natuurlijk een leuke optie, maar sex op een openbare plek is wel even wat spannender. De extra spanning, die je krijgt van de angst om betrapt te worden, kan daarnaast ook weer voor extra opwinding zorgen.

Sluit jezelf met je partner op in een openbaar toilet, ga met de auto op pad of zoek een donkere bioscoopzaal op. Misschien lukt het je zelfs wel om met je partner samen een pashokje in te sneaken. Wanneer jullie elkaar ook in de spiegel kunnen bewonderen zal dat de stemming alleen maar ten goede komen! Natuurlijk kan je ook de natuur in gaan. Wees dan wel op je hoede voor onverwachte mierenhopen, stekelbosjes en te actieve boswachters

3. Laat de romantiek niet varen

Niet alles draait alleen maar om seks. Af en toe een vluggertje is natuurlijk leuk, maar soms moet het vuur even goed opgelaaid worden en de romantiek zegevieren. Een intieme massage of een samen een avondje uit eten kunnen wat dat betreft wonderen doen voor je relatie. Verlies het belang hiervan zeker niet uit het oog. Maak wat meer tijd voor elkaar vrij en de seks zal er een stuk beter op worden!

4. Wees open over je fantasieën

Probeer meer open te zijn met je partner over je verlangens en fantasieën. Iedereen heeft wel bepaalde fantasieën op seksueel gebied. Deze fantasieën ontstaan bijvoorbeeld door bepaalde afbeeldingen, films of geschreven tekst en geven een gevoel van opwinding wanneer je eraan terugdenkt. Het hebben van een fantasie is heel normaal en zeker niet iets waarvoor jij je hoeft te schamen. Onthoud dat!

Maak je fantasie, hoe gek deze in je hoofd ook mag klinken, daarom bespreekbaar met je partner. Het gekste wat kan gebeuren is dat de ander het niks vindt en er niets mee wil doen. Het moet wel heel erg extreem zijn als je partner het gelijk afwijst. Onthoud dat de meeste mensen juist openstaan om nieuwe dingen te proberen! Wanneer jij je helemaal laat gaan tijdens de seks, zal je partner dit ook fantastisch vinden!

Wist je dat…Je met een erotisch spel op een leuke en spannende manier achter elkaars fantasieën kunt komen?

5. Investeer in sexy lingerie

Investeer in sexy lingerie, dames!Het maakt daarbij eigenlijk niet uit wat je in huis haalt. Het hoeft echt niet gelijk heel duur, of complex te zijn. Het belangrijkste is dat jij je er comfortabel en sexy in voelt. Helemaal wanneer jij niet zo lekker in je vel zit, kan sexy lingerie je zelfvertrouwen een enorme boost geven. Bedenk daarbij dat zelfvertrouwen één van de meest sexy eigenschappen is die iemand kan hebben. Helemaal wanneer je het combineert met een andere goede eigenschap, zoals een goede dosis humor. Je zit beter in je vel, durft je makkelijker te uiten en wordt daardoor automatisch als meer sexy gezien!

“Het belangrijkste is dat jij je er comfortabel en sexy in voelt.”

Elke dag een spannend setje!

Wil jij in 2019 iets aan je zelfvertrouwen doen of je gewoon nog beter in je vel zitten? Doe dan elke dag een sexy setje onder je normale kloffie aan en je zult je zelfvertrouwen zien groeien! Volgend jaar voel jij je sexyer dan ooit en ben je het middelpunt in de slaapkamer!

  • Geen producten gevonden

Heb jij al goede voornemens gemaakt voor 2019? Deel ze met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

612 keer bekeken

Geschreven door

Iedere vrijdag geven wij podium voor de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren: Fetish Friday! Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de fetisj xylofilie uit. Benieuwd wat dat inhoudt? Chec…
612 keer bekeken