Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

463.119 keer bekeken

Ons geheim: de 6 beste masturbatie tips én technieken voor vrouwen

10 mei 2021,

geschreven door

Klaarkomen tijdens de zelfbevrediging is lang niet voor alle vrouwen vanzelfsprekend. En dat kan behoorlijk vervelend zijn wanneer je zo graag die heerlijke ontlading wilt voelen. Leer daarom beter masturberen aan de hand van onze 6 masturbatie tips!

Bekijk ook: Linda de Munck legt de masturbatie tips uit!

In dit artikel

Tip 1: Wees zelfverzekerd

Masturbatie is nog steeds een taboe. Veel vrouwen schamen zich voor het feit dat ze masturberen en maar liefst 55 procent van de vrouwen praat er liever helemaal niet over. Terwijl masturberen iets is waar jij je eigenlijk helemaal niet voor hoeft te schamen.

“Maar liefst 55 procent van de vrouwen praat liever helemaal niet over masturbatie.”

Bijna iedereen doet het en daarbij is het ook nog eens heel gezond. Zo gaat het depressie tegen, versterkt het je bekkenbodemspieren en verbetert het de doorbloeding van je onderlichaam. Wanneer jij al je twijfels en schaamte over masturbatie kunt loslaten, zul je zien dat het bevredigen van jezelf ook een stuk fijner wordt!

Tip 2: Kom in de juiste stemming

Een vrouw is over het algemeen niet van het ene op het andere moment meteen opgewonden. Die opwinding moet je opbouwen. Begin dus niet meteen bij je clitoris, want dat zal nog niet zoveel effect hebben. Je lichaam heeft tijd nodig om bloed naar je vagina te pompen en je zenuwen alert te maken.

Maak allereerst je lichaam ‘warm’ door aan iets opwindends te denken. Masseer tegelijkertijd bijvoorbeeld je tepels en werk je weg naar beneden. Jij voelt zelf aan wanneer je opgewonden genoeg bent om een stapje verder te gaan. Maar houd rekening met zeker 10 tot 20 minuten om je lichaam volledig op te warmen. Na die opwarming zal het masturberen lekkerder en heftiger aanvoelen.

Tip 3: Gebruik je fantasie, een boek of een film

Er komen steeds meer pornofilmpjes voor vrouwen op de markt. Ook een erotisch verhaal of een ondeugende fantasie kan jou aardig op weg helpen. Je zult zien dat zo’n stukje tekst, filmpje of spannende fantasie je ‘over the edge’ kan brengen!

masturberen voor vrouwen

Tip 4: Leer je lichaam kennen

Wanneer je niet weet wat je fijn vindt, zal masturberen ook nooit echt fijn worden. Ontdek daarom wat je lekker vindt. Begin bovenaan en laat je handen over je lichaam glijden. Sla je tepels niet over. Je tepels behoren tot je erogene zones. Wrijf erover, knijp er licht in en probeer te bepalen wat voor jou het beste werkt.

“Laat je vingertoppen over je heupen, je billen en de binnenkant van je dijen gaan. Grote kans dat het helpt om opgewonden te worden.”

Laat daarna je handen verder naar beneden glijden, alsof iemand anders je aanraakt. Laat je vingertoppen over je heupen, je billen en de binnenkant van je dijen gaan. Grote kans dat het helpt om opgewonden te worden. Neem voor deze ‘route’ zoveel tijd als dat jij nodig hebt. Ten slotte eindig je bij je vagina.

Tip 5: Gebruik eens een vibrator

Een vibrator gebruiken kan een zeer prettige manier zijn om jezelf te bevredigen en laten we eerlijk zijn: het neemt ook een stukje werk over. Vooral als jij zelf moeite hebt met klaarkomen of masturberen met je vingers in het algemeen, is een vibrator waarschijnlijk wel wat voor jou. Er zijn ontelbaar veel modellen om uit te kiezen.

Een luchtdruk vibrator

Luchtdrukvibrators zijn vooral de laatste jaren bijzonder populair geworden. Deze speeltjes zuigen niet, maar geven luchtdrukgolven af die je clitoris stimuleren. En dat blijkt voor veel vrouwen zeer goed te werken! Je hoeft alleen het tuitje op je clitoris te plaatsen en het apparaatje doet de rest.

Heb je een klein budget? Dan is de Satisfyer Pro 2 een aanrader. Heb je wat meer te besteden? Dan is de Womanizer Premium een goede keus.

Een tarzan vibrator

De tarzan vibrator is misschien wel de bekendste vibrator op de markt. Behalve dat je hem in kunt brengen, heeft hij ook een clitorisstimulator waardoor jij dubbel gestimuleerd wordt. Pas op met wat je koopt en ga niet voor een tarzan die tegelijk roteert, spuit, licht geeft en stoot, puur om het feit dat dit waarschijnlijk te veel stimulatie voor je zal zijn.

Voor beginners raden wij dan ook de EasyToys Lily vibrator aan die goed geplaatste motortjes heeft, makkelijk is schoon te maken en een lichte kromming heeft voor je g-spot. Een iets krachtiger alternatief is de Sway Vibes 2.0.

Een vibrator met harde trillingen

Wanneer jij veel nodig hebt om een orgasme te bereiken is een Wand vibrator voor jou de beste keuze. Deze zeer krachtige vibrators waren oorspronkelijk ontworpen als nekmassagers, maar kregen na verloop van tijd een geheel andere taak!

Eén van de betere in zijn soort is de MyMagicWand die zeer diepe trillingen afgeeft. Daarnaast zijn er verschillende opzetstukken verkrijgbaar, waarmee je naar hartenlust kunt variëren.

Een kleine vibrator

Toch heeft niet iedere vrouw behoefte aan zo’n grote en krachtige vibrator. Wanneer je op zoek bent naar een klein exemplaar is een mini vibrator een goede keuze. Voor vrouwen met wat meer budget is de We-vibe Tango een goede mini vibrator die ondanks zijn formaat diepe vibraties afgeeft. Heb je wat minder te besteden? Dan is de Lipstick Vibrator van Blush een perfecte keuze. Deze discrete mini vibrator past prima in jouw handtas!

Let op: mini vibrators trillen door hun formaat over het algemeen wat minder hard dan gewone en grote vibrators. Maar wanneer je niet veel nodig hebt om jezelf te stimuleren zal een kleine vibrator geen probleem zijn.

masturbeer techniek

Tip 6: Probeer deze masturbatie technieken

De één vindt hard wrijven fijn, terwijl de ander het eindstation bereikt met tedere aanrakingen, al zal dat laatste bij de meeste vrouwen het geval zijn. Wij hebben een aantal masturbeertechnieken die jij kunt proberen om erachter te komen wat je prettig vindt. Gebruik hier bij voorkeur een beetje glijmiddel of vaginavocht bij, zodat het vingeren makkelijker zal gaan en comfortabeler zal aanvoelen.

Indirecte stimulatie

Bij sommige vrouwen is directe aanraking met de clitoris zo heftig dat het onprettig aanvoelt. Je kunt in dat geval proberen om te masturberen met je onderbroek aan of met een kussen tussen je benen. Wrijf met je vlakke hand zachtjes over je onderbroek en zet iets druk ter hoogte van je clitoris. Wanneer je de methode met het kussen wilt proberen, kun je het beste op je buik gaan liggen met het kussen tussen je benen. Beweeg je heupen zodanig heen en weer dat er een wrijving ontstaat.

De schaar

Wanneer je iets meer stimulatie wel kunt verdragen, is de schaar een techniek die je kunt proberen. Maak met je wijs- en middelvinger een schaar en plaats je vingers tussen je schaamlippen met je clitoris in het midden. Beweeg nu op en neer van boven naar beneden of van links naar rechts. je kunt je vingers eventueel ook nog iets samenknijpen. Je raakt je clit niet daadwerkelijk aan, maar de bewegingen zul je wel degelijk voelen.

De cirkelbeweging

De cirkelbeweging is misschien wel het bekendste. Houd met één hand je schaamlippen uit elkaar, terwijl je met je andere hand masturbeert. Gebruik hierbij één of twee vingers. Maak nu cirkelbewegingen om je clitoris heen. Een beetje vaginavocht, speeksel of glijmiddel is hierbij wel aan te raden. Wanneer je voldoende opgewonden bent kun je dezelfde cirkelbeweging ook direct op je clit maken.

“Wanneer je voldoende opgewonden bent kun je dezelfde cirkelbeweging ook direct op je clitoris maken.”

Klopjes techniek

Wanneer je meer stimulatie nodig hebt dan de bovenstaande technieken, kun je de klopjes techniek gebruiken. Doe dit altijd voorzichtig en laat je clitoris wennen aan de aanrakingen. In feite geef je zachte ritmische klopjes aan je clitoris, waardoor deze als het ware ‘genotsschokjes’ krijgt. Je kunt je vinger sneller bewegen naarmate jij je hoogtepunt nadert.

G-spot massage

Niet alle vrouwen vinden het prettig om alleen de clitoris te stimuleren. In dat geval kun jij je g-spot meepakken. Masseer met één hand je schaamlippen en knopje, terwijl je met je andere hand een vinger inbrengt. Op ongeveer 3 tot 5 centimeter diepte aan je buikkant zul je een geribbelde verdikking voelen. Dit is je g-spot en is in feite de uitloop en ‘achterkant’ van je clitoris. Je clitoris zit namelijk niet alleen aan de buitenkant, maar loopt aan de binnenkant verder door. Breng je heupen eventueel iets omhoog om de g-spot beter te voelen. Maak nu een ‘kom hier’ of krulgebaar. Je mag daarbij best wat druk zetten.

“Op ongeveer 3 tot 5 centimeter diepte aan je buikkant zul je een geribbelde verdikking voelen. Dit is je g-spot en is in feite de uitloop en ‘achterkant’ van je clitoris.”

Belangrijk bij al deze technieken is dat je ritme aanhoudt en niet stopt! Dan zal de kans op een orgasme het grootst zijn. Vergeet bij deze technieken ook niet om het gebied om je vagina heen mee te pakken. Masseer zo nu en dan ook eens de binnenkant van je dijen, je schaamlippen, je tepels en – als je ervoor open staat – je billen en anus.

Heb je nog vragen over deze masturbatie tips of heb je zelf nog goed advies? Laat het ons dan weten in een reactie hieronder!

16 reacties

  1. Ik masturbeer best veel en gebruik altijd de luchtdruk vibrator, kom niet zo gemakkelijk klaar
    Met het kijken naar wat filmpjes en fantaseren en wachten tot ik heel nodig moet plassen kom ik altijd heerlijk klaar waarna ik meestal mijn plas nauwelijks meer kan inhouden.
    Is dit normaal? en hebben meer vrouwen dit?
    Ben daar wel nieuwsgierig naar….
    Groetjes Hurmke

  2. Het lukt maar niet om klaar te komen.
    Het probleem is dat ik mijn buikspieren té strak aanspan als ik iets op voel komen, waardoor het orgasme uitblijft.
    Welke tips heb je hiervoor?

    1. Hoi Spiderwoman,

      Teveel spanning op het bekken en de buikspieren kan inderdaad de ontlading van het orgasme blokkeren. Ontspanningsoefeningen kunnen je hierbij helpen om meer controle te krijgen over die aanspanning. Dit kan je doen aan de hand van bekkenbodemspieren of kegeloefeningen, waarbij je oefent om meer voeling te krijgen voor de spierspanning. Wanneer je dan te gespannen bent, zal het je makkelijker lukken terug naar een ontspannen staat te gaan waardoor het orgasme op den duur sneller wordt bereikt.

    2. Naast ontspanningsoefeningen en kegel oefeningen kan het ook helpen om door je buik adem te halen en hier goed op te focussen. Buikademhaling is vaak ook een onderdeel van ontspanningsoefeningen.

  3. Goedemiddag beste mensen, ik zit met een heel groot probleem, en waar ik zelf niet uit kan komen, ik ben namelijk nier patiënt sinds 1994 en ben aan de dialyse drie keer perweek en heel langzaam aan ga je niet meer plassen en de volgende messteek is geen sex meer want je krijg geen erectie meer, veel over geklaagd tegen de artsen maar niets hielp, nu na 5 jaar heb ik mijn stoute schoenen aangedaan en met de nefroloog/internist besproken dat ik viagra wil gebruiken om het bloed te stimuleren om weer een erectie te kunnen krijgen maar nee hoor geen enkele ruseltaat, wat kan ik zelf doen om een vrouw te bevredigen ik ben 79 jaar en zeer wanhopig.

    Met de hartelijke groeten van,
    Louis.wil@

    1. Beste Louis,

      Viagra werkt enkel als bij stimulatie de bloedtoevoer naar de genitaliën optimaal werkt. Bij onderliggende lichamelijke problemen, medicatiegebruik of bij het ouder worden kan dit verminderd verwerken. Het gebruik van een penispomp, in combinatie met een penisring, kan mogelijk uitkomst bieden. Een penispomp is een cilindervormig hulpmiddel dat je over de schacht van de penis schuift. Via een pompsysteem kan je de penis vacuüm pompen, waardoor de penis stijf wordt. Met een penisring kan je er voor zorgen dat het bloed minder gauw terug uit de zwellichamen stroomt, zodat de penis langer stijf blijft.

    2. Een man heeft trouwens geen erectie nodig om klaar te kunnen komen, dus met een beetje experimenteren zou je nog steeds klaar kunnen komen, met ejaculatie en/of een whole-body/complete lichaam orgasme.

      En de meeste vrouwen komen niet klaar door penetratie of niet alleen door penetratie dus hoedt het zeker geen probleem te zijn voor uw sexleven als penetratie niet meer mogelijk is. Vingers speeltjes en orale sex zijn allen fantastisch. Op internet zijn veel tips en trucs en tutorials met technieken te vinden om u hierbij te helpen.

      Ook kan ik u aanraden om glijmiddel te gebruiken, bij uzelf en bij haar. U kunt bij orale sex zelfs glijmiddel met een smaakje proberen.

      Veel succes en veel plezier 😁!

    1. Hi Quirina! Leuke vraag 🙂 Wanneer je je benen strekt, span je automatisch je bekkenbodemspieren aan. Dit kan ervoor zorgen dat je orgasme intenser aan voelt.

  4. Leuk filmpje ! ik heb zelf geen moeite met klaarkomen door handmatig masturberen. gek genoeg dan weer wel met speeltjes.

  5. Ik vind het super fijn om te masturberen!!!! Maar ik doe het eigenlijk alleen met mijn vingers.. kan je ook met iets anders masturberen groetjessss!!!!

  6. Heb veel behoefte aan het spelen met een vibrator. Vaak voel ik het punt van ontlading komen maar direkt zakt het dan weer weg zodat ik niet mijn hoogtepunt bereik terwijl in daar juist een grote behoefte aan heb, maar het trillen van de vibrator tegen mijn clitorus vind ik een zalig gevoel. Ben ook wel eens zo heftig tot mijn hoogtepunt gekomen dat het uiteindelijk veel weg had van squirten. Nu is het probleem dat ik dit iedere keer wil ervaren want dat was voor mij toch wel het einde

    1. Hoi Speeltje,
      Heb je een luchtdrukvibrator wel eens geprobeerd? Meer dan 95% van de vrouwen die zo’n vibrator gebruikt komt klaar. Misschien werkt dit ook heel goed voor jou. Er zijn twee modellen die ik je kan aanraden omdat ze het erg goed doen: de Satisfyer Pro 2 en de Womanizer Pro. Laat me weten wat je ervan vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

22.104 keer bekeken

Geschreven door

We weten allemaal dat seks een ‘contact sport’ is, en hoe meer huid op huid contact, hoe intiemer de seks. Máár, als het buiten bloedheet is, kan een hete vrijpartij al snel iets té heet worden. Daarom is het verstandig om tijdens de zwoele zomera…
22.104 keer bekeken